ייעוץ התחלת סייקל

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אז כמו שסיפרתע בפוסט הקודם אני מתכנן להתחיל סייקל בעוד כשבוע
אני נמצא בtrt והסייקל יראה כך:
טסט 500מג ew
דקה 400מג ew
דוסטינקס 0.5מג e5d
ארימידקס בהישג יד
הסייקל יהיה למשך 12-14 שבועות.
א. דעות לגבי הסייקל?
ב. אני כנראה אטוס לחול פעמיים במהלך הסייקל, בחודש הבא ובתחילת חודש ספטמבר, כל פעם למשך 5 ימים, הייתם ממליצים לחכות עם הסייקל עד שאחזור לארץ מהנסיעה השניה או להתחיל עכשיו?

אז כמו שסיפרתע בפוסט הקודם אני מתכנן להתחיל סייקל בעוד כשבוע
אני נמצא בtrt והסייקל יראה כך:
טסט 500מג ew
דקה 400מג ew
דוסטינקס 0.5מג e5d
ארימידקס בהישג יד
הסייקל יהיה למשך 12-14 שבועות.
א. דעות לגבי הסייקל?
ב. אני כנראה אטוס לחול פעמיים במהלך הסייקל, בחודש הבא ובתחילת חודש ספטמבר, כל פעם למשך 5 ימים, הייתם ממליצים לחכות עם הסייקל עד שאחזור לארץ מהנסיעה השניה או להתחיל עכשיו?
אני מניח שיש גם פרגניל בסייקל לא?

בכל מקרה,אני כבר לא רואה טעם בלקחת דקה...ננדרולון קצר עדיף עליו בכמה רמות ופרט לתדירות זריקות אתה תפיק ממנו הרבה יותר.
וגם-12-14 שבועות לנור17 זה הרבה יותר מידי ממה שאני יודע מכרישי הפורום.

אתה טס למקום שבו תוכל להתאמן? במידה וכן אתה יכול להתחיל ולקחת את הסייקל איתך,אחרת לא הייתי מתחיל...
אני אישית עשיתי סייקל של ננדורלון קצר-הייתי מאוד מאוד מאוד מרוצה!ממליץ

• פותח/ת השרשור
Hcg לא רלוונטי כי אני על trt
הnpp גם לא רלוונטי בגלל שאני יכול לתת גג 2 זריקות בשבוע בגלל זה הלכתי על אסטרים ארוכים

Hcg לא רלוונטי כי אני על trt
הnpp גם לא רלוונטי בגלל שאני יכול לתת גג 2 זריקות בשבוע בגלל זה הלכתי על אסטרים ארוכים
מאחר ואתה ב-TRT אין משמעות רבה להיבט השבתת הציר. עדיין, 14 שבועות הם קצת יותר מדי. דקה הוא אחד הסטרואידים הנוחים למערכת הררדיו-וסקולרית כשהסיכון העיקרי נעוץ בספיחת נוסלים רבה מדי ולעלייה בלחץ הדם אך אני לא רואה כמה רווח קיים מעבר ל-10-12 שבועות.
ככל שמדובר ב-5 ימים בחו"ל, לא יודע אם הייתי דוחה את הסייקל, פשוט נותן מנה כפולה טרם הנסיעה (מה שעשיתי בעבר). רוצה לאמר שכל אחד היה נוהג אחרת, אני באופן אישי לא רואה ב-5 ימים שאינם מחלה בעיה מיוחדת.

מעבר לכך הסייקל נראה טוב מאוד.

• פותח/ת השרשור
תודה תום הבעיה היא שזה פעמיים 5 ימים שכנראה לא אוכל לאכול ולהתאמן כמו שצריך, היית ממליץ בכל מקרה להתחיל את הסייקל?

תודה תום הבעיה היא שזה פעמיים 5 ימים שכנראה לא אוכל לאכול ולהתאמן כמו שצריך, היית ממליץ בכל מקרה להתחיל את הסייקל?
אני רשמתי שזה אינדיבידואלי. אני למשל הייתי 10 ימים בחו"ל ללא אפשרות להתאמן. אז הלכו 10 ימים ואולי עוד מספר ימים על חיזלוש אך בסה"כ אין אובדן של מסת שריר, תמיד ניתן לבצע קצת מנוחה דינאמית באמצעות מרפקים/מתח/מקבילים ואם לקחת את מועד סיום הסייקל, התוצאות היו טובות מן הסתם מאלה שהייתי משיג עם דחייתו (באותו המועד).

• פותח/ת השרשור
לאחר כמה זמן בסייקל אני צריך לעלות קלוריות?
תפריט יהיה בערך מורכב מ:
350 חלבון
400 פחמימה
100 שומן

הפחמימות יהיו בעיקר אורז בטטה עדשים
השומן יגיע משמן זית, טחינה, מעט ביצים
כמובן שאני אשלב אירובי 15 דק אירובי בסןף כל אימון.

לאחר כמה זמן בסייקל אני צריך לעלות קלוריות?
תפריט יהיה בערך מורכב מ:
350 חלבון
400 פחמימה
100 שומן

הפחמימות יהיו בעיקר אורז בטטה עדשים
השומן יגיע משמן זית, טחינה, מעט ביצים
כמובן שאני אשלב אירובי 15 דק אירובי בסןף כל אימון.
כעיקרון כשהגדילה מואטת ניתן להעלות פחמימה במידת מה, אלא שצריך לזכור שקצב הגדילה הוא הגבוה ביותר לאחר התייצבות רמות החומר בדם ויורד ככל שהסייקל מתקדם. מכאן שגם העלאת הפחמימה היא כזאת שלא תביא להשמנה מיותרת.
מבחינת איכותית הצריכה נראית מתאימה. לא כ"כ ניתן להתייחס מבחינה כמותית מאחר ולא פרסמת נתוניך האישיים.

• פותח/ת השרשור
הכוונה הייתה מתי באמת החומר נכנס לפעולה ומתי לעלות את צריכת הקלוריות בגלל האסטר הארוך של שני החומרים.
הנתונים הם מ.ג 85 גובה 177 כ10% שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית