הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו הלך עם החולצה הזאת להתאמן ואמרו לו משהו?

• פותח/ת השרשור SS4EVER
  • פורסם בתאריך

SS4EVER

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
http://www.tprint.co.il/מדריך.html
מצד אחד זה מצחיק אבל מצד שני אני מפחד להעליב את הבן אדם שיושב שם אצלנו במכון המאמן אחלה אבל יש מאמנים זבל עם כל מיני מיתוסים מפגרים
מישהו לבש את זה ואמרו לו משהו?

בעיני זה לא מכבד את המדריכים, אפילו שחלקם הגדול מדלקם מיתוסים בעיקר.
הם בני אדם ומגיע להם כבוד בסיסי.

החולצה הזו לא מצחיקה, ולא הייתי הולך איתה לאף חדר כושר.
איך בידיוק המאמן שכן מבין בתחום יגיב אם יראה כזה דבר? מאיפה הוא יודע שאתה לא מדבר עליו?
למה לו להאמין לך גם אם תסביר לו שלא מדובר בו?

• פותח/ת השרשור
בעיני זה לא מכבד את המדריכים, אפילו שחלקם הגדול מדלקם מיתוסים בעיקר.
הם בני אדם ומגיע להם כבוד בסיסי.

החולצה הזו לא מצחיקה, ולא הייתי הולך איתה לאף חדר כושר.
איך בידיוק המאמן שכן מבין בתחום יגיב אם יראה כזה דבר? מאיפה הוא יודע שאתה לא מדבר עליו?
למה לו להאמין לך גם אם תסביר לו שלא מדובר בו?
אבל עדיין זו חולצה צינית, למה שהם כל כך יעלבו כאילו קיללתי את סבא שלהם

אם היה לי כסף הייתי קונה והולך איתה למכון חופשי.
#תמותו_מדריכים_זונות_ומתנשאים

לדעתי זה סתם מתנשא, אפילו לא מצחיק. מה גם שלא כל המדריכים נבראו שווים. אצלנו במכון, רובם מלמדים סקוואט,דדליפט וכו'. אמנם גם קרוספיט לפעמים, אבל אף אחד לא מושלם :-]

לדעתי זה סתם מתנשא, אפילו לא מצחיק. מה גם שלא כל המדריכים נבראו שווים. אצלנו במכון, רובם מלמדים סקוואט,דדליפט וכו'. אמנם גם קרוספיט לפעמים, אבל אף אחד לא מושלם :-]

☝️

רוב המדריכים במכון שלי הם החברים הכי טובים שלי , אז לא יזיז להם אם אני ילבש את זה כבר התווכחנו על הנושאים האלו מיליון פעם .
אבל אני יסביר לך שברגע שאתה לובש תחולצה הזאתי כול אחד יגיב אחרת אחד יתעלם אחד יכנס איתך לויכוח תלוי במדריך מה שבטוח , זה שבמחינת
המדריך שלמד 3 חודשים בווינגיט כי הוא אוהב את הספורט וקצת שטפו לו תמוח ( לדוגמא , - גיינר זה סמים ! " ציטוט אמיתי)
אחרי שאתה לובש חולצה כזאתי אתה שרוף אצלו . אל תצפה שהוא יעזור לך כי מבחינתו אתה פוגע בו אישית ובכול מה שהוא למד והשקיע .

רוב המדריכים במכון שלי הם החברים הכי טובים שלי , אז לא יזיז להם אם אני ילבש את זה כבר התווכחנו על הנושאים האלו מיליון פעם .
אבל אני יסביר לך שברגע שאתה לובש תחולצה הזאתי כול אחד יגיב אחרת אחד יתעלם אחד יכנס איתך לויכוח תלוי במדריך מה שבטוח , זה שבמחינת
המדריך שלמד 3 חודשים בווינגיט כי הוא אוהב את הספורט וקצת שטפו לו תמוח ( לדוגמא , - גיינר זה סמים ! " ציטוט אמיתי)
אחרי שאתה לובש חולצה כזאתי אתה שרוף אצלו . אל תצפה שהוא יעזור לך כי מבחינתו אתה פוגע בו אישית ובכול מה שהוא למד והשקיע .
למה שאני אצטרך את העזרה שלו אם מה שהוא "למד והשקיע" שגוי?

כי לרוב הוא ידע טכניקה ברמה יותר גבוה מהמתאמן הממוצע בחדכ(הממוצע , אני מניח שיש כמה שמתאמנים שנים שיודעים יותר , וכמה שיודעים פחות)

כי לרוב הוא ידע טכניקה ברמה יותר גבוה מהמתאמן הממוצע בחדכ(
לידיעתך, סקוואט, דדליפט ופרס הם לא חלק מחומר הלימוד של רוב הקורסים. אלו שכן מלמדים סקוואט (בלבד), עושים אותו לחצאים ואינם מבדילים בין הסוגים השונים של הסקוואט (וזה לא כי הם לא רוצים ללמד, הם בעצמם אינם מודעים להבדלים).

זה מצחיק שבפורום השני היה בדיוק אותה שאלה ואני גם אמרתי זה מזלזל במדריכים וכולם התחילו לומר מה זה בצחוק וכולם תמכו ופה זה בדיוק ההפך פורום של ליצנים הם.
החולצה הזאת לא מכבדת וחאלס,פה נגמר הדיון

זה מצחיק שבפורום השני היה בדיוק אותה שאלה ואני גם אמרתי זה מזלזל במדריכים וכולם התחילו לומר מה זה בצחוק וכולם תמכו ופה זה בדיוק ההפך פורום של ליצנים הם.
החולצה הזאת לא מכבדת וחאלס,פה נגמר הדיון
כי זאת הסיבה, אף אחד לא מופתע.

לידיעתך, סקוואט, דדליפט ופרס הם לא חלק מחומר הלימוד של רוב הקורסים. אלו שכן מלמדים סקוואט (בלבד), עושים אותו לחצאים ואינם מבדילים בין הסוגים השונים של הסקוואט (וזה לא כי הם לא רוצים ללמד, הם בעצמם אינם מודעים להבדלים).
בנץ' זה כן ? אם כן למה אף מדריך לא מלמד טכניקה נורמלי ולא כמו אידיוט ? אולי בודדים אבל כשאותי למדו ללחוץ חזה לא אמרו לי כלום רק להוריד ולהרים את המוט והפציעה בכתף שאני יקבל,על אחריותי.

בנץ' זה כן ? אם כן למה אף מדריך לא מלמד טכניקה נורמלי ולא כמו אידיוט ? אולי בודדים אבל כשאותי למדו ללחוץ חזה לא אמרו לי כלום רק להוריד ולהרים את המוט והפציעה בכתף שאני יקבל,על אחריותי.
גם לחיצת חזה לא. לפחות לא כמו שאמורים להרים, כדי להוריד את העומס מהכתפיים. בכל מקרה לגבי הלחיצת חזה יש כמה דעות לכאן או לשם איך להרים נכון, אבל אף אחת מהן אינה מועברת בקורסים. אינני יודע מה מעבירים בקורסים החדשים כי שינו אותם והוסיפו שעות, אך מתגובות של בוגרים חדשים שום דבר לא ממש השתנה.

נכון לקורסים היום בצורה גורפת ניתן לומר שקורסי ההכשרה לא מספקים ידע מעמיק באף תרגיל כנגד מוט.
אין תוספת משמעותית לקורסי בסיס של מאמנים בוינגייט, את השעות העודפות ריפדו לקורסים תאורטיים.

בתרגילים כנגד מוט נציין שרוב המרצים של "תורת הענף" לא יודעים לבצע את מרבית התרגילים בצורה נכונה בעצמם, קל וחומר להעביר.

ואם כבר יש אחד שיודע להעביר, אז לא דנים בצורה עמוקה בניתוח תנועה(לא משנה הסיבה, זה פשוט לא בסילבוס), במומנטים בזמן התרגיל במפרק או ב"רכיב מסובב", במיקום של מרכז מאסה ומניפולציה של הגוף מול המוט, עומסי גזירה/דחיסה בתנועות וכו'(אגב, על כל אלה דנים בתרגילי הכפיפת מרפקים- בגלל שחצי מהדברים לא דורשים בתרגיל חד מפרקי ניתוח מעמיק, מדובר ב2-3 שעות כדי להפוך כל מדריך למומחה בנושא הנל וגם ילד בן 12 יכול ללמד זאת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית