ואוו הוד מנהולתך המנהל, כמה דברי חכמה פיזרת לנו פהלא ציפיתי שתפנים...
יצא דיון ברמה מאוד נמוכה חבר'ה. שמרו על פאסון וצניעות. אני נוטש...
חזרת על משפט שלוש פעמים ופרשת מהדיון, אני יצטט אותך לדורות הבאים.
עכשיו אתה יכול לנטוש.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואוו הוד מנהולתך המנהל, כמה דברי חכמה פיזרת לנו פהלא ציפיתי שתפנים...
יצא דיון ברמה מאוד נמוכה חבר'ה. שמרו על פאסון וצניעות. אני נוטש...
קבל מוניטין ילד 👶ואוו הוד מנהולתך המנהל, כמה דברי חכמה פיזרת לנו פה
חזרת על משפט שלוש פעמים ופרשת מהדיון, אני יצטט אותך לדורות הבאים.
עכשיו אתה יכול לנטוש.
גדוד 12 לא חינך אותי. צודק. ההבנה והצניעות הגיעו מהבית (גם האב מרובאית 51 לא קיבל אותם שם).לא קיבלת הרבה מהחינוך של גדוד 12 אה?
"הבנה וצניעות הגיעו מהבית" כנראה ההבנה שלך לגבי צניעות והבנה קצת שגויהגדוד 12 לא חינך אותי. צודק. ההבנה והצניעות הגיעו מהבית (גם האב מרובאית 51 לא קיבל אותם שם).
צניעות זו מעלה חיובית. אתה מדבר מהלב ומהבטן, זה נחמד, אבל בסופו של דבר לא חשוב.
אתה מרגיש שאתה מבין ואתה יורה. תעצור רגע, תנשום עמוק, תנסה להסתכל בקונטקסט קצת יותר רחב.
אם היית יודע כמה לוחמים עזי נפש, שהצילו עשרות חברים חטפו הלם משטות ומעולם לט יצאו מזה היית מדבר קצת אחרת.
לא יודע יותר מכולם. אנחנו עם אחד ובמלחמה. יש צורה להתווכח בנושא עיסקת שליט ושחרור מחבלים. אני חושב שמאוד תופתע עד כמה דעותינו כנראה קרובות. לקרא לגלעד פחדן היא לא אחת מהן. אף אחד לא היה שם לנתח בצורה אמינה את הסיטואציה וגם אם גלעד היה זועק: "פחדן אני. אני פחדן", עדיין הדבר היה חסר משמעות בעייני."הבנה וצניעות הגיעו מהבית" כנראה ההבנה שלך לגבי צניעות והבנה קצת שגויה
להסתובב ולקרוא על ימין והעל שמאל בשמות ולהגיד כמה אתה יודע יותר מכולם בלי להביע עמדה זה לא הבנה וצניעות
אבל עזוב מי אני שיחנך אותך.
אין מה להסתכל על המקרה במבט רחב יותר, טחנתי את הנושא עם אנשים שהיו מעורבים באירוע ועם אנשים שלא.
זה קרה לפני שנים לא לפני ימים.
מה שקרה שם זה לא סוד, זה גם לא משנה אם הוא קיבל הלם או לא, העובדות נשארות על השולחן,
חברים לצוות נהרגו בזמן שהוא התחבא וחטיפה שלא הייתה אמורה להיות.
אף אחד כולל אותי לא יודע איך הוא היה פועל, אבל העובדות על השולחן.
אגב תשאיר את החזה מנופח אתה יכול לא להגיב, כי אני כנראה לא יקרא.
אין לי זמן וכוח להתווכח, במיוחד לא בכתב.