עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דווקא חושב שלמנהל יותר אכפת שהוא מקבל תלונות מלקוחות אחרים על אורך האימון שלו והשימוש בציוד מאשר בריאותו וביטחונו בחדר הכושר (או שהוא גם דואג שאם יקרה לו משהו הביטוח לא יכסה כי אולי אין לו ביטוח או קומבינה כזו או אחרת [ביטוח זול וכו']).אולי בגלל שאני 'זקן' ואבא לילדה, אני חושב שמנהל המכון נוהג באחריות בכך שהוא מיידע הורים של קטין (אני מניח) על משהו שהוא חושב שעלול להזיק לו (גם אם הוא טועה לגבי זה).
לגבי ביצוע התוכנית תמשיך לעשות מה שטוב לך, לגבי ההפרעה למתאמנים אחרים זה בעיה של המנהל.
אל תשאל אם יש סעיף כזה בתקנון, הוא יגיד כן ויגמור עניין. תבקש את כל התקנון ותמצא לבדאני מתאמן בחדר כושר במועדון הספורט בדניה, חיפה, למי ששואל. מה שקורה שזה שאין אחד שעושה דדליפט במכון, וכל מי שעושה סקוואט עושה רבע סקוואט עם פוסי פאד. לפני חצי שנה אני וחבר שלי ביקשנו מהמאמן ללמוד סקוואט LB ודדליפט והוא אמר שזה יפגע לנו בגדילה, ושניהיה נכים. אז זאת הסיבה שאני וחבר שלי התחלנו לקרוא באינטרנט ולהיות בLBS, אבל בגלל האגו המזדיין של המנהל עדיין עושים לנו בעיות, כי הוא לא מוכן שאף מתאמן יעשה משהו שהוא נגד הדעה שלו. מי יודע, אולי הוא גם ירצה להזמין את ההורים שלי לשיחה ולהשעות אותי לשבועיים מהחדר כושר :banghead:. תודה על העצות פה של כולם, אני אשאל אותו אם יש סעיף בתקנון שכותב שאסור לבצע את התרגילים הנ"ל. אני גם לא האמנתי כשראיתי את המכתב חחחחח
חכה רק רגע- אמרת שאתה גר בחיפה?אני מתאמן בחדר כושר במועדון הספורט בדניה, חיפה, למי ששואל. מה שקורה שזה שאין אחד שעושה דדליפט במכון, וכל מי שעושה סקוואט עושה רבע סקוואט עם פוסי פאד. לפני חצי שנה אני וחבר שלי ביקשנו מהמאמן ללמוד סקוואט LB ודדליפט והוא אמר שזה יפגע לנו בגדילה, ושניהיה נכים. אז זאת הסיבה שאני וחבר שלי התחלנו לקרוא באינטרנט ולהיות בLBS, אבל בגלל האגו המזדיין של המנהל עדיין עושים לנו בעיות, כי הוא לא מוכן שאף מתאמן יעשה משהו שהוא נגד הדעה שלו. מי יודע, אולי הוא גם ירצה להזמין את ההורים שלי לשיחה ולהשעות אותי לשבועיים מהחדר כושר :banghead:. תודה על העצות פה של כולם, אני אשאל אותו אם יש סעיף בתקנון שכותב שאסור לבצע את התרגילים הנ"ל. אני גם לא האמנתי כשראיתי את המכתב חחחחח
אני מתאמן בחדר כושר במועדון הספורט בדניה, חיפה, למי ששואל. מה שקורה שזה שאין אחד שעושה דדליפט במכון, וכל מי שעושה סקוואט עושה רבע סקוואט עם פוסי פאד. לפני חצי שנה אני וחבר שלי ביקשנו מהמאמן ללמוד סקוואט LB ודדליפט והוא אמר שזה יפגע לנו בגדילה, ושניהיה נכים. אז זאת הסיבה שאני וחבר שלי התחלנו לקרוא באינטרנט ולהיות בLBS, אבל בגלל האגו המזדיין של המנהל עדיין עושים לנו בעיות, כי הוא לא מוכן שאף מתאמן יעשה משהו שהוא נגד הדעה שלו. מי יודע, אולי הוא גם ירצה להזמין את ההורים שלי לשיחה ולהשעות אותי לשבועיים מהחדר כושר :banghead:. תודה על העצות פה של כולם, אני אשאל אותו אם יש סעיף בתקנון שכותב שאסור לבצע את התרגילים הנ"ל. אני גם לא האמנתי כשראיתי את המכתב חחחחח
בדיוק. הכל מאינטרסנטיות ולא מאכפתיות.אני דווקא חושב שלמנהל יותר אכפת שהוא מקבל תלונות מלקוחות אחרים על אורך האימון שלו והשימוש בציוד מאשר בריאותו וביטחונו בחדר הכושר (או שהוא גם דואג שאם יקרה לו משהו הביטוח לא יכסה כי אולי אין לו ביטוח או קומבינה כזו או אחרת [ביטוח זול וכו']).
מה זאת אומרת? אני בן 14.5, זה עדיין תקף?תפתח תלונה באמון הציבור, סמוך עליי.
לא זה לא תקף, אתה לא בן אדם ואתה לא קיים עד שאתה בן 18.....מה זאת אומרת? אני בן 14.5, זה עדיין תקף?
להשעות אוותך???tchcaphr משתמש פעיל tchcaphr שלח הודעה פרטית הצטרף ב: 18/4/13 הודעות: 94 גובה: 172 נכתב ע"י itamar8910: ↑ אני מתאמן בחדר כושר במועדון הספורט בדניה, חיפה, למי ששואל. מה שקורה שזה שאין אחד שעושה דדליפט במכון, וכל מי שעושה סקוואט עושה רבע סקוואט עם פוסי פאד. לפני חצי שנה אני וחבר שלי ביקשנו מהמאמן ללמוד סקוואט LB ודדליפט והוא אמר שזה יפגע לנו בגדילה, ושניהיה נכים. אז זאת הסיבה שאני וחבר שלי התחלנו לקרוא באינטרנט ולהיות בLBS, אבל בגלל האגו המזדיין של המנהל עדיין עושים לנו בעיות, כי הוא לא מוכן שאף מתאמן יעשה משהו שהוא נגד הדעה שלו. מי יודע, אולי הוא גם ירצה להזמין את ההורים שלי לשיחה ולהשעות אותי לשבועיים מהחדר כושר :banghead:. תודה על העצות פה של כולם, אני אשאל אותו אם יש סעיף בתקנון שכותב שאסור לבצע את התרגילים הנ"ל. אני גם לא האמנתי כשראיתי את המכתב חחחחח אל תשאל אם יש סעיף כזה בתקנון, הוא יגיד כן ויגמור עניין. תבקש את כל התקנון ותמצא לבד