הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם להתחיל סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Gilk
  • פורסם בתאריך

Gilk

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
היי, אני בן 21 מתאמן כבר 3 שנים
משקל: 70
גובה: 1.72
אחוז שומן: 11

אני מתאמן חזק אני מגיע למשקלים יפים יש לי תוצאות יפות ובנוי מאוד יפה הרבה בזכות גנים כנראה..

חשבתי לעשות סייקל רק טסט אננתת וכמובן כוריגון ואחכ PCT השאלה היא כדאי בכלל להתחיל סייקל ממשקל 70 קילו?
אני אוכל הרבה כל 2-3 שעות אני לא ממש מודד אבל אני כל היום מפוצץ, השאלה היא אולי כדאי ללכת לתזונאי ולבנות תפריט מאסה
או להתחיל סייקל במשקל 70 זה בסדר?

(אני לוקח גם גיינר פעמיים ביום ולא משנה כמה אני דוחף לא מצליח להשמין מעבר..)

תגובות רציניות בלבד.

לפי דעתי אתה יכול לממש עוד הפוטנציאל של הגוף שלך, תגדיל גרעון קלורי ותבנה תפריט מסה נקי.

• פותח/ת השרשור
עם אתה לא מצליח לעלות במשקל טבעי חומרים לא יעזרו לך
הבנתי שבסייקל הרעב הרבה יותר גדול ואפשר לדחוף הרבה יותר חלבון בארוחה גם

לפי דעתי אתה יכול לממש עוד הפוטנציאל של הגוף שלך, תגדיל גרעון קלורי ותבנה תפריט מסה נקי.
השאלה באיזה משקל בדרך כלל נכון לעשות סייקל? 70 זה נמוך מידי? לכמה צריך לעלות?

אני לא אתן לך תשובה צדקנית. שלוש שנים ניסיון זה יפה, אתה מתאמץ עם התזונה וזה גם יפה. בהנחה שבאמת הכל שם פיקס, השימוש בחומרים יעלה אותך במסה. התיאבון גדל, הכוח גדל וספיחת נוזלים נוצרת. זה עובדתי.

הבעיה פה זה הגיל שלך. אתה צעיר מידי... חבל לך להרוס את כל המערכת ההורמונלית שלך בגיל כזה. תתחתן, תביא איזה ילד או שתיים... תמשיך להתאמן חזק. אחר כך ... אם אתה עדיין בעניין אז לך על זה.

במידה ואתה נעול. תקרא את הנעוצים וההסברים טוב טוב ותבצע הכל. יש לך הרבה מה להפסיד אם לא תבצע סייקל כמו שצריך ו פיסיטי מושלם אחריו.

• פותח/ת השרשור
אני לא אתן לך תשובה צדקנית. שלוש שנים ניסיון זה יפה, אתה מתאמץ עם התזונה וזה גם יפה. בהנחה שבאמת הכל שם פיקס, השימוש בחומרים יעלה אותך במסה. התיאבון גדל, הכוח גדל וספיחת נוזלים נוצרת. זה עובדתי.

הבעיה פה זה הגיל שלך. אתה צעיר מידי... חבל לך להרוס את כל המערכת ההורמונלית שלך בגיל כזה. תתחתן, תביא איזה ילד או שתיים... תמשיך להתאמן חזק. אחר כך ... אם אתה עדיין בעניין אז לך על זה.

במידה ואתה נעול. תקרא את הנעוצים וההסברים טוב טוב ותבצע הכל. יש לך הרבה מה להפסיד אם לא תבצע סייקל כמו שצריך ו פיסיטי מושלם אחריו.
סייקל אחד אבל באמת יהרוס את המערכת ההורמונלית? אם כן אני לא אקח, זה משהו שאני הרבה זמן חושב לעשות אבל לא על חשבון הבריאות.

סייקל אחד אבל באמת יהרוס את המערכת ההורמונלית? אם כן אני לא אקח, זה משהו שאני הרבה זמן חושב לעשות אבל לא על חשבון הבריאות.

אין לי תשובה של 100. אף אחד גם לא יתן לך. ברגע שהתחלת להתעסק עם זה הגוף שלך יתחיל להגיב כמו שהגוף שלך יגיב. יש פה עניין של גנטיקה כמובן. יש כאלו שלא חווים תופעות לוואי ויש כאלו שחוטפים הכל. יש חומרים שתגיב אליהם יותר טוב ופחות טוב.

סה"כ יש המון מיידע ואמצעים לעשות את זה בצורה חכמה, בדוקה ומושכלת בכדי לעשות את זה די בטוח.
מאחר ואתה צעיר, רווב הסיכויים שעם PCT טוב תצליח להתאושש יפה.

אהלן,

אם הגעת לצומת דרכים שבה אתה לא בטוח אם להתחיל סייקל או לא, כנראה שאתה עדין לא בשל מנטלית לסייקל. תקח את הזמן - כל החיים לפנייך.

אהלן,

אם הגעת לצומת דרכים שבה אתה לא בטוח אם להתחיל סייקל או לא, כנראה שאתה עדין לא בשל מנטלית לסייקל. תקח את הזמן - כל החיים לפנייך.
אף אחד לא בטוח ב100% ברגע שהוא מתחיל סייקל, תמיד יש חשש.
אגב, תמיד אומרים פה לבחון את תופעות הלוואי ולראות האם זה שווה את זה, אבל רשום באשכולות שבנעוץ רק תופעות לוואי במהלך הסייקל ולא לאחר
אשמח אם תרשום אותם

אף אחד לא בטוח ב100% ברגע שהוא מתחיל סייקל, תמיד יש חשש.
אגב, תמיד אומרים פה לבחון את תופעות הלוואי ולראות האם זה שווה את זה, אבל רשום באשכולות שבנעוץ רק תופעות לוואי במהלך הסייקל ולא לאחר
אשמח אם תרשום אותם

מה?

אני רוצה לדעת מה התופעות לוואי של התחלת שימוש בחומרים, לא תופעות לוואי בזמן שימוש (חרמנות וכדומה) אלה התופעות שאחרי השימוש ולטווח הרחוק, איך זה משפיע על המערכות בגוף, נזקים.

אתה שואל שאלה שמורכבת מעשרות שנים של מחקרים ומדע, google it.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית