הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודש במכון קצת לפני ואחרי

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אז הקדמה לפני שיתחילו השאלות של 'מה קרה לך?? מה עישת לעצמך??' וכו'..

התגייסתי לצה"ל וארבעה חודשים לא הייתה לי אפשרות להתאמן (כסף, אי ידיעה מה יהיה מחר, ויציאות של נטחנים.)
אז לפני חודש בדיוק חזרתי להתאמן , נתונים לפני ואחרי רשומים מטה, והנה תמונות להשוואה ראשונית.. המטרה כרגע זה לחיות אורח חיים בריא ולהתחטב ככל שניתן , לשמור על החיטוב ולעלות באופן מסודר במסת שריר וביכולות של הגוף.
לפני:
1.76 מ'
87 קילו
אחוז שומן נורא גבוה ושריר קצת עייף
front13jun.jpg backlats29jun.jpg
אחרי:
1.76 מ
83 קילו
אחוז שומן סביר.. (להערכתי 16) ושריר קצת חמוד
arm25jul.jpg arm23jul.jpg backlats20jul.jpg legs20jul.jpg legs29jul.jpg sidechest20jul.jpg stomach20jul.jpg

אתה תחזוק לעצמך מהר מאוד ! תן בראש .
לגבי מה שאמרת על התחרויות ... אז למה אתה מתאמן ?
כל התזונה והאורח חיים לחינם לא ?

חחח למה להתאמן אם אתה לא מתחרה?

זו הייתה שאלה רצינית ?

אני למשל שמכור לאימונים - גם אם הייתי 100 קילו על 6 אחוז שומן לא הייתי הולך להתחרות, לייבש את עצמי, לייסר את עצמי, להיות בסטרס כמה חודשים ורק בשביל שיראו אותי בתחתונים ויתנו לי מדליה?

חחח למה להתאמן אם אתה לא מתחרה?

זו הייתה שאלה רצינית ?

אני למשל שמכור לאימונים - גם אם הייתי 100 קילו על 6 אחוז שומן לא הייתי הולך להתחרות, לייבש את עצמי, לייסר את עצמי, להיות בסטרס כמה חודשים ורק בשביל שיראו אותי בתחתונים ויתנו לי מדליה?
אין שום בעיה אם להיתאמן אבל כולנו יודעים שבשביל להיתקדם זה לשמור תזונה במקום לאכול שניצל טעים לאכול חזה עוף יבש במקום לדפוק במבה מול הטלויזיה כמו כל בן אדם אחר או לישתות מילקשייק אתה תוכל אורז אם אבקת חלבון יש הרבה ויתורים בשביל זה וזה גם סוג של "לייסר תצמך תלא חושב אחי " ... בסופו של דבר זה לא כמו ללכת למרגש בשכונה ולשחק כדורגל זה לשמור תזונה ואימונים .. לא באלך אז לפחות להתחרות בעניין הזה ? זאת הייתה הנקודה שלי בערך .

אוקי כל אחד רואה את הדברים אחרת
לקבל פידבק בבנות בים יותר מעניין ממדליה של תחרויות אזוריות

אבל כל אחד והשריטות שלו

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה אם להיתאמן אבל כולנו יודעים שבשביל להיתקדם זה לשמור תזונה במקום לאכול שניצל טעים לאכול חזה עוף יבש במקום לדפוק במבה מול הטלויזיה כמו כל בן אדם אחר או לישתות מילקשייק אתה תוכל אורז אם אבקת חלבון יש הרבה ויתורים בשביל זה וזה גם סוג של "לייסר תצמך תלא חושב אחי " ... בסופו של דבר זה לא כמו ללכת למרגש בשכונה ולשחק כדורגל זה לשמור תזונה ואימונים .. לא באלך אז לפחות להתחרות בעניין הזה ? זאת הייתה הנקודה שלי בערך .
אל תשווה הכנה לתחרות לחיטוב או מטרות יומיומיות, פשוט אל.

התקדמות יפה מאוד לבחור שרק לפני חודש נכנס למכון. 😉

נראה טוב
לשאר, מה הטעם להתחרות בדיוק?
הוצאה כספית על חומרים, אוכל, קשה מנטלית, ועוד זין רק כדי לחזור בערב הביתה עם מדחיית פלסטיק?

• פותח/ת השרשור
הבדל של שנה, בתמונה הרחוקה יותר 87 קילו עם חומרים
כרגע 83 בלי חומרים.. מבחינת מסת שריר - הצלחתי.
עכשיו הגיע הזמן לטפל בחיטוב ובקשיחות

קבצים מצורפים

• front2aug.jpg
    front2aug.jpg
    KB 47.6 · צפיות: 235
  • 995964_10151781302007660_163010777_n.jpg
    995964_10151781302007660_163010777_n.jpg
    KB 34.1 · צפיות: 254
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית