הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית רכב.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
אני מחפש רכב אוטומט (חובה) ב-7000-8000, גג 10,000. רוצה רכב מיני בלי גב (סטייל פונטו). רציתי פונטו ספייס והייתי סגור על זה אבל הרבה אמרו לי להתרחק ושהוא רואה מוסך מלא. המליצו לי על דייהטסו סיריון. אני מחפש רכב חסכוני של 1:13-1:15 בערך. מה הרכב הכי אמין וחסכוני שיש במחירים האלה?

חשוב: רק אוטומט ובלי גב.
תודה.

אולי מכוער, רוצה יפה? תחפש אוטו אירופאי רק אל תבכה אחרי זה שתסתובב איתו במוסכים כי בנינו בתקציב הזה תמצא רק אוטו ישן ובו נגיד שאירופאיות לא ממש נחמדות כשהן ישנות במיוחד לא לעומת היפניות..

• פותח/ת השרשור
טוב אל תתחילו להטיף לי שצריך להסתכל על אופי ולא על יופי, אם הרכב מכוער אני לא אקנה אותו. עוד הצעות?

אני יכול להציע לך מה לא: אל תיקח רנו מגאן אוטומט (אני מתכוון לדגמיד הישניםלא מכיר את אלה שאחרי 2000). האוטו סבבה אם זה גיר ידני (יש לי ידני), הגיר אוטומט חרא אה וגם שמעתי כמה אנשים שהמליצו לא לקחת אוטומט אירופאיות בכלל

• פותח/ת השרשור
טוב מקריאה באינטרנט אני מבין שהכי אמיו בתקציב הזה סיריון?

אם אתה לוקח משנתונים כאלו נמוכים, קח את הסיריון במצב הכי טוב שאתה מוצא ותקווה שתחזיק מעמד 😃
בתקציב כזה הייתי מעדיף ידני.

לגבי פונטו, הרכב מוצלח מאוד בגרסא עם הגיר הרציף שלו (רצית אוטומט)- וגם חסכוני מבחינת טיפולים \ דלק
העניין הוא שצריך למצוא אחת שמורה (קשה)
אם אתה מוצא אחת עם הסטוריית טיפולים ועוד סימנים שמראים שלבעלים אכפת מהרכב, לדוג' - הנוזל קירור
שחובה להשתמש בו בפונטו זה פראפלו, אחרת סביר להניח שיהיו בעיות בראש מנוע במוקדם או מאוחר וכו'.

אגב, כמה הנסועה שלך צפויה להיות בשנה שכ"כ אכפת לך מצריכת הדלק? לעתים אם לא נוסעים הרבה העלות השנתית די זניחה
ולא אמורה בכלל להיות פקטור.

מעבר לזה, יש המון מידע בקארספורום, כדאי לך מאוד לעיין שם - שוק הרכב בארץ רווי בהמון סטיגמות ולעתים סתם דגמים מסוימים
נתפסים פה כ"זבל".

בתקציב נמוך קשה להשיג את כל החבילה במכה אחת. אולי תשיג רכב שנראה טוב. אבל תבלה איתו במוסך.

לך על הפונטו, גם נראה סבבה ורכב יחסית אמין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית