תוכנית תוכנית אימונים

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
לאחר שעשיתי SS ואז הפסקה של שבועיים מאימונים בערך (נוצרה לי בעיה במפשעה בלי שום קשר לתוכנית SS , אני חייב לציין שהתוכנית SS היא תוכנית מצויינת שראיתי בה הכי הרבה תוצאות אם זה מבחינת משקלי עבודה ואם זה על הגוף למרות שעבדתי בה לא הרבה זמן)

אני עובר לתוכנית AB מכיוון שאסור לי לאמן רגליים בתקופה הקרובה , במשך שבועיים היה אסור לי בכלל להתאמן , איך התוכנית הזאת ? (שאני יוכל לחזור לאמן רגליים מאמין שיקרה בחודש הקרוב , אם אני יראה שהתוכנית הזאת טובה אני פשוט יוסיף סקוואט ודד ליפט או משו כזה או שאני יחזור לSS )

התוכנית עצמה 4 פעמים בשבוע , ABXABXX

A
חזה
בנץ - 4 סטים
בנץ שיפוע חיובי - 3 סטים

יד אחורית
פושדאון - 3 סטים

(שאני יכול לחזור לאמן רגליים אני יעשה פה רגליים אם אני ישאר בתוכנית הזאת)
B
גב
פולי עליון - 4 סטים
t-bar \ פול אבור - 3 סטים (אימון ככה אימון ככה )

כתפיים
מילטרי פרס - 4 סטים

יד קדמית
כפיפה במכונה - 1-2 סטים

קשה לי לעשות תרגילים שאני עומד על הרגליים , ככה שלפעמיים אני עושה במקום המילטרי לחיצת כתפיים בישיבה .

ישמח תגובות , תודה .

תעשה כתפיים עם חזה, אחרת יהיו לך התנגשויות, זה קשה, אבל זה מה יש, מקסימום תוריד את המיליטרי ל3 סטים, בכל מקרה הסט חימום מסדר אותך עם 4 סטים אם זה מה שמפריע לך.

בגב הייתי עושה מתח במקום פולי עליון, יותר עבודה של מייצבים, אבל זאת החלטה שלך.

אני אישית לא חובב פולאובר, מסיבה פשוטה, החזה מעורב שם חזק, ויום אחרי אימון חזה זה יכול לפגוע לך באיכות, הייתי אם כבר עושה רוטציה בין בנט אובר ל T bar, אלא אם זה בעייתי בשבילך לבצע בנט אובר.

בחזה הייתי עושה במקום הבנצ' בשיפוע חיובי פרפר, עם כבלים, חופשי, איך שנוח לך.
לדעתי המיליטרי פרס מספק עבודה מספיק טובה על החזה העליון כביכול והכתפיים, ושוב אני גם לא ממש חובב של בנצ' בשיפוע חיובי וחושב שפרפר יפיק לך יותר תועלת.

• פותח/ת השרשור
את ההתנגשות אני ירגיש בקושי של האימון כתפיים אחרי אימון חזה וכנ"ל לגב ?

או שזה משו שאני לא ירגיש ופשוט יפגע בי כי זה סתם יעמיס ולא יתן לשריר מנוחה ? כי לבנתיים אני עושה ככה וזה דווקא בסדר גמור מבחינת ההרגשה שלי ...

את ההתנגשות אני ירגיש בקושי של האימון כתפיים אחרי אימון חזה וכנ"ל לגב ?

או שזה משו שאני לא ירגיש ופשוט יפגע בי כי זה סתם יעמיס ולא יתן לשריר מנוחה ? כי לבנתיים אני עושה ככה וזה דווקא בסדר גמור מבחינת ההרגשה שלי ...

כן מבחינת המנוחה זה יפגע.

אכן קשה לעשות חזה כתפיים ויד אחורית באותו אימון, אבל זה נחוץ כדי למנוע התנגשויות.

אם אתה רוצה לתת לכל שריר את המקסימום בכל אימון, אתה יכול לעשות AB 3 פעמים בשבוע, וללכת על חלוקה של חזה-יד קדמית-רגליים, גב-כתפיים-יד אחורית, חוץ מהיד אחורית שתקבל גירוי לא הכי טוב שיש, אבל יותר טוב מחלוקה של ביחד עם חזה.

בכל מקרה החלטה שלך, או AB 4 פעמים בשבוע בלי התנגשויות וקצת יותר קושי באימון עצמו, או AB 3 פעמים בשבוע עם חלוקה שתוכל למצות את האימון על כל שריר כמו שצריך, החלטה שלך.

• פותח/ת השרשור
כי את האמת אני מרגיש מצויין בשני האימונים .. ואני לא מרגיש שזה מקשה עליי החלוקה הזאת .

אבל אני יקח בחשבון את הדברים שאמרת , אני אולי יחלק את זה לAB בצורה הזאת aXbXaXbX

אם אתה מרגיש מצויין למה אתה שואל ?

כולם יגידו לך שעדיף לך באימון כזה לעשות חזה,כתפיים, יד אחורית, תעשה מה שאתה רוצה

אם אתה מרגיש מצויין למה אתה שואל ?

כולם יגידו לך שעדיף לך באימון כזה לעשות חזה,כתפיים, יד אחורית, תעשה מה שאתה רוצה

אם זה נוח זה נחמד, אבל אנחנו מדברים פה מבחינת התפתחות של השריר, לא מבחינת נוחות יחסית ומטעה לפעמים, אבל שיעשה מה שבא לו בשורה התחתונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית