עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה רוצה להיות בסיום התואר? עו'ד, לעבוד בכלכלה?שלום,
רציתי לדעת למי מכם שלמד באוניברסיטה הנ"ל..מה אתם אומרים על המסלול משפטים כלכלה משולב?אתם מכירים אנשים שלומדים את זה?
תודה!
אני כרגע שוקל..לקחתי לעצמי שנה שבה אנסה להתקבל לרפואה.מה אתה רוצה להיות בסיום התואר? עו'ד, לעבוד בכלכלה?
התואר בכלכלה קשה ולכן לא הייתי ממליץ עליו בתור חוג נוסף לצורך ידע 'עסקי' מספיק לך לבחור בשילוב משפטים וניהול.
אם אתה רוצה ללמוד כלכלה כמקצוע ראשי חוג משני משפטים הוא סביר אבל התרומה לקריירה שלך זניחה.
תודה רבה על ההבהרה בנושא!בגלל זה שאלתי מה אתה רוצה להיות עו'ד או כלכלן.
אם כלכלן אתה חייב ללמוד כלכלה, אם אתה רוצה להיות עו'ד עם ידע כלכלי, החוג לניהול יספק לך מספיק כלים.
לידיעה תואר בניהול, לא מלמד ל'נהל' או לומדים כלים ניהוליים כמו ניתוח דוחות כספיים, סטטיסטיקה, מערכות מידע וכד'
זה באוניברסיטת חיפה.@coldfire
יש שמועות שמי שנרשם לפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטת תל אביב מקבל בובת חמאס מתנה. זה נכון?
@coldfire
יש שמועות שמי שנרשם לפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטת תל אביב מקבל בובת חמאס מתנה. זה נכון?
תואר בכלכלה הוא תואר תיאורטי שמטרתו לתת בסיס לתארים מתקדמים יותר. תואר בראיית חשבון או ניהול יתנו כלים יותר פרקטיים למי שרוצה להתמחות במגזר המסחריאני נמצא כרגע בערך במצב שלך רק, שאני בניגוד אליך חושב על משפטים וכלכלה משולב בעברית. חקרתי את הנושא דיי הרבה ויש לי כמה תובנות.
במידה ואתה רוצה להיות עו״ד במגזר המסחרי תואר בכלכלה בהחלט יתן לך איזשהו יתרון, כשהבעיה המרכזית היא, שהשילוב יחד עם כלכלה ככל הנראה יוריד לך את הממוצע ולכן היתרון יתבטל.