הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל ראשון

cmatrix

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
קודם כל בן 23
שוקל 84
גובה 1.85
א"ש: 11
מתאמן 4 שנים

רוצה להתחיל סייקל ראשון הקראתי המון ומקווה לרכוש ממכם עוד ידע כדי לעשות סייקל מוצלח.

הסייקל שלי מתוכנן להיראות ככה

testosterone enanthate 500mgs/ew 1-10
12-16 nolvadex 40/40/20/20
clomid 100/100/50/50 12-16

עכשיו יש לי כמה שאלות
1: קראתי שצריך גם HCG לפי מה שהבנתי צריך להתחיל אותו מהשבוע השני עד סוף הסייקל במקרה שלי 2-10
עכשיו השאלה מה התפקיד שלו? [האם זה לעודד יצור טבעי של TEST מהאשכים? והגדלת "המסה" שלהם?]

2:מה הוא PROVIRON והאם אני צריך אותו

3:האם זה יזיק לגוף לשתות אלכוהול בזמן הזה? [פעם בשלושה שבועות לדוגמא] כי אני יודע שבווינסטרול או דיבול הוא מאד רעיל
לכבד אז בגלל זה אסור האם עם טסט גם אסור? [האם זה משפיעה בריאותית כמו סטרואידים אורלים או שפשוט זה "הורס" את האפקט של הסייקל]

4:האם לאחר השבוע ה-10 [שבוע 11] אפשר להתחיל לקחת סייקל של CLEN? או אם לא מומלץ האם אפשר להתחיל את הסייקל של הקלן [שבועיים] בתחילת הסייקל ביחד עם ה-PCT?

5: מה ההמלצות שלכם האם כדאי להוסיף גם לדוגמא DBOL לסייקל במינון של 30MG? ואם כן עד כמה זה יוסיף לסייקל?

6:בבקבוקון רשום 1ML/500MG זה אומר שאני צריך להשתמש בוויל אחד במשך שבועיים כלומר לקחת כל פעם 250 מהוויל? [פעמיים בשבוע]

מבחינת תזונה אין אפילו מה לדבר זה כבר ברור שזה אחד הדברים שאני אמור להשקיע בו

תודה רבה רבה רבה לעוזרים אשמח אם תענו לי על השאלות ותגידו דעות זה מאד חשוב לי לשמוע את הדעה והניסיון שלכם!

1. בקיצור רב, HCG מדמה הימצאות הגונדוטרופין LH באשכים. עקב דמיון זה הוא מאפשר לתאי הליידינג לשלוח "אות מדומה" להיפותלמוס שדעיכתו עקב מתן מינונים גבוהים ולזמן ממושך של טסט ממקור אקסוגני תביא לאטרופיה (הצטמקות של האשך) וע"י כך לשמור מחד מאטרופיה ומאידך, או כפועל יוצא, פעילות "כמו" תקינה. על זריקות ה-HCG להסתיים כשבוע טרם ה-PCT לכל הפחות על מנת שה-HPTA יוכל לשוב ולהפריש LH בסיוע פעולת הכלומיד, במהלך ה-PCT.
  2. פרווירון הוא נגזרת DHT המשמש להגברת האנדרוגניות של סייקל. פרווירון (כמו מרבית נגזרות ה-DHT) הוא אנטי-אסטרוגני במידת מה עקב נטייתו להיקשר לאנזים הארומטאז מבלי אפשרות להיות מומר לאסטרוגן. כמו כן, פרווירוון (שוב, כמו מרבית נגזרות ה-DHT) מראה יכולת היקשרות ל-SHBG, אותו פפטיד שניקשר לטסטוסטרון ומונע ממנו לנוע בחופשיות בדם, ע"י כך יתכן מצב בו תתקיים עלייה בטסט החופשי. פרווירון אינו משפיע מבחינה אנבולית עקב היקשרותו לאנזים 3HSD המצוי בריכוזים גבוהים בריקמת השריר ומעין מעקר יכולתו להביא לגדילת שריר.
  3. אלכוהול מזיק הסייקל טסט במידה שאינה דומה לנזק שבצריכתו בסייקל אוראלי בדומה למה שתיארת.
  4. בהחלט. ייתכן שהאפקט האנטי-קטבולי יסייע ב-PCT ובכל מקרה קלן יאפשר להמשיך ולצרוך כמות מזון גבוהה ללא השמנה. לא כולם מתחברים לשימוש בו.
  5. אני באופן אישי נגד הוספת דיבול בסייקל ראשון. הגדילה איכותית גם כך וצבירת הנוזלים תישמר סבירה יחסית בעוד עדיין אינך מכיר תגובת גופך לסייקל סטרואידים.
  6. זה מינון מעט מוזר. בד"כ המינון הוא 1ml/250mg או (ברפואי) 2ml/200mg. בכל אופן מזריקים 250mg כל שלושה ימים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה תם!

ובמה עוזר ה-HCG? הבנתי מה הוא עושה לפי ההסבר אבל האם באמת כלכך חשוב לקחת HCG?
[האם הוא עוזר ב-"לשמר" את העלייה כמה שיותר לאחר הסייקל? או שאני טועה]

פרווירון עוזר למנוע הוייצרות של GYNO? כמו לדוגמא נולבה? ואם כן אפשר בבקשה הסבר מה ההבדל ביניהם
את כל האמת גינו מפחיד אותי
איך אפשר לדעת/למנוע אותו אם חס וחלילה יש התחלה הבנתי שיש עקצוצים שמורגשים
אבל השאלה היא אפשר לקחת NOLVA באמצע הסייקל כדי למנוע זאת ועוד שאלה צריכת NOLVA לאורך כל הסייקל הבנתי שהיא הורסת הרבה את העלייה ולא נקבל את אותן התוצאות האם זה הריסה משמעותית?

עד שתום יפרט לכם כמו שהוא יודע...
ADEX - ארמידקס
פרווירון - ההסבר למעלה ובנעוצים די ברור. התפקיד שלו הוא להעלות את הטסט החופשי. הוא פשוט נצמד ל SHBG במקום שהטסט שאתה מכניס באופן חיצוני יקלט לשם. ככה בעצם מתאפשר יותר טסט "חופשי" במחזור הדם ופחות "לכוד" ב SHBG.

כשרמת הטסט עולה הסיכוי לגינו מתחיל. רגישות בפטמות זה דבר שכיח ואפילו במידה מסויימת הייתי אומר רצוי, ככה אתה יודע שרמת הטסט שלך בגוף עלתה והחומרים בשימוש פועלים. מעבר לרגישות מסויימת - כאב \ נפיחות הייתי אומר שמתחיל כבר גינו במידה מסויימת. בקלות אפשר לטעות ולא לאבחן נכון או בזמן.
באופן אישי, כשאני על סייקל "כבד" - טמוקסיפן כל יום לפני השינה, פרווירון 1-2 כדורים ליום. ארמידקס יום כן יום לא. אבל זה לסייקל כבד.
שימוש בדוסטינקס גם נפוץ והכרחי כשרמות הפרולקטין מתחילות לעלות (חומרים חזקים כמו טרן \ דקה יעשו זאת) אבל לא הייתי מתחיל מיד אלה בודק את הפרולקטין במהלך הסייקל לראות אם באמת יש צרוך. כדור יחסית יקר, ובמידה מסויימת עלול להוריד מעוצמת הסייקל.

עד שתום יפרט לכם כמו שהוא יודע...
ADEX - ארמידקס
פרווירון - ההסבר למעלה ובנעוצים די ברור. התפקיד שלו הוא להעלות את הטסט החופשי. הוא פשוט נצמד ל SHBG במקום שהטסט שאתה מכניס באופן חיצוני יקלט לשם. ככה בעצם מתאפשר יותר טסט "חופשי" במחזור הדם ופחות "לכוד" ב SHBG.

כשרמת הטסט עולה הסיכוי לגינו מתחיל. רגישות בפטמות זה דבר שכיח ואפילו במידה מסויימת הייתי אומר רצוי, ככה אתה יודע שרמת הטסט שלך בגוף עלתה והחומרים בשימוש פועלים. מעבר לרגישות מסויימת - כאב \ נפיחות הייתי אומר שמתחיל כבר גינו במידה מסויימת. בקלות אפשר לטעות ולא לאבחן נכון או בזמן.
באופן אישי, כשאני על סייקל "כבד" - טמוקסיפן כל יום לפני השינה, פרווירון 1-2 כדורים ליום. ארמידקס יום כן יום לא. אבל זה לסייקל כבד.
שימוש בדוסטינקס גם נפוץ והכרחי כשרמות הפרולקטין מתחילות לעלות (חומרים חזקים כמו טרן \ דקה יעשו זאת) אבל לא הייתי מתחיל מיד אלה בודק את הפרולקטין במהלך הסייקל לראות אם באמת יש צרוך. כדור יחסית יקר, ובמידה מסויימת עלול להוריד מעוצמת הסייקל.
לא הבנתי למה לקחת טמוקסיפן במהלך הסייקל? הוא פוגע בתוצאות משמעותית... תשלב מסטרון ופרווירון וזה יספיק לא?

לא הבנתי למה לקחת טמוקסיפן במהלך הסייקל? הוא פוגע בתוצאות משמעותית... תשלב מסטרון ופרווירון וזה יספיק לא?

מאחר ובכמויות גדולות של טסט ארומיטציה תתרחש בטוח. וזאת הסיבה שטמוקסי הופך לנשק הכי יעיל.
אני מצטט לגבי הטמוקסי בכדי להבהיר קצת יותר :

"התרופה טמוקסיפן בעלת פעילות אנטי אסטרוגנית כך מסייעת לטיפול במחלת סרטן השד. כמו כן, עקב השפעתה האנטי אסטרוגנית ברקמת השד, ספורטאים משתמשים בה למניעת תגובות ארומטיות, כגון: גניקומסטיה (חזה נשי בגבר). "

אני לא רואה בטמוקסיפן אמצעי מניעה. כאשר קיימים ניצני ג'ינו, הוא אחד הטובים בטיפול עקב פעילותו האיכותית למניעת פעילות אסטרוגנית מוגברת כאנטאגוניסט לרצפטורי האסטרוגן בריקמת השד.
חשוב להדגיש, טמוקסיפן הוא SERM ולכן אינו מוריד מהארומטיזציה, פעילותו אינה בשיתוק אנזים הארומטאז אלא כאנטאגוניסט לרצפטור האסטרוגני או כאגוניסט, כלומר אסטרוגן פעיל, כתלות בריקמה.
מסטרון ופרווירון אינם שווי ערך בפעילותם האנטי-אסטרוגנית SERMS, לא כל שכן, הם בעייתיים בהיותם סטרואידים. למעשה אין סיבה שארימידקס במינון של 0.25mg/eod לא יספק הגנה נאותה מפני סייקלים שכמות הטסט בהם אינה עולה על 750mg/wk, כשבנוסף לא נעשה שימוש בפרוגסטרינים כננדרולון ונגזרותיו, אז יש לשקול שימוש בדופאמין אגוניסט כקאברגולין או ברומוקריפטין במהלך הסייקל (אני לא מכיר מצב בו דופאמין אגוניסט פוגע בתוצאות הסייקל) או כאשר קיימים סימנים לפעילות אסטרוגנית מוגברת (נפיחות וכאב בריקמת השד למשל).

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה שלכם!

ארימידקס לפי מה שכתבת אמור לספק הגנה נגד GYNO?

ועוד שאלה אם אני יעשה סייקל של טסט [יחסית פשוט 500MG EW] וישתמש בטמוקסיפן האם זה יוריד משמעותית את העליה? והתוצאות?..
[או שפשוט להוסיף ארימידקס?]

בכל הכנות זה מאד מפחיד אותי GYNO אני מפחד לקחת סיכון אם אני לא יגלה חס וחלילה אם יש הווצרות התחלתית וכו..

תודה רבה על העזרה שלכם!

ארימידקס לפי מה שכתבת אמור לספק הגנה נגד GYNO?

ועוד שאלה אם אני יעשה סייקל של טסט [יחסית פשוט 500MG EW] וישתמש בטמוקסיפן האם זה יוריד משמעותית את העליה? והתוצאות?..
[או שפשוט להוסיף ארימידקס?]

בכל הכנות זה מאד מפחיד אותי GYNO אני מפחד לקחת סיכון אם אני לא יגלה חס וחלילה אם יש הווצרות התחלתית וכו..
ג'ינו אינו הסכנה הגדולה ביותר בסייקל. לא מדובר בתופעה מאוד נפוצה בסייקל של 500mg/wk של טסט אנתת. חשוב להיכנס לסייקל באחוז שומן נמוך יחסית ולדבוק בתזונה נקייה.
אל תשתמש בטמוקסיפן במהלך הסייקל אלא אם באמת התפתחו ניצני ג'ינו. טמוקסיפן רחוק מלהיות גרעיני חמנייה ומעבר לפגיעה בתוצאות הסייקל הוא SERM עם תופעות לוואי נוספות.
אין לך גם למה להשתמש בארימידקס, מדובר בסייקל ראשון וכלל אינך מכיר את תגובת גופך למתן טסט ממקור אקסוגני. ריסוק רמות האסטרוגן יפגע אף הוא בתוצאות הסייקל. מאוד.
שיהיה בהצלחה ויהיה... 😃

• פותח/ת השרשור
תודה רבה תם!

שאלה אחרונה לי אלייך שגעתי כבר

אפשר בבקשה הגדרה לניצני גינו/פימפטומים? האם רק כאב בפיטמות והרגשה של "גוש" כאשר נוגעים בהם, אלו הם התסמינים?

תודה רבה תם!

שאלה אחרונה לי אלייך שגעתי כבר

אפשר בבקשה הגדרה לניצני גינו/פימפטומים? האם רק כאב בפיטמות והרגשה של "גוש" כאשר נוגעים בהם, אלו הם התסמינים?
הרגש נוח לשאול כל שאלה...

כאשר נעשה שימוש בטסט ממקור אקסוגני במינונים גבוהים מתקיימת המרה שלו לאסטרוגן באמצעות אנזים הארומטז. עיקר הפעילות האסטרוגנית המוגברת תתקיים ברקמות בהן קיימת צפיפות גבוהה של האנזים, בינהן רקמת השד.
אם אתה מיועד להיכנס לסייקל בא"ש של 11 ומתכנן תסומה מושכלת (גם אם במאזן קלורי חיובי גבוה התואם צריכה של 45 קלוריות לקילוגרם משקל גוף) רצוי שתהיה רגוע. אלא אם ג'ינו הוא חלק מההיסטוריה שלך, זה פשוט לא יתרחש.
בנוגע לסימפטומים, כאב בפיטמה ורגישות עזה, כמו גם נפיחות מסויימת מהווים תיאור מספק. אציין עבורך שבעבר, תוך שימוש באנדרול, חוויתי פעילות אסטרוגנית מאוד מוגברת וחשתי ברגישות מאוד מעיקה (ממש כאב) ועדיין לא היה מדובר בג'ינו.

מצטרף לשאלות בנושא פעילות אסטרוגניות ברקמת השד :
אני נוטל ostarine במינון של כ 20 מ"ל ליום בפיזור של 3 מנות שוות.
היום זה היום ה 12 לנטילת ה ostarine , התחלתי להרגיש כאב ורגישות בפיטמה השמאלית .
חפרתי בפורומים בחול מול משתמשי חומר וזה ואכן יש דיווחים לתופעות אסטרוגניות .
@Tom , האם יש מצב שאכן קיימת פעילות אסטרוגנית בנטילת חומר זה ?

להלן אחת הקישורים בפורומים שם מדברים על תופעות אסטרוגניות בפיטמות : http://anabolicminds.com/forum/steroids/172949-ostarine-week-three.html

אם כן - יש בידי נולבה וארימדקס .... מה אתה מציע?
תודה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית