הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התמודדות עם לחץ

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
אמנם אני עוד צעיר אבל אני מרגיש כבר כאילו הלחץ הורג אותי.. מהרבה בחינות.
המלחמה, מצב כלכלי, האנשים באופן כללי, אווירה מתוחה בכל מקום. זה משפיע עליי לא רק נפשית
אלא גם פיזית ואני מרגיש שעם השנים זה רק הולך ומחמיר.
איך אתם מתמודדים עם לחץ ומועקה נפשית בחיים?

שאלה אמיתית ורצינית, בבקשה להמנע מספאם ושטויות

שקלת ללכת לטיפול פסיכולוגי?
יש כאלה שטוענית שגם יוגה \ מדיטאציה עוזר להוריד מתח

ריצה עוזרת המון, ואם לא הייתי פדלאה הייתי רץ הרבה יותר

מדיטציה...זה לא להוריד מתח, אלא להתמודד איתו ולקבל אותו. זה כוח שונה ובעצם חזק יותר אבל התפוקה שלו היא רק לטווח הארוך.

ריצה עוזרת המון, ואם לא הייתי פדלאה הייתי רץ הרבה יותר

מדיטציה...זה לא להוריד מתח, אלא להתמודד איתו ולקבל אותו. זה כוח שונה ובעצם חזק יותר אבל התפוקה שלו היא רק לטווח הארוך.
מדיטציה זה הרפייה - התנתקות ממקור הלחץ לזמן מסוים -> הקלה בלחץ.

מדיטציה זה הרפייה - התנתקות ממקור הלחץ לזמן מסוים -> הקלה בלחץ.
מי שחושב ככה לא באמת יודע מה זה מדיטציה ולא חווה מדיטציה בצורה אמיתית, עמוקה ועוד שלל דברים. התנתקות מלחץ מסויים רק תחזיר אותך חזרה לאותו לחץ. לחץ זאת תחושה פנימית והיא תישאר בפנים בין אם שכחת את הנושא לחצי שעה או לא. ריצה לפחות משחררת אינסוף הורמונים ותורמת משמעותית בזמן 'ההתנתקות' מהרגע...

לך למכון, כנס לכלוב, שים על המוט משקל שחשבת שיש לך רק ל-10 חזרות ותעשה 20. הקלה מובטחת.

תעשה מה שקולדפייר הזה. ברגע שהחיים נהיו מלחיצים מדי הוא עבר למדינת ישראל והתחיל לחיות על חשבון משלם המיסים במקום לעבוד.

תעשה מה שקולדפייר הזה. ברגע שהחיים נהיו מלחיצים מדי הוא עבר למדינת ישראל והתחיל לחיות על חשבון משלם המיסים במקום לעבוד.

לא כל משלם מסים אחי, רק על חשבון המשפחה שלך. הם מעבירים את הכסף ישירות אליי כבר.

אמנם אני עוד צעיר אבל אני מרגיש כבר כאילו הלחץ הורג אותי.. מהרבה בחינות.
המלחמה, מצב כלכלי, האנשים באופן כללי, אווירה מתוחה בכל מקום. זה משפיע עליי לא רק נפשית
אלא גם פיזית ואני מרגיש שעם השנים זה רק הולך ומחמיר.
איך אתם מתמודדים עם לחץ ומועקה נפשית בחיים?

שאלה אמיתית ורצינית, בבקשה להמנע מספאם ושטויות
אתה מתאר סוג של חרדה,
טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי בהחלט יכול לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית