הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפרשות מהפיטמות

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
אני אחרי סייקל אפיסטן 60 מ"ג לשמונה שבועות..ירידה בחשק מיני מורגשת

בנוסף פטמות נפוחןת קצת ללא כאבים או גושים ..לחצתי קצת על הפיטמה ויוצא הפרשה לבנה ממש בקטנה

מה אני צריך לעשות ???
עודף פרולקטין?

יש לי גינוקמסטיה דרגה 1 מגיל ההתבגרות
אני לא סובל מזה כל כך ולכן מעדיף לא לעשות ניתוח

בנוסף פטמות נפוחןת קצת ללא כאבים או גושים ..לחצתי קצת על הפיטמה ויוצא הפרשה לבנה ממש בקטנה

מה אני צריך לעשות ???
עודף פרולקטין?

זה חלב ההפרשה לא?

מה אני צריך לעשות ???
עודף פרולקטין?

אפיסטן אינו מעלה רמות אסטרוגן, הוא נגזרת DHT. לכן ארומטיזציה אינה אפשרית. למעשה אפיסטן דומה מאוד לתרופה אפיסטניול לטיפול בסרטן השד.
גם עליית פרולקטין לא אמורה להיות קיימת כתוצאה משימוש באפיסטן.
בצע בדיקת דם המכילה מדדים הורמונליים ותפקודי כבד, בדיקת דם בקש מהרופא :Test Free, Test Total, LH, FSH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH,
עלייה גבוהה ברמות פרולקטין מעודד ומגבירה פעילות אסטרוגנית בריקמות השונות. בריקמת הקד כנראה קיימת פעילות מוגברת במקרה שלך גם כך. לרוב תופעת ההפרשה מקושרת בהיפרפרולקטינמיה. הנ"ל נקשרת בהפרעות שונות באחת מהבאים: בבלוטת התריס, ההיפותלמוס, בלוטת יותרת המוח ואף בעיה בכבד. לכן כל אחת מבדיקות הדם שצוינו יתנו אינדיקציה טובה. אם קיים צורך יבוצע גם MRI. טיפול מתאים הוא כמעט תמיד באמצעות דופאמין אגוניסטים כמו קאברגולין (דוסטינקס) או ברומוקריפטין.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המפורטת ....

איזה מינון של דוסטינקס אמור לפתור את הבעיה ? ולכמה זמן
כדור כל ארבעה ימים ?

הפרלוקטין שלי היה די גובה ברגיל ( בסביבות 400 ) לאחר נטילה של ארבעה כדורים בהפרש של ארבעה ימים ירד ל 115

אני מתחיל סייקל בחודש 9 או 10
טסט+ דקה או טרן + דיאנבול או אנאדרול - בסייקל הזה אצטרך לקחת קבותרים כל הסייקל ? באיזה מינון

מה אני צריך לעשות ???
עודף פרולקטין?

השתמשת באפיסטן לבד או עם טסט? ואיך התוצאות בשימוש באפיסטן (במידה ולקחת אפיסטן לבד)?

• פותח/ת השרשור
השתמשת באפיסטן לבד או עם טסט? ואיך התוצאות בשימוש באפיסטן (במידה ולקחת אפיסטן לבד)?

השתמשתי באפיסטן לבד אחרי 2 סייקלים שעשיתי טסט + טסט ווינסטרול

בסה"כ החומר עובד עליה בכוח + התאוששות
עליתי במשקל ונקי ..אבל לא שווה את ההשבתה
עשיתי פיסטי נולבדקס + פרובירון לשבועיים ועכשיו אני לוקח מאקה + טריבולוס והחשק מיני עדיין ברצפה ( כנראה הגזמתי עם המינון ומשך הסייקל )

עדיף כבר לעשות סייקל עם טסט .

השתמשתי באפיסטן לבד אחרי 2 סייקלים שעשיתי טסט + טסט ווינסטרול

בסה"כ החומר עובד עליה בכוח + התאוששות
עליתי במשקל ונקי ..אבל לא שווה את ההשבתה
עשיתי פיסטי נולבדקס + פרובירון לשבועיים ועכשיו אני לוקח מאקה + טריבולוס והחשק מיני עדיין ברצפה ( כנראה הגזמתי עם המינון ומשך הסייקל )

עדיף כבר לעשות סייקל עם טסט .
כמה פעמים שהמלצתי לכם לא לבצע אף סייקל אוראלי ללא טסט במינון של לפחות TRT...
טריבולוס בזבוז כסף. הוא מעלה את החשק המיני למי שמוכר לך אותו יותר מאשר לך.
איפה הכלומיד?! תחת איזה המלצה רעה או היגיון לא בריא העדפת להשתמש ב-SERM שעיקר פעולתו היא הגנה על רקמות שונות מפעילות אסטרוגנית מוגברת לאחר שימוש בסטרואיד שאינו מעלה רמות אסטרוגן ובעוד רמות הטסט מתחת לנורמה כך שארומטיזציה גם היא בקצב ירוד, על-פני SERM כמו כלומיד שפעולתו ותרומתו להתאוששות וייצור הטסט הטבעי ידועה ומוכחת. עד כמה שאני זוכר המלצתי
על PCT של 3 שבועות כלומיד במינון של 50mg/ed, מדום מה זה הומר בנולבה + פרווירון ובתוספי תזונה לאינדיאנים...

כמה פעמים שהמלצתי לכם לא לבצע אף סייקל אוראלי ללא טסט במינון של לפחות TRT...
טריבולוס בזבוז כסף. הוא מעלה את החשק המיני למי שמוכר לך אותו יותר מאשר לך.
איפה הכלומיד?! תחת איזה המלצה רעה או היגיון לא בריא העדפת להשתמש ב-SERM שעיקר פעולתו היא הגנה על רקמות שונות מפעילות אסטרוגנית מוגברת לאחר שימוש בסטרואיד שאינו מעלה רמות אסטרוגן ובעוד רמות הטסט מתחת לנורמה כך שארומטיזציה גם היא בקצב ירוד, על-פני SERM כמו כלומיד שפעולתו ותרומתו להתאוששות וייצור הטסט הטבעי ידועה ומוכחת. עד כמה שאני זוכר המלצתי
על PCT של 3 שבועות כלומיד במינון של 50mg/ed, מדום מה זה הומר בנולבה + פרווירון ובתוספי תזונה לאינדיאנים...

בחלק מהפעמים המלצת 3 שבועות כלומיד ובחלק רק שבועיים, מה עדיף?

תודה על התשובה המפורטת ....

איזה מינון של דוסטינקס אמור לפתור את הבעיה ? ולכמה זמן
כדור כל ארבעה ימים ?

הפרלוקטין שלי היה די גובה ברגיל ( בסביבות 400 ) לאחר נטילה של ארבעה כדורים בהפרש של ארבעה ימים ירד ל 115

אני מתחיל סייקל בחודש 9 או 10
טסט+ דקה או טרן + דיאנבול או אנאדרול - בסייקל הזה אצטרך לקחת קבותרים כל הסייקל ? באיזה מינון
מינון של 0.5mg/e5d יטפל בעניין הפרולקטין. אל תתחיל סייקל טרם בירור מצבך. הפרולקטין הגבוה ביחד עם פעילות בלוטת התריס מחייב בירור.
באופן כללי, הסייקל שציינת מחייב שימוש בדוסטינקס במהלך כל הסייקל. טרן/דקה עלולים להעלות מאוד רמות פרולקטין שיגבירו מאוד פעילות אסטרוגנית כתוצאה מארומטיזציה של טסט ודיבול או מעליית אסטרוגן במנגנון שונה ושכמעט בלתי נמנע ע"י אנדרול.
רצוי להוסיף גם ארימידקס במינון של 0.25mg/e3d אם נבחר שימוש בטסט ודיבול.

בחלק מהפעמים המלצת 3 שבועות כלומיד ובחלק רק שבועיים, מה עדיף?
ככל שמדובר בסייקל ראשון ובשימוש באפיסטן במינון של 40mg/ed למשך שישה שבועות ניתן להסתפק בשבועיים כלומיד. במידה ומינוני האפיסטן על הצד הגבוה, כ- 60-80mg/ed ו/או לתקופות שימוש העולות על 6 שבועות רצוי ללכת על pct מעט יותר משמעותי בכדי להבטיח התאוששות.

• פותח/ת השרשור
טום אתה כזה צודק - למדתי מהטעות הזאת

אולי אתה ממליץ לתת כלומיד למשך עשרה ימים + ארבעה / חמישה קבותרים כדור כל ארבעה ימים ?

אני לא יכול לעשות בדיקות דם עשיתי לפני חודשיים ( שאגב הכל יצא בגדר הנורמה למעט ברזל נמוך ) הרופאה אכלה לי תראש על החומרים ולמה שהיא צריכה לעשות לי בדיקות ...לטענתה אני צריך ללכת לדילר שיעשה לי בדיקות דם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית