הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אצה כחולה ירוקה, מועיל? או בלוף

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אצה כחולה ירוקה, "מזון על".
כתוב שהיא עוזרת לדיכאון ובעיות קשב וריכוז, מה אתם חושבים על כך? מישהו ניסה? שווה משהו? או שבלוף?

כתוב גם על זה שיש לזה ערכים תזונתיים גבוהים (כמובן שבדקתי וזה בלוף אלה אם אתה רוצה לסיים את כל הקפסולות ביום) .

https://www.tevabari.co.il/product.aspx?id=3016799

אני מזכיר שהשאלה אינה על הערכים התזונתיים, אלה על האספקט של הקשב, הריכוז, הדיכאון והעירנות.

אני לא מבין מה הדבר הזה "מזון למוח". קשב וריכוז זו בעיה בגרעינים הבזאלים, בשביל לפתור אותה יש צורך בנוירוטרנסמיטר במינון שמשתנה מאדם לאדם בהתאם לחומרת הבעיה וגודל המוח שלו.
לא זיהיתי אף נוירוטרנסמיטר במרכיבים, וגם לא כל נוירוטרנסמיטר יפתור קשב וריכוז. בריטלין מתשמשים בדופמין.
בקיצור, נשמע מהבחינה הזו חרטא.
גם כל השאר נשמע כמו בולשיט.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הדבר הזה "מזון למוח". קשב וריכוז זו בעיה בגרעינים הבזאלים, בשביל לפתור אותה יש צורך בנוירוטרנסמיטר במינון שמשתנה מאדם לאדם בהתאם לחומרת הבעיה וגודל המוח שלו.
לא זיהיתי אף נוירוטרנסמיטר במרכיבים, וגם לא כל נוירוטרנסמיטר יפתור קשב וריכוז. בריטלין מתשמשים בדופמין.
בקיצור, נשמע מהבחינה הזו חרטא.
גם כל השאר נשמע כמו בולשיט.

הכוונה שלהם במילים פשוטות היא שהצמח הזה אינו "מטפל" בבעיה בצורה קונקרטית, אלה הוא תורם לתהליכים אחרים שהתוצר שהלם הוא שיפור ברמת הקשב, הריכוז והדיכאון.
מצד שני יש עוד הרבה משחקי מילים על המונח "בריאות" וכשההגדרה היא אפורה אפשר לשחק עם זה איך שרוצים ולהגדיר מה שרוצים.
בגדול אני חושב כמוך, אבל מה שמוזר לי ששמעתי על זה פידבקים חיוביים מאנשים שהתנסו, מה שמשאיר לנו שתי אופציות:
1. אנחנו מפספסים משהו בנוגע לצמח הזה.
2. לפלסיבו יש חתיכת השפעה.

יש לי את זה באבקה..לקחתי סקופ אחד ולא ממש נגעתי בזה מאז..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית