הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכתב שמנהל חדר הכושר שלח להורים שלי

נשמע כאילו זה מכתב ממכון גמילה חחחחח "לאחרונה הוא משתמש בזמן ארוך מן המקובל" והפסקה השלישית הרגה אותי

תבקש ממנהל המכון לראות את החוזה של חדר הכושר שאותו חתמו ההורים שלך. אם אין שם שום סעיף שמזכיר את הפריטים הנ"ל, אתה יכול לתבוע אותו על עוגמת נפש ולקבל אחלה פיצויים.

חחחח איזה מכון אתה ומאיפה?
אני לא חושב שהוא יעשה משהו שילמת בשביל להתאמן הוא לא יגיד לך איפה איך וכמה להתאמן..
חחח שלח מכתב להורים הרג אותי חח

I was a lot of time on the edge of those situations, it is THAT simple, just tell them "you don't like it? give me my money back and cya later!" you don't need to argue with anyone...

אולי בגלל שאני 'זקן' ואבא לילדה, אני חושב שמנהל המכון נוהג באחריות בכך שהוא מיידע הורים של קטין (אני מניח) על משהו שהוא חושב שעלול להזיק לו (גם אם הוא טועה לגבי זה).
לגבי ביצוע התוכנית תמשיך לעשות מה שטוב לך, לגבי ההפרעה למתאמנים אחרים זה בעיה של המנהל.

אולי בגלל שאני 'זקן' ואבא לילדה, אני חושב שמנהל המכון נוהג באחריות בכך שהוא מיידע הורים של קטין (אני מניח) על משהו שהוא חושב שעלול להזיק לו (גם אם הוא טועה לגבי זה).
לגבי ביצוע התוכנית תמשיך לעשות מה שטוב לך, לגבי ההפרעה למתאמנים אחרים זה בעיה של המנהל.
אני דווקא חושב שלמנהל יותר אכפת שהוא מקבל תלונות מלקוחות אחרים על אורך האימון שלו והשימוש בציוד מאשר בריאותו וביטחונו בחדר הכושר (או שהוא גם דואג שאם יקרה לו משהו הביטוח לא יכסה כי אולי אין לו ביטוח או קומבינה כזו או אחרת [ביטוח זול וכו']).

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בחדר כושר במועדון הספורט בדניה, חיפה, למי ששואל. מה שקורה שזה שאין אחד שעושה דדליפט במכון, וכל מי שעושה סקוואט עושה רבע סקוואט עם פוסי פאד. לפני חצי שנה אני וחבר שלי ביקשנו מהמאמן ללמוד סקוואט LB ודדליפט והוא אמר שזה יפגע לנו בגדילה, ושניהיה נכים. אז זאת הסיבה שאני וחבר שלי התחלנו לקרוא באינטרנט ולהיות בLBS, אבל בגלל האגו המזדיין של המנהל עדיין עושים לנו בעיות, כי הוא לא מוכן שאף מתאמן יעשה משהו שהוא נגד הדעה שלו. מי יודע, אולי הוא גם ירצה להזמין את ההורים שלי לשיחה ולהשעות אותי לשבועיים מהחדר כושר :banghead:. תודה על העצות פה של כולם, אני אשאל אותו אם יש סעיף בתקנון שכותב שאסור לבצע את התרגילים הנ"ל. אני גם לא האמנתי כשראיתי את המכתב חחחחח

אני מתאמן בחדר כושר במועדון הספורט בדניה, חיפה, למי ששואל. מה שקורה שזה שאין אחד שעושה דדליפט במכון, וכל מי שעושה סקוואט עושה רבע סקוואט עם פוסי פאד. לפני חצי שנה אני וחבר שלי ביקשנו מהמאמן ללמוד סקוואט LB ודדליפט והוא אמר שזה יפגע לנו בגדילה, ושניהיה נכים. אז זאת הסיבה שאני וחבר שלי התחלנו לקרוא באינטרנט ולהיות בLBS, אבל בגלל האגו המזדיין של המנהל עדיין עושים לנו בעיות, כי הוא לא מוכן שאף מתאמן יעשה משהו שהוא נגד הדעה שלו. מי יודע, אולי הוא גם ירצה להזמין את ההורים שלי לשיחה ולהשעות אותי לשבועיים מהחדר כושר :banghead:. תודה על העצות פה של כולם, אני אשאל אותו אם יש סעיף בתקנון שכותב שאסור לבצע את התרגילים הנ"ל. אני גם לא האמנתי כשראיתי את המכתב חחחחח
אל תשאל אם יש סעיף כזה בתקנון, הוא יגיד כן ויגמור עניין. תבקש את כל התקנון ותמצא לבד

חכה רק רגע- אמרת שאתה גר בחיפה?
יש פיתרון פשוט מאד- מכון אקטיב בחיפה.

במקרה הזה תשאיר 20 קילו TNT בתוך אחד הלוקרים וrisus

אני דווקא חושב שלמנהל יותר אכפת שהוא מקבל תלונות מלקוחות אחרים על אורך האימון שלו והשימוש בציוד מאשר בריאותו וביטחונו בחדר הכושר (או שהוא גם דואג שאם יקרה לו משהו הביטוח לא יכסה כי אולי אין לו ביטוח או קומבינה כזו או אחרת [ביטוח זול וכו']).
בדיוק. הכל מאינטרסנטיות ולא מאכפתיות.

tchcaphr משתמש פעיל tchcaphr שלח הודעה פרטית הצטרף ב: ‏18/4/13 הודעות: 94 גובה: 172 נכתב ע"י itamar8910: ↑ אני מתאמן בחדר כושר במועדון הספורט בדניה, חיפה, למי ששואל. מה שקורה שזה שאין אחד שעושה דדליפט במכון, וכל מי שעושה סקוואט עושה רבע סקוואט עם פוסי פאד. לפני חצי שנה אני וחבר שלי ביקשנו מהמאמן ללמוד סקוואט LB ודדליפט והוא אמר שזה יפגע לנו בגדילה, ושניהיה נכים. אז זאת הסיבה שאני וחבר שלי התחלנו לקרוא באינטרנט ולהיות בLBS, אבל בגלל האגו המזדיין של המנהל עדיין עושים לנו בעיות, כי הוא לא מוכן שאף מתאמן יעשה משהו שהוא נגד הדעה שלו. מי יודע, אולי הוא גם ירצה להזמין את ההורים שלי לשיחה ולהשעות אותי לשבועיים מהחדר כושר :banghead:. תודה על העצות פה של כולם, אני אשאל אותו אם יש סעיף בתקנון שכותב שאסור לבצע את התרגילים הנ"ל. אני גם לא האמנתי כשראיתי את המכתב חחחחח אל תשאל אם יש סעיף כזה בתקנון, הוא יגיד כן ויגמור עניין. תבקש את כל התקנון ותמצא לבד
להשעות אוותך???
הייתי תובע אותו אתה יכול לפחות לאיים עליו שתתבע אותו אם הוא לא יעזוב אותך
אתה משלם על הכניסה ורשאי להתאמן איך שאתה רוצה וכמה זמן שאתה רוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית