הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ|RDX או titan

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
טוב אני בכלל עוד לא במשקלים של חגורה ואני לא חושב על זה כרגע ואני יתחיל לשים רק כשאני כבר לא יוכל בלעדיה אבל השאלה היא אם יש אפשרות כדאי ללכת ישר על טיטאן במקום ללכת על ההתחלה על RDX ? אני עובד ועד עכשיו עשיתי כבר 400 שקל (סכום נאה בשבילי) ואני גם די רוצה להמשיך לעבוד עד סוף החופש ולעשות קצת כסף אבל כל מה שאני מרוויח אין לי בעיה לבזבז על אימונים ומסביב זאת הסיבה היחידה בכלל שהלכתי לעבוד כדי שיהיה לי כסף לכל הדברים מסביב
אז למתחיל..טיטאן יהיה בזבוז כסף או שכדאי אם יש אפשרות (כמובן הכי חשוב לי להשקיע בחגורה איכותית,נעליים יש לי אולסטאר והם ישמשו אותי טוב מאוד אני מקווה אני לא חושב על לקנות נעל אחרת)

RDX חברה זולה וטיטאן נחשבת מהחברות המובילות בשוק. אני אישית הלכתי ישר על טיטאן.

• פותח/ת השרשור
אם אתה יודע שתתמיד ותהיה רציני בתחום, קנה טיטאן.
תשמע אני מאוד אוהב את התחום ואני כן בקטע של ללכת בכיוון הזה אבל אני לא יודע מה יהיה בעתיד .. כדאי לקנות אינזר אולי ? הבדל משמעותי? אם אני לא יהיה ליפטר אני אהיה פאוור בילדר אני מאמין כי בילדר רגיל מש לא נראה לי אני אהיה
בכל מקרה כדאי אולי לקנות טיטאן יד 2 ?
אם אתה יודע שתתמיד ותהיה רציני בתחום, קנה טיטאן.
תשמע אני מאוד אוהב את התחום ואני כן בקטע של ללכת בכיוון הזה אבל אני לא יודע מה יהיה בעתיד .. כדאי לקנות אינזר אולי ? הבדל משמעותי? אם אני לא יהיה ליפטר אני אהיה פאוור בילדר אני מאמין כי בילדר רגיל מש לא נראה לי אני אהיה
בכל מקרה כדאי אולי לקנות טיטאן יד 2 ?

תחסוך עוד קצת ותקנה אינזר. אין לי נסיון עם טיטן ככה שלא יכול להגיד סתם

היום קיבלתי את החגורה השחורה של RDX(בתאכלס קיבלתי שבוע שעבר אבל היום יצאתי לאפטר) והיא ממש סבבה ומתאימה לי.

מאמין שזה שהעליתי כמה קילוגרמים עד עכשיו עזר לי ואני סוגר את החגורה על החור ה-4 מההתחלה. מת כבר להשתמש בה.

סליחה אבל מה המשקלים שלך שאתה רץ לקנות חגורה?
אני רואה שאתה עובד קשה ולוקח לך זמן לחסוך, חגורה זה לא הפריט הכי חובה להתחלה. נעליים לעומת זאת - כן.

• פותח/ת השרשור
סליחה אבל מה המשקלים שלך שאתה רץ לקנות חגורה?
אני רואה שאתה עובד קשה ולוקח לך זמן לחסוך, חגורה זה לא הפריט הכי חובה להתחלה. נעליים לעומת זאת - כן.
תקרא את ההתחלה,לכשאני אצטרך חגורה.
אני בן 14,מידת הנעליים שלי עוד תעלה והאולסטאר די מספקות אותי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית