הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סוג של סייקל

shay the one

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום לכל חברי הפורום אני בחיטוב על 3200 קלוריות ליום שוקל 88 גובה 176
סביב ה 20 אחוז משתדל כמה שיותר לשמור תזונה ץ
יש לי שתי שאלות

1)בתקופה של חיטוב זה מומלץ או לא מומלץ לקחת את החומרים הבאים

חשבתי לשלב בין (יש תופעות לוי או סיכון כל שהוא ?)

53ce0bdba4b2a.png

2) יש סיכון בשילוב 3 החומרים האלו אני צריך לקחת איתם איזה שהוא ויטמין או אחרי סיום ה "מיני סייקל " לקחת משהו לסיום

לדעתי היתבלבלו בן חיטוב למאסה אני עם נתונים דומים לשלך בערך 2600 קלוריות הם שמירת המישקל הקיים כך שיש 600 להוריד או להוסיף לפי מטרה

• פותח/ת השרשור
אני יברר את זה אבל לא חסר לך כוח באימונים אתה לא מת לישון כל הזמן ?
אגב
לגבי התוספים
ניסיתה אותם מכיר אותם ?

עם 3200 קלוריות עושים מסה ולא חיטוב, אתה צריך לחזור הרבה אחורה וללמוד לפני שאתה מחפש להשתמש בתוספים למיניהם.
בכל מקרה, אתה יכול לחפש את השמות של החומרים בגוגל וליד לרשום LBS, התייחסו אליהם כבר בעבר פה והתגובות היו שזה זבל ומיותר..

בזבזתי הרבה כסף על התוספים הנ"ל - וכלום!
חבל על הכסף.
לגבי 3200 קל חיטוב ????????..
אם זה יעשה אותך חטוב אתה מטאור מטאבולי .

לא המבין הכי גדול אבל אני ינסה לעזור.
בN1-t יש גם טריבולוס , קראתי שני מחקרים שנוסו על מספר מצומצם של אנשים, אחד הראה שיש שיפור בLH, והשני הראה שאין שיפור.
DHEA למטרות בריאותיות כמו זיכרון ולהעלות את הטסטוסטרון בלי קשר לפיתוח גוף, קראתי בספר של איזה דוקטור אמריקאי שזה תוסף מעולה(למבוגרים......) לגבי פיתוח גוף מניסיון.

לגבי הטריבולוס ולחץ דם בשימוש ארוך נצפה ירידה בלחץ דם בצורה משמעותית.
Melatonin zma תוסף נהדר לטסטוסטרון לוקחים לפני השינה.
ניראה לי סתם בזבוז כסף אם אתה מחפש תוצאות נראות לעין. יכול להיות שזה משתנה מאדם לאדם.

אם כבר זה תוספים של טסטוסטרון יש דברים שכולם יודעים אבל אני יזכיר מהמעט שאני ראיתי
עשו ניסוי על שמן זית וראו שהו מוריד ldl ומעלה את רמת ההורמונים, כורכום ,ומלפפון(לפי הרמב״ם יש עוד בספר) ועלים ירוקים בכללי טוב לכבד, וכבד נקי מעלה את המטבוליזם.
ומספר אחת בהעלאת טסטוסטרון והורמון גדילה זה לישון בזמן. אז לפני שמנסים כל מיני תוספים כדי לנסות לשפץ את התזונה ואת סדר היום.
בבוקר יש 20% יותר הורמונים לכן לא מומלץ לאכול סוכרים בזמן הבוקר.
3200 קלוריות זה יותר מידי... אלא אם כן אתה כמוני חצי תימני ועושה חיטוב עם ג׳חנון סחוג וביצה.

סליחה שאין לי את המקורות עכשיו המחקר על הטריבולוס תחפש בגוגל יש משו שתורגם מבולגרית, השם של הספר שמדבר על הdhea אני לא זוכר, זה היה בספרייה בשדרות.

אני יברר את זה אבל לא חסר לך כוח באימונים אתה לא מת לישון כל הזמן ?
אגב
לגבי התוספים
ניסיתה אותם מכיר אותם ?
תנסה את הדיאטה הזאת: 1- או ספירת קלוריות אוכלים שרעבים.2 מותר לאכול רק פירות ירקות וקטניות ובשר. זאת אומרת ללא לחם ,אורז ממותקים למיניהם וכו . תנסה חודש תגיד אך אתה מרגיש .

3200 קלוריות ע"פ הנתונים שלך מתייחס למסה , תקרא ותחשב כמה אתה באמת שורף ותתחיל בגירעון ...
לגבי התוספים - לא העפרונות הכי מחודדים בקלמר וזה ממש לא יכל להקרא סייקל לפי דעתי .

בזבוז כסף כל התוספים האלה ,
אפדרין הדבר היחידי שבאמת עוזר ,
קודם כל תלמד מה זה גרעון קלורי ותעשה אירובי מי שבנה לך את התפריט הוא לא מבין בשיט מה שהוא עושה ,
תעלה את התפריט לכאן נראה במה מדובר ,
אנשים ממהרים לקנות תוספי תזונה שבעיקר משווקים על ידי החברות ומעלים את ההכנסות של אותה חברה , תוצאות לא תראה מזה ,
אירובי הוא המפתח להכל וגרעון קלורי ץ

שני התוספים של יוניברסל הם זבל צרוף. התוסף השני הוא כמובן פרוהורמון שלא הייתי משתמש בו בשום אופן. DHEA הוא פרוהורמון למספר הורמונים נפוצים, כאשר תוצאות נפוצות הם עלייה ברמות הפרולקטין, האסטרוגן ובמידה מסויימת גם טסטוסטרון. כל תרומה שנראתה במחקרים שונים לעליית הטסט, בהאצת ההתאוששות, בויסות הקורטיזול תמיד טומנת בחובה נזק העולה על הרווח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית