הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרונט סקוואט.

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
היום ניסיתי פעם ראשונה פרונט סקוואט..

שמתי לב, שהברכיים גולשות קדימה ואז הם עוצרות בנקודה מסויימת ( לבד , לא שאני עוצר אותם )
ויש ירידה של פלג גוף עליון טיפה ( השענות קדימה )..

ניסיתי 4סטים עם 60קילו, ואחרי זה סט עם 40.

בסט עם ה40 ניסיתי חזרה אחת ממש לזרוק ברכיים קדימה והרגליים עלו על קצות האצבעות..

צולם 3סטים של 60, וסט 40.

( אני לא יכול לעלות לכאן כי איבדתי תכבל של המחשב, אין לי בעיה אם תביאו לי תמספר שלכם ואני ישלח בוואטסאפ ).

( ויש לי גם קיפוזיס מטורף [ אפשר לראות בסרטון ] אז למי שיש גם הצעה [ מי שיראה את הסרטונים ] איך לפתור את זה זה יעזור מאוד 😃 )

אתה יכול לנסות לעשות overhead squat עם אחיזה צרה יחסית כך שזה מכריח אותך להישאר אנכי ככל האפשר ראיתי שג'וני קנדיטו הביא את זה למישהו שנשען יותר מדי קדימה(אמנם בבאק סקוואט אבל לא חשוב) גם אם אתה לא עושה פרונט סקוואט בנעל עם עקב מוגבה זה יכול לעזור

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות לעשות overhead squat עם אחיזה צרה יחסית כך שזה מכריח אותך להישאר אנכי ככל האפשר ראיתי שג'וני קנדיטו הביא את זה למישהו שנשען יותר מדי קדימה(אמנם בבאק סקוואט אבל לא חשוב) גם אם אתה לא עושה פרונט סקוואט בנעל עם עקב מוגבה זה יכול לעזור
ננסה OVERHEAD, עשיתי עם פווארליפט 2.0

אתה יכול גם אולי לעבוד קצת mobillity בעקב וזה יכול לעזור לך להישאר על העקבים עם הברכיים יותר קדימה.לצערי אני לא מכיר תרגילים כאלה אבל אני בטוח שיש ביוטיוב משהו

איפה המוט היה כל התנועה. הוא ישב באותו המקום על השקע של הכתף או שהוא החליק תוך כדי התנועה, כנ"ל לגבי המרפקים האם נשארו גבוה לאורך התנועה. אלה שני דברים שיכולים להשפיע על הטיה של הגוף קדימה וכתוצאה מחוסר איזון גם יכולים להשפיע על הבעיה עם הברכיים.

• פותח/ת השרשור
איפה המוט היה כל התנועה. הוא ישב באותו המקום על השקע של הכתף או שהוא החליק תוך כדי התנועה, כנ"ל לגבי המרפקים האם נשארו גבוה לאורך התנועה. אלה שני דברים שיכולים להשפיע על הטיה של הגוף קדימה וכתוצאה מחוסר איזון גם יכולים להשפיע על הבעיה עם הברכיים.
גם המוט וגם המרפקים היו באותו מקום לכל אורך התנועה

מה לגבי טכניקה אתה עושה בסגנון אולימפי או בסגנון של פאוורליפטינג והאם אתה עושה סקוואט עמוק?

אוקיי אז אם ברכיים באות טיפה קדימה זה טבעי בגלל העומק של הסקוואט, גם נטייה טיפה קדימה זה לגיטימי כל עוד זה לא משהו קיצוני.
אתה יכול להסתכל על מרימים אולימפיים מקצועיים. הגב הוא לא לגמרי אנכי לרצפה ובאותו אופן ברכיים תמיד יבואו טיפה קדימה. אבל אתה יכול לצמצם את זה על ידי זה שתוציא את הברכיים החוצה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אם ברכיים באות טיפה קדימה זה טבעי בגלל העומק של הסקוואט, גם נטייה טיפה קדימה זה לגיטימי כל עוד זה לא משהו קיצוני.
אתה יכול להסתכל על מרימים אולימפיים מקצועיים. הגב הוא לא לגמרי אנכי לרצפה ובאותו אופן ברכיים תמיד יבואו טיפה קדימה. אבל אתה יכול לצמצם את זה על ידי זה שתוציא את הברכיים החוצה.
ברכיים אני צריך שיבואו קדימה לפי מה שאמרו,
אבל הם מתקדמות עד לנקודה מסוימת ואז הם נעצרות לחלוטין ונוצר מצב שיש התכופפות קלה, אמרו לי שבמשקל גבוה יותר המשקל יפול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית