הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפרשות מהפטמה טסט פרופ וטרן קצר

• פותח/ת השרשור rsr162
  • פורסם בתאריך

rsr162

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
שלום חברים! נתונים:גיל 28 משקל 75 קג, א"ש 10 ,מתאמן 10 שנים.התנסות בטסט ארוך ,דקה קצר, טרן ארוך,ודיבול, וינסטרול.
התחלתי אתמול סייקל שלישי של פרופ 450 mg וטרן קצר 300 eod-mg .
הזריקה אתמול כללה פרופ 100 mg,וטרן קצר 50 mg.
הבוקר זיהיתי הפרשות מהפטמות ע"י לחיצה של נוזל שקוף נוטה לחלב.
הייתה לי התנסות כבר בטרן ולא חוויתי תופעה כזאת. דוסטינקס בהישג יד.
האם מדובר בפרולקטין גבוה? ונדרש להתחיל שימוש בדוסטינקס?

לפי פוסטים קודמים מדובר בפרולקטין גבוה.
תנסה לשלב דוסטינקס - זה בטוח לא יזיק.
כמובן שאם אתה יכול מומלץ קודם לבצע בדיקות דם של פרופיל הורמונלי.
אשמח אם תענה לשאלה בהודעה הקודמת שלי לגבי איזו חברה אתה משתמש ותופעות הלוואי שאתה מרגיש.

• פותח/ת השרשור
חברת black.תופעות לוואי אין לי חוץ מההפרשות.סהכ הזריקה הראשונה הייתה אתמול פחות מ12 שעות.ביצעתי בדיקות דם לפני כחודש-פרופיל הורמונלי-בהנחה שהפרולקטין נמצא בבדיקות האלו אז הכל תקין לפי מה שהרופאה אמרה.

חברת black.תופעות לוואי אין לי חוץ מההפרשות.סהכ הזריקה הראשונה הייתה אתמול פחות מ12 שעות.ביצעתי בדיקות דם לפני כחודש-פרופיל הורמונלי-בהנחה שהפרולקטין נמצא בבדיקות האלו אז הכל תקין לפי מה שהרופאה אמרה.
יתכן מאוד שמדובר בפרולקטין גבוה. לא הייתי מצפה לכך מהסייקל שאתה עושה. טרן הוא פרוגסטרין אמנם, אבל לא כזה שאמור להעלות רמות פרולקטין.

תיקון טעות ...פרולקטין
פרוגסטרון גבוהה יכול ליצור ג׳ינו זה משהו אחר...תמיד אני מתבלבל בניהם
טרן לא אמור להעלות רמות פרולקטין באופן המתואר ודווקא הוא פרוגסטרין.

טרן לא מעלה פרולקטין לרוב, אבל אם היו רמות פרולקטין גבוהות מלכתחילה אז המצב לעתים שונה.
הייתי משלב דדוסטינקס..

• פותח/ת השרשור
20150428_135533.jpg
אז טרן כן מעלה את רמות הפרולקטין שגורם להפרשות? או שאין קשר לטרן?
אני מעלה את הבדיקות דם שעשיתי לפני חודש לשם הבנה. איך הם?

סליחה שאני חולק על כמה אנשים פה אבל יש מקרים מסוימים של פרולקטין גבוהה משימוש ב19 נור טסטוסטרון (ננדרולון/טרן)
ויש גם מקרים של ג׳ינו משימוש בטרן וכו׳ בגלל פרוגסטרון גבוהה...אבל שוב פעם זה אינדבידואלי בין כל משתמש

סליחה שאני חולק על כמה אנשים פה אבל יש מקרים מסוימים של פרולקטין גבוהה משימוש ב19 נור טסטוסטרון (ננדרולון/טרן)
ויש גם מקרים של ג׳ינו משימוש בטרן וכו׳ בגלל פרוגסטרון גבוהה...אבל שוב פעם זה אינדבידואלי בין כל משתמש
נכון, אבל זה חריג ולרוב קיימת חריגה טרם השימוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית