הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין לספורטאי סיבולת )איגרוף)

CHUCKIE

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום חברים, אני מתאמן ומתכנן להתחרות באליפות הארץ באיגרוף שבקיץ הבא , מעכשיו אני כבר מנסה לחתוך באחוזי שומן על מנת להגיע לאחוז יחסית נמוך בשביל שלקראת התחרות אני לא אצטרך לעשות קאט שיפגע לי בביצועים.

רציתי לדעת אם אני לוקח אפדרין חשבתי להתחיל עם 40 מג זאת אומרת 2.5 כדורים של 8 מג פלוס 200 מג קפאין. מה ההשפעות של זה על הסיבולת לב ריאה?? הרבה אומרים שהדפיקות לב החזקות רק יגרמו לי לרצות להוריד ווךיום מצד שני הרבה אומרים לי שהאפדרין "עוזר" לכושר הגופני.
לדוגמא אני עושה 2 אימונים בשבוע של ספארינג שזה אומר קרב שזה 3 דקות קרב 45 שניות מנוחה וחוזר חלילה ככה כ10 סיבובים...

דעות?? מאמרים בנושא?? חוות דעת??

האפדרין משפר את הנשימה בכך שהוא מרפה את השרירים העוטפים את הריאות וקנה הנשימה. כמו כן מעלה את חילוף החומרים בגוף.
אם אני לא טועה, אז הוא גם מוגדר כאמפיטמין.
משפר את היעילות של הגוף לשריפת השומניםו ומשתייך למשפחת ה Beta-adrenergic agonists ....

בפועל. שילוב של אפדרין וקפאין יוצר אפקט סינרגטי אשר מרביע את העוצמה שלהם, אם תיקח כל אחד בניפרד.
עדיף להתחיל במינון נמוך בכדי לראות את ההשפעה על הגוף. לקחת מרווח של שש שעות משעת השינה כי זה יגרום להפרעות בשינה. לשתות קצת יותר.

לאחר שימוש של חודש רצוף - הקיק האנרגטי יעלם. שער המאפיינים כמו שיפור חילוף החומרים ושריפת השומנים ימשכו למשך כל זמן השימוש. לכן במקרה שלך אולי לא כדאי להרגיל את הגוף אלה להשתמש רק באימונים ספציפיים שבהם תרצה את הקיק.

לגבי סיבולת זה לא חד משמעי.
יש אימונים שאתה עף כמו טיל, ויש אימונים שאתה נאלץ להפסיק עקב דופק גבוה.
חוויתי את שניהם, אבל לא הצלחתי לעלות על שילוב הגורמים.
תעלה מינון בהדרגה ותקשיב לגוף.

• פותח/ת השרשור
השאלה אם עף כמו טיל זה אומר אדרנלין עם אש בעיניים ואחרי חצי שעה נגמר האוויר או שאתה אשקרא לא מתעייף????

Simon357 תודה על התגובה

תנסה ותגלה לבד עד כמה זה משפיע, מהנסיון שלי עם אפדרין זה נתן לי ממש קיק לאימון המון אנרגייה ואדרנלין

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם האם יש תוספים שצריך להיזהר מהם או שדווקא מומלצים לתקופת האפדרין??
חומצות אמינו מולטי ויטמין דברים ספציפיים??

אל תצפה ליותר מידי .היתרון הגדול הוא דווקא באיבוד תאבון וחיטוב. מאז שמתייחסים אל חומר זה כסם ולא כתרופה כשה מאוד להשיג אותו .חשבת אולי על סייקל חיטוב? תוכל לי שרוף שומן ללא איבוד שריר.

השאלה אם עף כמו טיל זה אומר אדרנלין עם אש בעיניים ואחרי חצי שעה נגמר האוויר או שאתה אשקרא לא מתעייף????

Simon357 תודה על התגובה

איזה נגמר האוויר... לוקח ב 6 בערב רץ כמו טיל ולא נרדם עד 4 בבוקר. (הגוף ממשיך לעבוד גם אחרי הריצה)

פעם אחת בבוקר חם במיוחד נאלצתי להפסיק ריצה עקב דופק גבוה.

לאימון משקולות זה מעולה. אבל שאלת על סיבולת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית