הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל "ראשון" AAS

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
אז אני רוצה להתחיל סייקל "ראשון" (יש ניסיון בעבר עם אפיסטן) ויש לי מספר שאלות.
הסייקל יראה כך:

חומרים:
Test E 500mg EW 1-12
Methastadrol [Superdrol] 20/30/30/30 ED 1-4

תומכים:
HCG 500iu EW 1-12
Tudca 1g ED 1-5

PCT:
Nolvadex 40/40/20/20 15-18
Clomid 100/50/50/50 15-18

זה הולך להיות הסייקל העיקרי שלי השנה, אני מצפה שהרצפטורים יקבלו מספיק זמן להתאושש מהסייקל הזה.

אז ככה:
1. יש חסרונות להוסיף ארימידקס לסייקל? חשבתי על 0.5mg EOD 1-12
2. יש זמן שהוא נחשב טוב לניקוי הגוף מסטרואידים אורלאים? ריץ' פיאנה אומר שכדי להישאר על "הצד הבטוח" כדי להיות יותר זמן נקי מאשר על חומרים. מתכנן להתחיל אותו כ7 וחצי שבועות אחרי סיום האפיסטן (כמובן אערוך בדיקות תפקודי כבד).
3. 500iu פרנגיל יוכלו לתקן אטרופיה שכבר קרתה? מאז תחילת הTRT אני שם לב להצטמקות של האשכים ואני תוהה אם יש אפשרות להחזיר אותם לגודל המתאים שלהם אפילו לתקופה של מספר חודשים.

אם יש אערות על הסייקל אשמח לשמוע גם כן.

נערך לאחרונה:
  • אל תכניס סופרדרול לסייקל ראשון. סופרדרול הוא סטרואיד מפלצתי מבחינת תגובת הגוף ותופעות הלוואי, כמו גם רעילותו לכבד. גם כך סביר שהגדילה מסייקל טסט בלבד כסייקל ראשון תהיה מדהימה. אפילו דיבול מאוד מיותר ושטות להוסיפו בסייקל ראשון. סופרדרול הוא שטות + overkill.
  • משך המנוחה הבטוח הוא כשערכי הכבד חוזרים לרמה סבירה ואין סימנים המעידים על עימדון מלחי מרה (Cholestassis).
  • השתמש בפרגניל בפרוטוקול רגיל במהלך הסייקל. אני לא יורע איך שמת לב לאטרופיה, תאי הליידינג מהווים חלק קטן מאוד מהאשך וניסיון להבחין ויזואלית באטרפיה אפשרי רק אם אתה סופרמן (רואה דרך עצמים שבא לו לראות דרכם)

• פותח/ת השרשור
  • אל תכניס סופרדרול לסייקל ראשון. סופרדרול הוא סטרואיד מפלצתי מבחינת תגובת הגוף ותופעות הלוואי, כמו גם רעילותו לכבד. גם כך סביר שהגדילה מסייקל טסט בלבד כסייקל ראשון תהיה מדהימה. אפילו דיבול מאוד מיותר ושטות להוסיפו בסייקל ראשון. סופרדרול הוא שטות + overkill.
  • משך המנוחה הבטוח הוא כשערכי הכבד חוזרים לרמה סבירה ואין סימנים המעידים על עימדון מלחי מרה (Cholestassis).
  • השתמש בפרגניל בפרוטוקול רגיל במהלך הסייקל. אני לא יורע איך שמת לב לאטרופיה, תאי הליידינג מהווים חלק קטן מאוד מהאשך וניסיון להבחין ויזואלית באטרפיה אפשרי רק אם אתה סופרמן (רואה דרך עצמים שבא לו לראות דרכם)

• מאוחר מדי כבר רכשתי ויש לו תוקף של עד 2015. כמדומני גם אתה עברת סייקל SD, תוכל לספר קצת על התופעות לוואי שאני אדע למה לצפות? אגב המינון הוא טוב?
  • אז אתה רוצה לומר לי שכל הסייקליסטים למינהם שמדווחים על הצטמקות האשכים מדיימנים (כולל אני)? (דוגמא)
  • אם לא ענית לי לגבי ארימידקס, זה כי אתה חושב שאין בזה צורך למינונים כאלה של T?

אתה בטוח לגביי המשפט הזה?כי אחריי השימוש בכלומיד אני רואה ויזואלית שהביצים שלי התנפחו. ממש.(חזרו לנורמה)

אתה בטוח לגביי המשפט הזה?כי אחריי השימוש בכלומיד אני רואה ויזואלית שהביצים שלי התנפחו. ממש.(חזרו לנורמה)
ניסיון לשפוט תפקוד האשכים והפרשת טסטוסטרון באמצעות התתבוננות ויזואלית היא שיטה רעה. תאי הליידינג האחראיים להפרשת הטסטוסטרון מהווים רק כ-10% מנפח האשכים הכולל. לכן למרות שיתכן ונראה כי האשכים בגודלם הטבעי או לפחות כמעט כל יתכן וייצור הטסט הטבעי מדוכא עד אפילו 98%.

• פותח/ת השרשור
היי @Tom אני לא רוצה להיות נודניק או משהו כזה. משום מה לא דיברו הרבה בפורום על SD ולכן חסר לי קצת ידע.
מה אתה חושב על הסייקל הזה מבחינת מינונים, תופעות לוואי וכו'.

היי @Tom אני לא רוצה להיות נודניק או משהו כזה. משום מה לא דיברו הרבה בפורום על SD ולכן חסר לי קצת ידע.
מה אתה חושב על הסייקל הזה מבחינת מינונים, תופעות לוואי וכו'.
היי, אני לא מבין למה אתה רוצה לקחת סופרדרול בסייקל הראשון שלך, טסט במינון בינוני יהיה מספיק בהחלט.
אתה יכול להוסיף אם אתה ממש מתעקש טסט עם אסטר קצר (פרופ, סוספנשיין) בשביל קיק להתחלה.. ( הרבה יאמרו לך לקחת דיבול בשביל קיק, אני חושב שזה סטרואיד גרוע שניהיה יותר גימיק מאשר מועיל)

מאוחר מדי כבר רכשתי ויש לו תוקף של עד 2015. כמדומני גם אתה עברת סייקל SD, תוכל לספר קצת על התופעות לוואי שאני אדע למה לצפות? אגב המינון הוא טוב?
השתמשתי ב-SD מספר פעמים, למעשה כאוראלי, הוא אחד האהובים עלי. הוא נכנס מאוד מהר (לעיתים כבר לאחר שלושה ימים מבחינים בהשפעתו), מוסיף המון כח (יותר מאנדרול למשל) ומוסיף הרבה מאוד מסה ונקייה. תופעות הלוואי קשורות בהשפעתו על הכבד. אחת המעקות היא העייפות כתוצאה מהסטרס לכבד. אחרות קשורות לנזק המצטבר (והוא מצטבר מהר) כמו צרבות אימתניות כתוצאה מפגיעה במשאבת מלחי המרה (אם מופיע ניתן להוסיף 20mg אומפרזול ביום).
פגיעה ב-HPTA אינה אחת החמורות מאחר ו-SD אינו מהמצטיינים בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני ואילו תופעות אסטרוגניות כלל אינן קיימות.
העניין הוא שבסייקל ראשון הטסט עושה עבודה מצויינת וכדאי להכיר את תגובתך אליו וגם גדילה בסופו של דבר מוגבלת.
כשילוב עם טסט, SD מצויין. מבחינה מולקולרית הוא זהה למסטרון (לכן שמו Methyl-Drostonolone) כשבמקום האסטר ב-C17 מצטרף dimethyl עוצמתי.
בעוד DHT או נגזרות כמו פרווירון אינן ממשות את האנבוליות הראוייה עקב העדפה מאוד ברורה לאנזים המכונה 3alpha hydroxysteroid dehydrogenase (3HSD). זהו אנזים שיוצר סטרואידים חלשים יותר ע"י הורדת קבוצת ה-3keto מהמולקולה וכך נוצר מטאבוליט שמהווה סטראיד מאוד חלש. 3HSD הוא אנזים הנמצא בריכוז גבוה מאוד בריקמת השריר ובעצם מהווה "קיר חוסם" לסטרואידים הנוטים להתחבר אליהם ומונע את השפעתם בריקמת השריר. ב-SD מוצמדת קבוצת מטיל בC3 המספקת הגנה מהאנזים הזה. ומאפשרת לסטרואיד אנבוליות מלאה בריקמת השריר בדיוק כמו במסטרון, אלא שהיותו 17aa הופכת אותו לפצצת עומק.
שורה תחתונה, תתנהג יפה לסופרדרול והוא יפנק אותך בחזרה, תזלזל בו והוא ישאיר אותך סמרטוט רצפה. להוסיף TUDCA במינון 1-1.5g/ed, אומפרזול 20mg/ed (בעת הצורך) ו-LIV52 (מינון רגיל).
תוכל להעלות תמונה של ה-SD?

@Tom , תקן אותי אם אני טועה. 30mg סופרדרול חזק יותר מ100mg אנאדרול.
סופרדרול יותר עוצמתי מאנדרול הן בהיבט של כח ובוודאי בהיבט של מסה נקייה. אני לא יודע אם כדאי להשוות בין 100mg אנדרול ל-30mg סופרדרול, אבל כן, סופרדרול יהיה יותר עוצמתי.

השתמשתי ב-SD מספר פעמים, למעשה כאוראלי, הוא אחד האהובים עלי. הוא נכנס מאוד מהר (לעיתים כבר לאחר שלושה ימים מבחינים בהשפעתו), מוסיף המון כח (יותר מאנדרול למשל) ומוסיף הרבה מאוד מסה ונקייה. תופעות הלוואי קשורות בהשפעתו על הכבד. אחת המעקות היא העייפות כתוצאה מהסטרס לכבד. אחרות קשורות לנזק המצטבר (והוא מצטבר מהר) כמו צרבות אימתניות כתוצאה מפגיעה במשאבת מלחי המרה (אם מופיע ניתן להוסיף 20mg אומפרזול ביום).
פגיעה ב-HPTA אינה אחת החמורות מאחר ו-SD אינו מהמצטיינים בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני ואילו תופעות אסטרוגניות כלל אינן קיימות.
העניין הוא שבסייקל ראשון הטסט עושה עבודה מצויינת וכדאי להכיר את תגובתך אליו וגם גדילה בסופו של דבר מוגבלת.
כשילוב עם טסט, SD מצויין. מבחינה מולקולרית הוא זהה למסטרון (לכן שמו Methyl-Drostonolone) כשבמקום האסטר ב-C17 מצטרף dimethyl עוצמתי.
בעוד DHT או נגזרות כמו פרווירון אינן ממשות את האנבוליות הראוייה עקב העדפה מאוד ברורה לאנזים המכונה 3alpha hydroxysteroid dehydrogenase (3HSD). זהו אנזים שיוצר סטרואידים חלשים יותר ע"י הורדת קבוצת ה-3keto מהמולקולה וכך נוצר מטאבוליט שמהווה סטראיד מאוד חלש. 3HSD הוא אנזים הנמצא בריכוז גבוה מאוד בריקמת השריר ובעצם מהווה "קיר חוסם" לסטרואידים הנוטים להתחבר אליהם ומונע את השפעתם בריקמת השריר. ב-SD מוצמדת קבוצת מטיל בC3 המספקת הגנה מהאנזים הזה. ומאפשרת לסטרואיד אנבוליות מלאה בריקמת השריר בדיוק כמו במסטרון, אלא שהיותו 17aa הופכת אותו לפצצת עומק.
שורה תחתונה, תתנהג יפה לסופרדרול והוא יפנק אותך בחזרה, תזלזל בו והוא ישאיר אותך סמרטוט רצפה. להוסיף TUDCA במינון 1-1.5g/ed, אומפרזול 20mg/ed (בעת הצורך) ו-LIV52 (מינון רגיל).
תוכל להעלות תמונה של ה-SD?
אך ההיתה אך ההיתה מאפיין את הסופר בול לעומת הm1t?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית