הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן (סייקל ראשון)

מצב
השרשור נעול

max1970

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אז אני בן 17 והתאמנתי חצי שנה בערך וירדתי מ95 קילו ל86 בערך עד עכשיו. ודי נתקעתי, ואני מתאמן באופן די קבוע (לפעמים שבוע מפסיק במיוחד בחופש) אני בסביבות ה23-25 אחוזי שומן גובה 173
אז אני באתי לשאול על הקלן, יש לי קלן, ואני יודע באיזה תדירות לקחת ואיזה מינון ורציתי לשאול אנשים שניסו ועוד איך זה עומד להשפיע עליי מהבחינה של האחוזי השומן.. יש לי כמות של 3 סייקלים, שאני הולך מאוד להשקיע ולהוציא את המירב מהם.
אני הולך לעשות שבועיים סייקל ואז הפסקה שבועיים שלוש ואז שוב סייקל וככה הלאה, אז אני שואל איך זה ישפיע עליי? אני הולך לרדת עוד הרבה? נגיד בסייקל הראשון (אני עושה המון אירובי 6 פעמים בשבוע) לדעתכם אני אגיע בסוף הסייקלים לפחות מ20 אחוז שומן?
נגיד ארד מ86 קילו שאני עכשיו לסביבות 75-78 או כמה שצריך.. אז תודה!
ועוד שאלה בקשר לתזונה, אם אני בגרעון שלילי ואני צורך קצת חלבון זה ישפיע על הירידה במשקל? ואני מתכנן לעשות מסה אחרי החיטוב.. עכשיו אני בחיטוב

לפני שתקבל בראש מהמנהלים באתר (ובצדק) כי אתה בן 17. תמחק את השאלה שלך וזרוק את הקלן לפח!!

היי, אז אני בן 17 והתאמנתי חצי שנה בערך וירדתי מ95 קילו ל86 בערך עד עכשיו. ודי נתקעתי, ואני מתאמן באופן די קבוע (לפעמים שבוע מפסיק במיוחד בחופש) אני בסביבות ה23-25 אחוזי שומן גובה 173
אז אני באתי לשאול על הקלן, יש לי קלן, ואני יודע באיזה תדירות לקחת ואיזה מינון ורציתי לשאול אנשים שניסו ועוד איך זה עומד להשפיע עליי מהבחינה של האחוזי השומן.. יש לי כמות של 3 סייקלים, שאני הולך מאוד להשקיע ולהוציא את המירב מהם.
אני הולך לעשות שבועיים סייקל ואז הפסקה שבועיים שלוש ואז שוב סייקל וככה הלאה, אז אני שואל איך זה ישפיע עליי? אני הולך לרדת עוד הרבה? נגיד בסייקל הראשון (אני עושה המון אירובי 6 פעמים בשבוע) לדעתכם אני אגיע בסוף הסייקלים לפחות מ20 אחוז שומן?
נגיד ארד מ86 קילו שאני עכשיו לסביבות 75-78 או כמה שצריך.. אז תודה!
ועוד שאלה בקשר לתזונה, אם אני בגרעון שלילי ואני צורך קצת חלבון זה ישפיע על הירידה במשקל? ואני מתכנן לעשות מסה אחרי החיטוב.. עכשיו אני בחיטוב

תשמע אין לי ניסיון עם קלן, אבל מהקריאה שלי על קלן ועל מה שרשמת פה- אתה רחוק מזה.
לרוב משתמשים בקלן באחוזי שומן נמוכים 12% ומטה כדי למקסם/לזרז תוצאות. הקלן אולי לא נחשב לאיזה סטרואיד או משהו שנתפס כ"חומר" חזק מבחינת הסיכונים שלו אבל שוב עדיין הסיכונים ותופעות הלוואי קיימים! ועדיף שתדע טוב טוב טוב מה אתה עושה ואיך אתה עושה כי מדובר פה בבריאות שלך!

עכשיו לנושא המרכזי - כל הכבוד על הירידה שלך עד כה אבל אתה צריך לשאול את עצמך למה נתקעת? מה אתה עושה שלא בסדר- תבדוק את התפריט שלך- חלבון/שומן/פחמימה(קלוריות!- אולי הגרעון שלך גבוה מידי והגוף בסטרס, או שאתה לא מספק לו את מה שצריך כדי שהוא ימשיך לרדת, אולי פגעת במאזן חילוף החומרים ומצב ההורמונים שלך בגוף) 20% שומן זה עדיין הרבה, וכמובן שאפשר לטפל בזה אבל קח בחשבון שזה תהליך שלוקח זמן,סבלנות והרבה השקעה והתמדה.
בדוק את התפריט שלך תראה שמבחינת רמות חלבון,שומן וקלוריות שלא חרגת ואתה במצב נורמאלי-בדוק RMR וכו'.. חוץ מזה תבדוק את תוכנית האירובי שבה אתה עובד- אתה אומר שאתה עושה אירובי 6 פעמים בשבוע ועדיין נתקע מה שלא אמור לקרות(אולי זה לא מספיק עצים,אולי הגיע זמן לשדרוג האירובי-אינטרוולים וכו') האם אתה משלב אימוני התנגדות/משקולות במקביל- אם כן כמה?איך נראית התוכנית שלך? האם משקלי העבודה שלך נפגעו מתחילת החיטוב ואם כן כמה....
קלן לא יגזור אותך בחודש ותהייה כולך יבש וחטוב! זה לא גלולת קסמים- זה נותן בוסט, מזרז תהליכים וכו' אבל לא הופך אדם X לאדם Y כאורח פלא.

שוב אין לי נסיון אישי עם הקלן ולכן קשה לי להעיד עליו אבל חשוב שתדע לאן אתה נכנס ומה אתה עושה,לא תמיד כדאי לפנות ל"עולם" הזה כשאתה לא יודע מה בדיוק אתה עושה,איזה סיכונים אתה לוקח?מה אתה אמור לחוות ולעבור? והאם בכלל אתה מסכים לזה למרות הכל.
ממליץ לך לעבור על כמה מדריכים בפורטל קילוגרים- מדריך לחיטוב וכו' תקבל פרופורציות איך צריך לבצע את התהליך, קביעה של גרעון- איך לקבוע את הגרעון,איך ליצור אותו, וכמובן מהו הגרעון המאקס'-מינ' שממולץ לקבוע בהתאם לנתונים שלך וכו'.

בהצלחה 😃

1. חוץ מזה שזה דופק עכשיו, לפי מה שאתה מתאר זה מיותר לנסות אפילו מנסיון שלי.
אל תתקרב לדבר הזה אתה עדיין בשלבי התפתחות , אתה תידפק כל כך חזק , תן לגוף לקחת אותך למקסימום עד גיל 21 לפחות, תשנה את התזונה תישן כמו בן אדם ואל תיגע בלחם לבן או כל דבר עם סוכר, אחרי שהלכתה לפי הספר רק אז תחשוב על זה בגיל 21.
2.תתחיל את השיעורי בית מההתחלה תראה מה אתה עושה לא טוב עצה שלי.

חבל על החומר והבריאות שלך להשתמש בקלן באחוזי שומן כאלה גבוהים קצת משמעת עצמית תספיק

תבנה תפריט מסודר אל תחרוג ממנו בתוספת אירובי תוכל לרדת יופי

בפעם הבאה שאין דיווח על אשכול קלן חדש, ואני מצפה זאת מהוותיקים שביניכם אשר הגיבו אני אנדב אזהרות. רק ככה תלמדו לשמור על הסדר.

ננעל.

https://www.lbs.co.il/threads/53186/page-23

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית