הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אבקת חלבון/גיינר לפני צבא

• פותח/ת השרשור ForUs
  • פורסם בתאריך

ForUs

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
אלהן, עוד 10 ימים נגמר לי המנוי במכון ובעוד 20 יום אני מתגייס, ככל הנראה שאני עושה טירונות 02
עכשיו אני מאוד מתלבט, אני גובה 1.79 ושוקל בין 80~79.
היקף יד שלי 38 ~ 39
היקף הרגל משהו כמו 59 - אני מאוד מפותח ברגליים
עכשיו אני חושב שאני מספיק גדול אבל הבעיה אצלי היא החזה שהוא די קטן. יש לי דיי בעיה איתו

אני לא יודע אם אני רוצה לגדול או כבר להתחיל חיטוב כי בצבא לא יהיה לי זמן לאכול חוץ מהגיינר שבמידה ואני יקנה (זה למה פתחתי את האשכול)
אני רוצה להתגייס לקרקל כי התנאים שמה הכי טובים וגם יש שם מכון כושר. אני מתכוון להמשיך עם הפיתוח גוף בכל מחיר למה זה חשוב לי

למשהו יש הצעה? מה הייתם עושים במקומי?

דבר ראשון קרקל?!!?!?!
יש שמה בנות ו3 שנים אתה תיהיה בגזרת מצרים
דבר שני פיתוח גוף כקרבי יהיה לך מאוד קשה אל תיקח בחשבון בכלל גיינר למה יש מלא שומנים באוכל הצבאי
אם כבר חלבון ותקפיד על אכילה נכונה ואימונים סדירים ביומיום

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון קרקל?!!?!?!
יש שמה בנות ו3 שנים אתה תיהיה בגזרת מצרים
דבר שני פיתוח גוף כקרבי יהיה לך מאוד קשה אל תיקח בחשבון בכלל גיינר למה יש מלא שומנים באוכל הצבאי
אם כבר חלבון ותקפיד על אכילה נכונה ואימונים סדירים ביומיום

קודם כל תודה על התגובה,
קרקל זה בנים וגם בנות וזה הדבר היחידי אולי שיש שם מכון כושר- וזה קרבי גובניק כי אני עושה שבוע שבוע נראה לי אני יהיה שם נהג למה אני רוצה לשמור על הגוף.
הבעיה אצלי היא החזה כי אם אני עושה חיטוב אני ירד במסת השריר טיפה ואז בכלל לא יהיה לי חזה. זה למה אני שוקל
אם אתה אומר אבקת חלבון סביר להניח שבאיזה שהוא מקום אתה צודק. תודה

אהלן. אני לא כל כך מבין את השורה התחתונה שלך. אם אתה רוצה לעלות/לשמור על המשקל גוף שלך, תקח גיינר לצבא. אם לא אכפת לך, אל תקח. לפני שתשאל עוד שאלות תכנס לאתר www.kilogram.co.il , תקרא מאמרים, ואני בטוח שתבין הכל.

• פותח/ת השרשור
אהלן. אני לא כל כך מבין את השורה התחתונה שלך. אם אתה רוצה לעלות/לשמור על המשקל גוף שלך, תקח גיינר לצבא. אם לא אכפת לך, אל תקח. לפני שתשאל עוד שאלות תכנס לאתר www.kilogram.co.il , תקרא מאמרים, ואני בטוח שתבין הכל.
השורה התחתונה שלי שאני לא יודע מה לעשות, אני רוצה להתחטב, אבל אם אני יתחטב אני ירד במסת השריר וגם ככה החזה שלי קטן אז הוא יהיה קטן עוד יותר, וזה שהגיב לי ראשון אמר שבצבא יש מאכלים עם מלא שומנים ואמר לי לקחת חלבון,
אני פשוט בדילמה ולא יודע מה לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית