הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכנות לסייקל ביום ראשון, הראשון שלי

משה בן סולטן

מושעה
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני אשמח לדעת מה אתם חושבים על הסייקל שאני מתכנן להתחיל מיום ראשון הקרוב, חרשתי את החיים שלי בלינקיה, אני מקווה שאני עושה הכל הכל תקין, אם יש משהו לא טוב אני אשמח אם תעירו לי.
לא למדתי כמו רובוט לדוגמה שאני לא לוקח 250IU כוריוני בגלל שקראתי בלינקיה שצריך את זה כחובה, אלא הבנתי את החשיבות, למה צריך לקחת במהלך הסייקל, למה כמויות גדולות במכה זה לא טוב ויש צורך לקחת בכמויות קטנות וכ'ו.
בתור תלמיד 5 יחידות ביולוגיה ואחד שלמד הרבה וקרא על גוף האדם ומתכנן ללמוד רפואה ומאוד אוהב את גוף האדם, אני מנסה להבין כמה שיותר על זה.
*** סייקל ראשון ***

כרגע:
אחוז שומן: 12%
משקל: 70 ק"ג
גובה: 170 ס"מ

מטרה לאחר סיום הסייקל:
אחוז שומן: 14% מקסימום
משקל: 78 לאחר שהורדתי את הנוזלים שצברתי בסייקל, זאת אומרת שלפחות 5 ק"ג שריר אני אקבל מהסייקל

תפריט:
3,130 קלוריות
280 חלבון
300 פחממות
90 שומן

תוספי תזונה (מה שהייתי לוקח גם לפני הסייקל, לא משהו חדש):
- קריאטין 5 גרם כל יום
- אבקת חלבון אופטימום סטאנדרט (הכמות משתנה בהתאם לתפריט, בסייקל הזה אני לוקח 3 סקופים ביום)
- קפאין 400 מ"ג שעה לפני אימון
- ויטמין C אני לוקח 1000מ"ג ביום בכדורים, כ500 מ"ג בבוקר ו500 מ"ג בערב עם הארוחת הבוקר וארוחת הערב בהתאמה.

הסייקל עצמו:
שבועות 1-10 אני לוקח 500 מ"ג/2 מ"ל בשבוע (זריקה אחת ביום ראשון בבוקר וזריקה אחת בשלישי בלילה)
שבועות 1-6 כל יום מטאן 30 מ"ג כל יום (אני מחלק את הכדורים במהלך היום ולא הכל במכה)
שבועות 2-10 כוריוני 250IU פעמיים בשבוע לאחר זריקת הטסטסטרון (ראשון בבוקר ושלישי בלילה)
שבועות 12-14 אני לוקח 100 מ"ג כלומיד ו40 מ"ג נולבדקס
שבועות 14-16 אני לוקח 50 מ"ג כלומיד ו20 מ"ג נולבדקס

לאחר הזריקה האחרונה אני אתחיל להוריד בקלוריות לאט לאט, אקצץ הרבה בפחממות אבל כמובן אוריד גם חלבון ושומן (אנסה להישאר על 2.4 גרם חלבון לכל ק"ג מכיוון שבמהלך הפוסט סייקל הגוף מאוד קטבלוי וארצה לשמר כמה שיותר שריר)

תכנית האימונים:
התכנית אימונים שאני מת כבר להתחיל אותה, 6 אימונים בשבוע, אם יש יותר מידי עומס תעירו לי, אני עשיתי הרבה עומס במיוחד בגלל שאני בסייקל
מסוג ABC אבל עם כמה שינוים, מאוד אהבתי את הרעיון של ארנולד,
אני גם עושה את זה כי אני לא נתתי מספיק יחס לידיים שלי ויש אי פרופרציה ענקי בין החזה ליד אחורית, גם יד קדמית מאוד קטנה ויש לי גב מאוד רחב

* אני עושה הרבה אירובי כי יש בי פחד ענק לעלות הרבה קלוריות, בכל זאת, 3130 זה מלא קלוריות
יום ראשון - אימון A עם בטן
יום שני - אימון B עם אירובי 20 דקות
יום שלישי - אימון C עם בטן
יום רביעי - אירובי 20 דקות ללא אימון כוח
יום חמישי - אימון A עם בטן
יום שישי - אימון B עם אירובי 20 דקות
יום שבת - אימון C עם בטן

עושה מתיחות למפרקים וחימום לפני תרגיל ראשון ואז מתחיל את האימון

אימון A, חזה וגב:
<סופר סט 1>לחיצות חזה 12,10,8,6,8,10 חזרות
<סופר סט 1>מתח מאוחרי הצוואר 15,12,10,10,8,6 חזרות
*מנוחה דקה וחצי בין כל סט

<סופר סט 2>לחיצות חזה שיפוע חיובי עם דאמבל 12,10,8,6,12 (דרופ סט באחרון
<סופר סט 2>תרגיל הT-BAR גב 15,12,10,8,6 חזרות

<סופר סט 3> פרפר בכבלים גובה כתפיים 8,10,12,15 דרופ בסט באחרון
<סופר סט 3> חתירה עם מוט אולימפי 12,10,10,8 חזרות

<סופר סט 4> לחיצות חזה שיפוע שלילי 12,10,8,8 חזרות
<סופר סט 4> פולי עליון מאחורי הראש 12,10,10,8 חזרות

<סופר סט 5> פרפר שיפוע חיובי בכבלים 12,10,8,6
<סופר סט 5> פולאובר עם דאמבל 12,10,8,6

אימון B, כתפיים, יד אחורית, יד קדמית, אמה:
לחיצות כתפיים עם דאמבלים 12,10,10,8,8,12 חזרות (דרופ סט בסט האחרון)
*מנוחה דקה בין כל סט

<סופר סט 1> חתירת כתפיים כלפי מעלה בכבלים עם מוט 8,10,10,12,15 חזרות
<סופר סט 1> הרחקת כתפיים עם מוט בכבלים קדימה 8,10,10,12,15
*מנוחה 2 דקות בין כל סט

הרחקה אופקית בכבלים בגובה כתפיים (כתף אחורית) 12 חזרות, 4 סטים
* מנוחה דקה בין כל סט

מקבילים עם משקל גוף 15,12,10,8 חזרות
*מנוחה דקה בין כל סט

<סופר סט 2>לחיצות חזה צמוד 12 חזרות, 3 סטים
<סופט סט 2>ג'קסונים (מקבילים על ספה) , 12 חזרות, 3 סטים
*מנוחה2 דקות בין כל סט

פשיטת מפרק בכבלים עם חבל 15 חזרות, 3 סטים (דרופ סט בכל סט)
*מנוחה דקה בין כל סט

לחיצה צרפתית עם מוט דאבליו 10 חזרות, 3 סטים
*מנוחה דקה בין כל סט

<סופר סט 3> אמות בכבלים עם מוט 15 חזרות, 3 סטים
<סופר סט 3> פטישים עם חבל בכבלים 10 חזרות, 3 סטים
* מנוחה 2 דקות בין כל סט

כפיפות מרפק עם מוט 12 חזרות, 3 סטים (דרופ סט)

כפיפות מרפק מעל הראש בכבלים, 12,10,10,8 חזרות

אימון C:
סקוואט 15,12,10,10,8,6 חזרות
פרונט סקוואט 12,10 חזרות
דדליפט 8,8,6,6 חזרות
סטיף לג דדליפט 10,8,8,6 חזרות
מכרעים עם מוט W על הצוואר 12,10,10,8 חזרות
לחיצות רגליים במכונה 15,12,10 חזרות

אימון בטן (ימים ראשון, שלישי, חמישי, שבת, אני שם לב שאני חטוב אבל אין לי לעזאזל מסה בבטן, עד לא מזמן זלזלתי בבטן ולא עבדתי עליה בכלל)
הרמת ברכיים במתקן עם משקולת בין הרגליים 10 חזרות, 3 סטים
קראנצ' בכבלים עם חבל 15 חזרות, 3 סטים
כפיפות בטן בשיפוע שלילי 12 חזרות, 2 סטים
אלכסוני בטן עם משקולות חופשיים (לא יודע את שם התרגיל, אבל שאני מחזיק משקולת ביד ומזיז את האלכסונים לכיוון המשקולת) 15 חזרות, 4 סטים.

זה הכל חברים, אשמח להערות לשיפור ולהגעה לתוצאות מקסימליות 😃

70 קילו ועולה על סייקל?
די מה נסגר עם התופעה הזאת?!
תקנה גיינר תוסיף לתפריט של ה3100 קלוריות שלך ותראה שאתה תעלה טוב טוב, סייקל במצב כזה זה ביזבוז ומיותר מאד.
תעשה מה שאתה רוצה בסופו של דבר

אני אשמח לדעת מה אתם חושבים על הסייקל שאני מתכנן להתחיל מיום ראשון הקרוב, חרשתי את החיים שלי בלינקיה, אני מקווה שאני עושה הכל הכל תקין, אם יש משהו לא טוב אני אשמח אם תעירו לי.
לא למדתי כמו רובוט לדוגמה שאני לא לוקח 250IU כוריוני בגלל שקראתי בלינקיה שצריך את זה כחובה, אלא הבנתי את החשיבות, למה צריך לקחת במהלך הסייקל, למה כמויות גדולות במכה זה לא טוב ויש צורך לקחת בכמויות קטנות וכ'ו.
בתור תלמיד 5 יחידות ביולוגיה ואחד שלמד הרבה וקרא על גוף האדם ומתכנן ללמוד רפואה ומאוד אוהב את גוף האדם, אני מנסה להבין כמה שיותר על זה.
*** סייקל ראשון ***

כרגע:
אחוז שומן: 12%
משקל: 70 ק"ג
גובה: 170 ס"מ

מטרה לאחר סיום הסייקל:
אחוז שומן: 14% מקסימום
משקל: 78 לאחר שהורדתי את הנוזלים שצברתי בסייקל, זאת אומרת שלפחות 5 ק"ג שריר אני אקבל מהסייקל

תפריט:
3,130 קלוריות
280 חלבון
300 פחממות
90 שומן

תוספי תזונה (מה שהייתי לוקח גם לפני הסייקל, לא משהו חדש):
- קריאטין 5 גרם כל יום
- אבקת חלבון אופטימום סטאנדרט (הכמות משתנה בהתאם לתפריט, בסייקל הזה אני לוקח 3 סקופים ביום)
- קפאין 400 מ"ג שעה לפני אימון
- ויטמין C אני לוקח 1000מ"ג ביום בכדורים, כ500 מ"ג בבוקר ו500 מ"ג בערב עם הארוחת הבוקר וארוחת הערב בהתאמה.

הסייקל עצמו:
שבועות 1-10 אני לוקח 500 מ"ג/2 מ"ל בשבוע (זריקה אחת ביום ראשון בבוקר וזריקה אחת בשלישי בלילה)
שבועות 1-6 כל יום מטאן 30 מ"ג כל יום (אני מחלק את הכדורים במהלך היום ולא הכל במכה)
שבועות 2-10 כוריוני 250IU פעמיים בשבוע לאחר זריקת הטסטסטרון (ראשון בבוקר ושלישי בלילה)
שבועות 12-14 אני לוקח 100 מ"ג כלומיד ו40 מ"ג נולבדקס
שבועות 14-16 אני לוקח 50 מ"ג כלומיד ו20 מ"ג נולבדקס

לאחר הזריקה האחרונה אני אתחיל להוריד בקלוריות לאט לאט, אקצץ הרבה בפחממות אבל כמובן אוריד גם חלבון ושומן (אנסה להישאר על 2.4 גרם חלבון לכל ק"ג מכיוון שבמהלך הפוסט סייקל הגוף מאוד קטבלוי וארצה לשמר כמה שיותר שריר)

תכנית האימונים:
התכנית אימונים שאני מת כבר להתחיל אותה, 6 אימונים בשבוע, אם יש יותר מידי עומס תעירו לי, אני עשיתי הרבה עומס במיוחד בגלל שאני בסייקל
מסוג ABC אבל עם כמה שינוים, מאוד אהבתי את הרעיון של ארנולד,
אני גם עושה את זה כי אני לא נתתי מספיק יחס לידיים שלי ויש אי פרופרציה ענקי בין החזה ליד אחורית, גם יד קדמית מאוד קטנה ויש לי גב מאוד רחב

* אני עושה הרבה אירובי כי יש בי פחד ענק לעלות הרבה קלוריות, בכל זאת, 3130 זה מלא קלוריות
יום ראשון - אימון A עם בטן
יום שני - אימון B עם אירובי 20 דקות
יום שלישי - אימון C עם בטן
יום רביעי - אירובי 20 דקות ללא אימון כוח
יום חמישי - אימון A עם בטן
יום שישי - אימון B עם אירובי 20 דקות
יום שבת - אימון C עם בטן

עושה מתיחות למפרקים וחימום לפני תרגיל ראשון ואז מתחיל את האימון

אימון A, חזה וגב:
<סופר סט 1>לחיצות חזה 12,10,8,6,8,10 חזרות
<סופר סט 1>מתח מאוחרי הצוואר 15,12,10,10,8,6 חזרות

<סופר סט 2>לחיצות חזה שיפוע חיובי עם דאמבל 12,10,8,6,12 (דרופ סט באחרון
<סופר סט 2>תרגיל הT-BAR גב 15,12,10,8,6 חזרות

<סופר סט 3> פרפר בכבלים גובה כתפיים 8,10,12,15 דרופ בסט באחרון
<סופר סט 3> חתירה עם מוט אולימפי 12,10,10,8 חזרות

<סופר סט 4> לחיצות חזה שיפוע שלילי 12,10,8,8 חזרות
<סופר סט 4> פולי עליון מאחורי הראש 12,10,10,8 חזרות

<סופר סט 5> פרפר שיפוע חיובי בכבלים 12,10,8,6
<סופר סט 5> פולאובר עם דאמבל 12,10,8,6

אימון B, כתפיים, יד אחורית, יד קדמית, אמה:
לחיצות כתפיים עם דאמבלים 12,10,10,8,8,12 חזרות (דרופ סט בסט האחרון)
*מנוחה דקה בין כל סט

<סופר סט 1> חתירת כתפיים כלפי מעלה בכבלים עם מוט 8,10,10,12,15 חזרות
<סופר סט 1> הרחקת כתפיים עם מוט בכבלים קדימה 8,10,10,12,15
*מנוחה 2 דקות בין כל סט

הרחקה אופקית בכבלים בגובה כתפיים (כתף אחורית) 12 חזרות, 4 סטים
* מנוחה דקה בין כל סט

מקבילים עם משקל גוף 15,12,10,8 חזרות
*מנוחה דקה בין כל סט

<סופר סט 2>לחיצות חזה צמוד 12 חזרות, 3 סטים
<סופט סט 2>ג'קסונים (מקבילים על ספה) , 12 חזרות, 3 סטים
*מנוחה2 דקות בין כל סט

פשיטת מפרק בכבלים עם חבל 15 חזרות, 3 סטים (דרופ סט בכל סט)
*מנוחה דקה בין כל סט

לחיצה צרפתית עם מוט דאבליו 10 חזרות, 3 סטים
*מנוחה דקה בין כל סט

<סופר סט 3> אמות בכבלים עם מוט 15 חזרות, 3 סטים
<סופר סט 3> פטישים עם חבל בכבלים 10 חזרות, 3 סטים
* מנוחה 2 דקות בין כל סט

כפיפות מרפק עם מוט 12 חזרות, 3 סטים (דרופ סט)

כפיפות מרפק מעל הראש בכבלים, 12,10,10,8 חזרות

אימון C:
סקוואט 15,12,10,10,8,6 חזרות
פרונט סקוואט 12,10 חזרות
דדליפט 8,8,6,6 חזרות
סטיף לג דדליפט 10,8,8,6 חזרות
מכרעים עם מוט W על הצוואר 12,10,10,8 חזרות
לחיצות רגליים במכונה 15,12,10 חזרות

אימון בטן (ימים ראשון, שלישי, חמישי, שבת, אני שם לב שאני חטוב אבל אין לי לעזאזל מסה בבטן, עד לא מזמן זלזלתי בבטן ולא עבדתי עליה בכלל)
הרמת ברכיים במתקן עם משקולת בין הרגליים 10 חזרות, 3 סטים
קראנצ' בכבלים עם חבל 15 חזרות, 3 סטים
כפיפות בטן בשיפוע שלילי 12 חזרות, 2 סטים
אלכסוני בטן עם משקולות חופשיים (לא יודע את שם התרגיל, אבל שאני מחזיק משקולת ביד ומזיז את האלכסונים לכיוון המשקולת) 15 חזרות, 4 סטים.

זה הכל חברים, אשמח להערות לשיפור ולהגעה לתוצאות מקסימליות 😃
כתבת המון ולא שאלת כלום...

הסייקל נראה סטנדרטי. בעיה היחידה היא שנראה שאתה לא קרוב למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלך. באופן אישי, נראה לי מעט מצחיק להתחיל סייקל עם נתונים כאלה.
המלצה נוספת היא לקחת את האימון ולזרוק מהחלון (של קומה גבוהה), אח"כ תבצע וידוא הריגה. סופר-סט היא סטייה מיותרת וחסרת תכלית. יש בנץ' ישר, הוא היחידי שאמור לשמש אותך, כל השאר קיימים בכדי שהמכון יקבל צורה. אין צורך לבצע לחיצה בשיפועים, למען האמת, אין צורך לבצע אף תרגיל חזה בשיפוע. יש אימון כתפיים שם לוחצים ורטיקלית (פרס, לא ראיתי, דאמבלים זה לא פרס). בבנץ' ובפרס אין טעם לעלות אל מעל ל-8 חזרות. מדובר בתרגיל כבד ומורכב. שמור את ריבוי החזרות לפתיחות עם דאמבלים.
אני יכול להמשיך, אבל האמת שאתה עדיין לא שם. שנה את האימון כך שיהיה יותר אפקטיבי, עבוד מעט על התזונה, הוסף קצת מסת שריר. לסייקלים יש חיים שלמים...

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
70 קילו ועולה על סייקל?
די מה נסגר עם התופעה הזאת?!
תקנה גיינר תוסיף לתפריט של ה3100 קלוריות שלך ותראה שאתה תעלה טוב טוב, סייקל במצב כזה זה ביזבוז ומיותר מאד.
תעשה מה שאתה רוצה בסופו של דבר

כתבת המון ולא שאלת כלום...

הסייקל נראה סטנדרטי. בעיה היחידה היא שנראה שאתה לא קרוב למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלך. באופן אישי, נראה לי מעט מצחיק להתחיל סייקל עם נתונים כאלה.
המלצה נוספת היא לקחת את האימון ולזרוק מהחלון (של קומה גבוהה), אח"כ תבצע וידוא הריגה. סופר-סט היא סטייה מיותרת וחסרת תכלית. יש בנץ' ישר, הוא היחידי שאמור לשמש אותך, כל השאר קיימים בכדי שהמכון יקבל צורה. אין צורך לבצע לחיצה בשיפועים, למען האמת, אין צורך לבצע אף תרגיל חזה בשיפוע. יש אימון כתפיים שם לוחצים ורטיקלית (פרס, לא ראיתי, דאמבלים זה לא פרס). בבנץ' ובפרס אין טעם לעלות אל מעל ל-8 חזרות. מדובר בתרגיל כבד ומורכב. שמור את ריבוי החזרות לפתיחות עם דאמבלים.
אני יכול להמשיך, אבל האמת שאתה עדיין לא שם. שנה את האימון כך שיהיה יותר אפקטיבי, עבוד מעט על התזונה, הוסף קצת מסת שריר. לסייקלים יש חיים שלמים...

בהצלחה.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מנסה לתקוף או משהו, אני רק מנסה לבקש הסבר
למה אני חייב למקסם את הפונטציאל הגנטי שלי?
אני יודע שבסופו של דבר אני אשתמש, למה אני צריך למנצל את הפונטציאל אם אני אעשה הכל כרואי ולא אפגע בעצמי ואגיע לתוצאות ואקצר תהליכים.
איך אני יודע שמגיע לפונטנציאל הגנטי?

מזאת אומרת לעבוד רק על בנצ' באימון חזה? מה אתה ממליץ? לעשות את כל האימון 6 סטים, 8 חזרות?
כמה סטים לעשות באימון חזה בבנצ' פרס? ומה עם פרפר התנועה השניה לחזה?

עכשיו בכתפיים, אתה במילים אחרות אומר לעבוד ללחיצות כתפיים עם מוט ולא לעבוד את ה8 חזרות?

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מנסה לתקוף או משהו, אני רק מנסה לבקש הסבר
למה אני חייב למקסם את הפונטציאל הגנטי שלי?
אני יודע שבסופו של דבר אני אשתמש, למה אני צריך למנצל את הפונטציאל אם אני אעשה הכל כרואי ולא אפגע בעצמי ואגיע לתוצאות ואקצר תהליכים.
איך אני יודע שמגיע לפונטנציאל הגנטי?

מזאת אומרת לעבוד רק על בנצ' באימון חזה? מה אתה ממליץ? לעשות את כל האימון 6 סטים, 8 חזרות?
כמה סטים לעשות באימון חזה בבנצ' פרס? ומה עם פרפר התנועה השניה לחזה?

עכשיו בכתפיים, אתה במילים אחרות אומר לעבוד ללחיצות כתפיים עם מוט ולא לעבוד את ה8 חזרות?
לגבי האימון, נתתי לך רק מספר דוגמאות. אחת מהן היא לגבי לחיצה בשיפוע ואחרת לגבי מספר החזרות לבנץ'.
אם תתחיל סייקל כשהאימון לא מתאים עדיין תגדל (כל עוד תקפיד על התזונה), אך התוצאות לא יעמדו בציפיות ובאיזשהו שלב, מוקדם יחסית, תיתקע ותתאכזב. לסייקל אתה אמור להגיע כשבאמתחתך ניסיון בתוכניות אימונים שונות וההתקגמות כבר מאוד איטית. אתה עדיין לא שם. אני משוכנע שגם משקלי העבודה מעידים על כך.
לגבי הפוטנציאל הגנטי, אכן מעטים מהמשתמשים המתינו עד למיצויו, אך שוב, בכדי שהתהליך באמצעות חומרים יצלח יש צורך בניסיון ואימונים שבמקרה שלך עדיין לא קיימים. באיזה קיצור דרך תבחר כאשר תיתקע עם הסטרואידים?
זה מרגיש כאילו אתה עדיין noob, לא לעולם החומרים אלא באופן כללי לפיתוח הגוף.
אני יודע שאתה כנראה בסופו של דבר תלך על זה, אך חשוב שתקשיב ותפנים.

רוב הסיכויים שאתה לא יודע לבצע נכון חצי מהתרגילים שרשמתה אם זה מבחינת כיווצים או תנועה נכונה.

אני כבר עשיתי את הטעות הזאת, תעשה טובה לעצמך וקח שנת אימונים רצינית וטבעית .

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים שאתה לא יודע לבצע נכון חצי מהתרגילים שרשמתה אם זה מבחינת כיווצים או תנועה נכונה.

אני כבר עשיתי את הטעות הזאת, תעשה טובה לעצמך וקח שנת אימונים רצינית וטבעית .

מה הטעות שלך?
אשמח לקצת הסברים
ומה זאת אומרת לא עושה נכון מבחינת כיווצים?

לגבי האימון, נתתי לך רק מספר דוגמאות. אחת מהן היא לגבי לחיצה בשיפוע ואחרת לגבי מספר החזרות לבנץ'.
אם תתחיל סייקל כשהאימון לא מתאים עדיין תגדל (כל עוד תקפיד על התזונה), אך התוצאות לא יעמדו בציפיות ובאיזשהו שלב, מוקדם יחסית, תיתקע ותתאכזב. לסייקל אתה אמור להגיע כשבאמתחתך ניסיון בתוכניות אימונים שונות וההתקגמות כבר מאוד איטית. אתה עדיין לא שם. אני משוכנע שגם משקלי העבודה מעידים על כך.
לגבי הפוטנציאל הגנטי, אכן מעטים מהמשתמשים המתינו עד למיצויו, אך שוב, בכדי שהתהליך באמצעות חומרים יצלח יש צורך בניסיון ואימונים שבמקרה שלך עדיין לא קיימים. באיזה קיצור דרך תבחר כאשר תיתקע עם הסטרואידים?
זה מרגיש כאילו אתה עדיין noob, לא לעולם החומרים אלא באופן כללי לפיתוח הגוף.
אני יודע שאתה כנראה בסופו של דבר תלך על זה, אך חשוב שתקשיב ותפנים.

ההתקדמות שלי מאוד איטית
אני לא עושה הרבה במשקל כבר כמעט ואם אני עולה אני עולה הרבה מאוד בשומן על הדרך
ואיך מקבלים את הניסיון הזה?

כאילו אני קורא הרבה
מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הנסיון והידע הזה
להמשיך להתאמן? מה ללמוד? מה לקרוא? מה לבצע?

מה הטעות שלך?
אשמח לקצת הסברים
ומה זאת אומרת לא עושה נכון מבחינת כיווצים?

ההתקדמות שלי מאוד איטית
אני לא עושה הרבה במשקל כבר כמעט ואם אני עולה אני עולה הרבה מאוד בשומן על הדרך
ואיך מקבלים את הניסיון הזה?

כאילו אני קורא הרבה
מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הנסיון והידע הזה
להמשיך להתאמן? מה ללמוד? מה לקרוא? מה לבצע?
ראשית, אני מאוד ממליץ לעבור על תכניות האימון באתר Kilogram. נסה למצא תכנית מובנית, רוב הסיכויים שתוכנית מומצאת היא פחות טובה. שאל שאלות, האתר מכיל כמה מהמאמנים הידועים והטובים בארץ.
הסייקל שהצגת הוא סטנדרטי והוא ערוך בסדר גמור. במידה ותבחר להתחיל שימוש בחומרים אין מקור טוב להסתייע בו מהפורום הזה (לדעתי).

בהצלחה.

מה אתה צריך 280 חלבון על 70 קג האלה ? מה חצי גרם טסט[בספק] זה מה שיגרום לך להשתמש בכל החלבון הזה? ו90 שומן? סתם מיותר... ובקשר לאימונים זה דבר שמשתנה ואתה צריך ללמוד בעצמך אין דבר כזה שמישו ירשום תכנית וזה התכנית האופטימלית לכולם .. זה שטוית.. כל אחד מתאמן אחרת בהתאם לעצמו .. בהצלחה הייתי מוריד שומן וחלבון קצת ומעלה קצת פחמימה

מה אתה צריך 280 חלבון על 70 קג האלה ? מה חצי גרם טסט[בספק] זה מה שיגרום לך להשתמש בכל החלבון הזה? ו90 שומן? סתם מיותר... ובקשר לאימונים זה דבר שמשתנה ואתה רצריך ללמוד בעצמך אין דבר כזה שמישו ירשום תכנית וזה התכנית האופטימלית לכולם .. זה שטוית.. כל אחד מתאמן אחרת בהתאם לעצמו .. בהצלחה הייתי מוריד שומן וחלבון קצת ומעלה קצת פחמימה
4g חלבון לק"ג משקל גוף הם בסדר גמור לסינטזת החלבון המוגברת בסייקל.
40-45 קלוריות לק"ג הם כלל אצבע. תזונה נקייה. העלאת הפחמימה לצורך צבירת מסה.
תכנית מובנית אינה אחת ואופטימלית לכולם, עם הזמן והניסיון ניתן לבצע וריאציות לכל תכנית. הבעיה היא שבניסיון להמציא את הגלגל בדרך כלל נוטים להתבלבל בין מה שמרגיש נכון למה שבאמת מביא גדילה.

תן לי סימוכין שבסייקל פחות מ4 גרם חלבון לקילו לא אופטימלי.. שטות מוחלטת אף אחד לא אוכל כמויות חלבון כאלה במסה.. אולי בדיאטה וגם לא קאטלר במסה היה אוכל 400 חלבון ו1000 פחמימה אז הוא יאכל 280 ?

תן לי סימוכין שבסייקל פחות מ4 גרם חלבון לקילו לא אופטימלי.. שטות מוחלטת אף אחד לא אוכל כמויות חלבון כאלה במסה.. אולי בדיאטה וגם לא קאטלר במסה היה אוכל 400 חלבון ו1000 פחמימה אז הוא יאכל 280 ?
קאטלר לא מעניין, אף אחד לא יודע מה קאטלר באמת עושה.
יש לך בעייה בהבנת הנקרא. לא רשמתי ש-4g הם אופטימליים, אלא שאין שום בעיה בצריכה כזאת כאשר ידוע שסינטזת החלבון מוגברת. לכך יש סימוכין והוא כבר הוצג בעבר.

אני מאמין שישלך ניסיון בפיתוח גוף גם על חומרים, ראית תוצאות טובות יותר כוח\מסה כשעלית לכמות כזאת של חלבון מבוא נגיד 2.5 גרם ? [במסה] , אני פשוט חושב שזה מיותר להחנק ככה מחזה עוף וגם כספית, כמובן שזה לא יגרום שום נזק לגוף וזה רק עוד מקור טוב לקלוריות..

אני מאמין שישלך ניסיון בפיתוח גוף גם על חומרים, ראית תוצאות טובות יותר כוח\מסה כשעלית לכמות כזאת של חלבון מבוא נגיד 2.5 גרם ? [במסה] , אני פשוט חושב שזה מיותר להחנק ככה מחזה עוף וגם כספית, כמובן שזה לא יגרום שום נזק לגוף וזה רק עוד מקור טוב לקלוריות..
אני כמעט בטוח שאנחנו מסכימים. חבל להתווכח... 😃
במהלך סייקל חשוב שצריכת החלבון תהלום את סינטזת החלבון. עבור סטרואידים מסויימים (כמו דיבול למשל) זה ממש הכרחי.

• פותח/ת השרשור
ראשית, אני מאוד ממליץ לעבור על תכניות האימון באתר Kilogram. נסה למצא תכנית מובנית, רוב הסיכויים שתוכנית מומצאת היא פחות טובה. שאל שאלות, האתר מכיל כמה מהמאמנים הידועים והטובים בארץ.
הסייקל שהצגת הוא סטנדרטי והוא ערוך בסדר גמור. במידה ותבחר להתחיל שימוש בחומרים אין מקור טוב להסתייע בו מהפורום הזה (לדעתי).

בהצלחה.

לפני מה שאמרת

אני רוצה לקבל את הידע הזה שאני אדע איך להכין תפריטים, ותכניות אימונים מסודרים וטובים
להבין טוב יותר איך השריר בנוי (אני יודע שיש סיבי שריר עשוי חלבון, כמה סוגים, כל סוג תפקיד אחר, ע"י קרעים ממש ממש קטנים שאנחנו עושים לסיבים ע"י אימוני כוח, הגוף מתקן את הקרעים ומגדיל את הסינטוז חלבון על השריר ובכך הסיב נהיה גדול יותר קצת)
אז אני רוצה לדעת איך לבנות תכניות אימונים טוב יותר, על מנת למקסם היפרטרופיה, לדעת מתי הגבול של השריר, איך לתת לו מנוחה טובה וכ'ו
ללמוד על סופר סט, דרופ סט, סוגי תכניות אימונים, תרגילים וכ'ו

אני גם רוצה לדעת איך לבנות תפריט תזונה נכון, שיכיל את כל הויטמינים הנחוצים וכל הדברים הנחוצים לשריר ולגוף

איזה ספר, מקור מידע אתה ממליץ ללמוד עליו?
כי אני לא רוצה להישאר ברמת ה"noob" כמו שתיארת אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית