הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון נמוך

• פותח/ת השרשור ARTt
  • פורסם בתאריך

ARTt

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
שלום לכולם,
אני במעקב כבר מספר חודשים אצל אנדוקרינולוג. בבדיקות דם מופיע טסט. נמוך במשך תקופה ארוכה. FSH / LH תקינים בגבול הנמוך.
לאחר ביצוא MRI, הופיעה ממצא חריג שאובחן כ"תסמונת האוכף הריק", וזו ככל משפיע על ייצור הטסט בגוף. בקרוב נפגש עם אנדו. אחר עם הפנייה מנוירוכירורג ורופא משפחה לקבל טיפול טסט. חלופי (TRT).
רציתי לשאול מה הפרוטוקול בו משתמשים הרופאים בארץ למתן טסט. חיצוני?
משיטוטים שלי בפורום ראיתי שבדר"כ המינונים הם מצחיקים ובהפרשי זמן גדולים מידי, מה שגורם למעיין "צניחה" לקראת הזריקה הבאה והרגשה ירודה.
נשאלת השאלה האם אפשרי ללכת על טיפול כזה ללא התערבות של אנדו., אלא באופן עצמאי.
הרעיון היה:
Test Ent / Cyp 100mg-150mg EW
מפוצל ל-2 זריקות במהלך השבוע.

האם נשמע משהו הגיוני לעשות?
האם נדרש שימוש בHcg במהלך הטיפול? (אציין כי נשלחתי לבצע בדיקת זרע שיצאה תקינה לחלוטין, וזאת לאחר חודשים עם טסט. נמוך.)
ארימידקס בהישג יד?

תודה מראש מישהו?

אם אפשר לשאול מה זה נמוך שיצא לך בבדיקות דם ?והאם 15.9 TOTAL TEST זה נמוך ?
FSH 2.2 LH 3.5 , אמרו לי שהטסט בסדר וFSH והLH נמוכים

@shotland פתחת כבר 2 אשכולים והספמת כל אשכול שיש בו קשר כלשהו לבדיקות דם, תפסיק עם זה ותחכה לתשובה מהמומחים.

לפותח האשכול, טיפול TRT הוא או בג'ל או בזריקות, ג'ל זה דבר לא נוח בדיוק כי הוא מגרה את העור לאחר תקופת שימוש וגם ההרגשה היא דביקה. יש עוד כמה חוסרים תריץ חיפוש.
בד"כ הזריקות הן אננטט פעם ב3-4 שבועות, שכמובן לא מביאות אותך לרמות תקינות, נסה להגיע למצב שאתה מקבל אמפולה לשבועיים ופשוט מזריק לעצמך חצי ממנה פעם בשבוע ואת השאר שומר בויאל סטרילי.

המינון שתקבל בקופ״ח הוא באמת המינון המוצהר, שלא נדבר על סטריליות של החומרים הרפואיים לאומת ה ug, וכמובן המעקב שאתה צריך להיות בו תחת טיפול כזה.

אין בעיה להזריק לעצמך אם אתה מודע לבעיות שיהיו מכך.
האשכים שלך יתכווצו (וודאי) וספירת הזרע שלך תצנח, זה לא אומר בהכרח שתהיה עקר אבל זה כן מקטין את הסיכוי שלך להפרות.
אם זה לא מעניין TRT של 250 אנטט E2W הוא אידאלי.

תחת השגחה רפואית לעומת זאת, הרופא יערוך לך בדיקות סדירות כדי לראות את המצב הכללי שלך וכדי להבטיח שתוכל להביא ילדים בעתיד.

ואם הבעיה של הטסט הנמוך היא בעיה של שנים, מדוע ספירת הזרע שביצעתי לאחרונה יצאה תקינה? או שאין קשר וטסט חיצוני בטוח יפגע בזה?

לא בהכרח מי שיש לו טסט נמוך יש ספירת זרע נמוכה, Test נמוך זה תסמין לא גורם.
אדם יכול להיות מבורך בטסט עם תפקוד הורמונאלי תקין ועדיין לא יוכל להביא ילדים לעולם.
הקטע הוא שברגע שאתה מקבל טסט ממקור חיצוני ציר הGnRH נסגר -> פחות FSH -> ייצור זרע נמוך יותר
ולכן כל עוד לא תשלב HMG תקטן ספירת הזרע

@shotland פתחת כבר 2 אשכולים והספמת כל אשכול שיש בו קשר כלשהו לבדיקות דם, תפסיק עם זה ותחכה לתשובה מהמומחים.

לפותח האשכול, טיפול TRT הוא או בג'ל או בזריקות, ג'ל זה דבר לא נוח בדיוק כי הוא מגרה את העור לאחר תקופת שימוש וגם ההרגשה היא דביקה. יש עוד כמה חוסרים תריץ חיפוש.
בד"כ הזריקות הן אננטט פעם ב3-4 שבועות, שכמובן לא מביאות אותך לרמות תקינות, נסה להגיע למצב שאתה מקבל אמפולה לשבועיים ופשוט מזריק לעצמך חצי ממנה פעם בשבוע ואת השאר שומר בויאל סטרילי.
תגיד לי שאתה לא רציני בבקשה ,פתחתי אשכול לשאול איזה בדיקות לבקש , אשכול על התוצאות וזה האשכול הראשון אם אני לא טועה שאני שואל שאלה בקשר לבדיקת דם .

250 מג אננטט e2w לא בדיוק אידיאלי מניסיון, בשבוע השני אתה פשוט מרגיש את התסמינים של הטסט הנמוך חוזרים.

תגיד תודה אם תקבל אמפולה בשבועיים. הם נותנים בדכ כל 3 שבועות. הגיל בסדר גמור יותר יציב אבל צריך ליבדוק שאכן ניספג. עושים בדיקה לאחר חודש ורואים

אני לא מבין למה כולם מתחכמים, לך לאנדיקרינולוג טוב, תפתח בפניו את כל החששות שלך והמחשבות שלך והוא כבר ידאג לך.. טיפול עצמי זה אף פעם לא טוב, וגם לא להקשיב לאנשים שאתה לא מכיר מהאינטרנט. לא סתם הרופא למד המון שנים, הוא בטוח מבין משהו...

אני יכול להגיד לך שזה לא בדיוק ככה והרפואה בארץ טיפה צולעת, המטרה שלהן שהטיפול יהיה מינימלי ויש פה אנשים בפורום שמקבלים אמפולה של אננטט אחת לחודש, שזה לא באמת מספיק כדי לשמור על רמות בנורמה

מה שלא יהיה... תגיע למצב שאתה מקבל מרשם אם המינון לא ימצא חן בעינך ותרצה יותר רוב הסיכוי הוא שתקבל מה שאתה מבקש.
להשיג אנטט UG ברמה גבוהה זה לא בעיה.... אבל מרשם ביד מבטיח לך שקט נפשי מהרבה בחינות.
כרגע התחלת תהליך של בדיקות וטיפול אז תמשיך אותו.
עכשיו אתה לא נשמע לי כמו בודיבילדר שלחוץ על המינונים ואין לו זמן להתעסק עם המערכת הרפואית עד שיצא מהמם משהו ובנתיים כל ההתקדמות שלך עצרת.

• פותח/ת השרשור
עכשיו אתה לא נשמע לי כמו בודיבילדר שלחוץ על המינונים ואין לו זמן להתעסק עם המערכת הרפואית עד שיצא מהמם משהו ובנתיים כל ההתקדמות שלך עצרת.
ממש לא. רק חושב לטווח הארוך.
אבל אתה צודק, בינתיים אמשיך עם התהליך בקופת חולים ומשם נראה. אם ארגיש צורך להוסיף על הקיים, אשקול את האופציות אז.
תודה רבה!

ושאלה שלא קיבלתי עלייה תשובה - האם HCG נדרש במהלך TRT? מה לגבי HMG?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית