הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכת הטלפונים הסלולארים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
http://www.quickmeme.com/p/3vy90w

במסעדה בניו יורק רצו לבחון למה המסעדה מקבלת כל כך הרבה ביקורות שליליות. הם עשו בדק בית והשוו את הזמן שלקוחות היו במסעדה בשנת 2004 (לפני עידן הסמארטפונים) וב 2014. ההפרש היה שהלקוחות נשארו כמעט שעה יותר במסעדה ובזבזו פי 2 את זמן המלצרים עם דברים מגוכחים כמו עזרה בחיבור ל Wi-Fi, צילום קבוצתי, צילום עם האוכל ועוד.
ראו את הטבלאות במאמר הנ״ל והשוואה בין השניים.

3 דקות בממוצע לצלם פאקינג תמונה של המנה ?!גם אם מעלים כל זה לאינסטגרם ועושים עריכה זה לא לוקח יותר מדקה.. אנשים הזויים.

אני מניח שהם רוצים להעביר מסר שהסמארטפונים דפקו אותנו ועושים אותנו חצי זומבים:Confused:

נערך לאחרונה:
3 דקות בממוצע לצלם פאקינג תמונה של המנה ?!גם אם מעילים כל זה לאינסטגרם ועושים עריכה זה לא לוקח יותר מדקה.. אנשים הזויים.

אני מניח שהם רוצים להעביר מסר שהסמארטפונים דפקו אותנו ועושים אותנו חצי זומבים:Confused:
מה שאתה כותב זאת אחת הבעיות שהכתבה מדברת אליהם שאין לנו הערכה טובה כמה זמן אנחנו מבזבזים על לקרוא בפורום, להתעדכן בפייסבוק לענות בוואטסאפ וכדומה.
דרך אגב לדעתי המצב מחמיר בגלל הפופולריות העולה של הסרטונים

המדהים לראות חבורה יוצאת למסעדה כולם סביב שולחן אוכל אלכוהול וכל אחד בסלולרי.
במקום לחיות את החיים מתרכזים בלהראות לכולם כמה "טוב" הם חיים. אנשים מעלים סטאטוסים מהמקומות הכי הזויים.
אני מקווה שזה יעלם, אולי מסעדות יאסרו סלולרי כמו שאסרו עישון...

במקום לחיות את החיים מתרכזים בלהראות לכולם כמה "טוב" הם חיים. אנשים מעלים סטאטוסים מהמקומות הכי הזויים.

תהיי בטוחה שזה יחמיר

אז לא ילכו למסעדות האלו. היום הרבה אנשים ותיירים במיוחד מחפשים בתי קפה ומסעדות שיש בהן וויי פיי. אנשים יעדיפו לאכול אוכל טיפה יקר יותר ופחות טעים בשביל לקבל וויי פיי חינם.

מצטער זו המציאות, ולא נראה לי שבעשור הקרוב יעגנו חוק דומה לזה של עישון במסעדות.

כנראה השיחה שלהם לא מעניינת.

נערך לאחרונה:
במקום לחיות את החיים מתרכזים בלהראות לכולם כמה "טוב" הם חיים.
משפט מדוייק ביותר. לא באמת משנה מה היה באותה מסעדה, אם האוכל היה טעים או שבכללי היה אחלה ערב או לא, העיקר שהתמונות יוצאות טובות ויהיו הרבה לייקים אני הולך להופעות מטאל לפעמים, וגם שם יש את התופעה הזאת בשנים האחרונות. אני יכול להבין אם מישהו עושה כמה תמונות בטלפון, או וידאו של איזה שיר ככה שיהיה למזכרת, אבל יש מלא כאלה שיותר מחצי הופעה עומדים עם הטלפון ומצלמים

הנוקייה 100 עם המסך השבור
10581261_574999032611941_933162528_n.jpg

קופסא של הנקוייה 100 סתם בשביל להוכיח שזה באמת נוקייה 100
10536492_574999419278569_532851394_n.jpg

חחחחח איזה ישן זה יורקום תקשורת סלולרית !

נראה לי יש לך אחראיות לכל החיים על כזה טלפון:79nb:

"שירות ואחריות מירוקום"
נצל אותה..
פג תוקף...
הוא אצלי כבר קרוב ל5 שנים(?)
אני ממש לא זוכר מתי קיבלתי אותו לראשונה.

הייה לי פעם נוקייה ממש ישן בגיל 8, שגם אותו הצלחתי לשבור עם הגוף שלי.
ואז הייה לי נוקייה כזה עם slide כזה מגניב שגם הוא נשבר, אבל בגלל תקלה במערכת או משהו שלא הייה לנו כוח לתקן
אז קיבלתי נוקייה 100 במקום. השתמשתי בו כמה זמן(בזמן הזה גם הצלחתי לסדוק את המסך שלו)
ואז קנו לי איזה סמסונג, שקביל קורוזיה בגלל שנכנסתי איתו לים
ואז חזרתי להשתמש בנוקייה 100
ואז קיבלתי נקסוס 5, שנשבר לו המסך+בעיה בתוכנה
ואז חזרתי להשתמש בנוקיה 100 לאיזה שבוע
ועכשיו יש לי LG G2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית