ייעוץ סייקל "ראשון" AAS

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
אז אני רוצה להתחיל סייקל "ראשון" (יש ניסיון בעבר עם אפיסטן) ויש לי מספר שאלות.
הסייקל יראה כך:

חומרים:
Test E 500mg EW 1-12
Methastadrol [Superdrol] 20/30/30/30 ED 1-4

תומכים:
HCG 500iu EW 1-12
Tudca 1g ED 1-5

PCT:
Nolvadex 40/40/20/20 15-18
Clomid 100/50/50/50 15-18

זה הולך להיות הסייקל העיקרי שלי השנה, אני מצפה שהרצפטורים יקבלו מספיק זמן להתאושש מהסייקל הזה.

אז ככה:
1. יש חסרונות להוסיף ארימידקס לסייקל? חשבתי על 0.5mg EOD 1-12
2. יש זמן שהוא נחשב טוב לניקוי הגוף מסטרואידים אורלאים? ריץ' פיאנה אומר שכדי להישאר על "הצד הבטוח" כדי להיות יותר זמן נקי מאשר על חומרים. מתכנן להתחיל אותו כ7 וחצי שבועות אחרי סיום האפיסטן (כמובן אערוך בדיקות תפקודי כבד).
3. 500iu פרנגיל יוכלו לתקן אטרופיה שכבר קרתה? מאז תחילת הTRT אני שם לב להצטמקות של האשכים ואני תוהה אם יש אפשרות להחזיר אותם לגודל המתאים שלהם אפילו לתקופה של מספר חודשים.

אם יש אערות על הסייקל אשמח לשמוע גם כן.

נערך לאחרונה:
אך ההיתה אך ההיתה מאפיין את הסופר בול לעומת הm1t?
SD מצטיין מ-M1T מבחינת כח, נופל ממנו מבחינת גדילה, מעט פחות רעיל ומעט יותר נוח במהלך סייקל. M1T הוא סטרואיד מאוד עוצמתי אך קשה מאוד למשוך איתו לסייקל של 4 שבועות.

אם אתה על TRT אז אני חושב שה -PCT מיותר (כלומיד ונולבה).
לא יודע אם אתה מתכוון להיות ציני, אבל לדעתי הוא לא מיותר...
PCT = Post Cycle Therapy, ואין ספק שלאחר סייקל במינונים גבוהים וירידה (גם אם לרמות TRT) ישנה המרה מוגברת של טסט לאסטרוגן ולרבים עלולה לבוא לידי ביטוי כרגישות רבה בריקמות שונות. טיפול בעזרת נולבדקס או רלוקסיפן הוא בהחלט כדאי, גם אם בפרוטוקול שונה.

לא יודע אם אתה מתכוון להיות ציני, אבל לדעתי הוא לא מיותר...
PCT = Post Cycle Therapy, ואין ספק שלאחר סייקל במינונים גבוהים וירידה (גם אם לרמות TRT) ישנה המרה מוגברת של טסט לאסטרוגן ולרבים עלולה לבוא לידי ביטוי כרגישות רבה בריקמות שונות. טיפול בעזרת נולבדקס או רלוקסיפן הוא בהחלט כדאי, גם אם בפרוטוקול שונה.
אני מודה שאתה מחדש לי. כניראה שהבנתי לא נכון פוסטים קודמים.
1. חשבתי שכשמבצעים B&C אין צורך ב PCT כי בעצם אין מצב של "אחרי סייקל", ושהסיטואציה תקפה גם לגבי סייקל ב TRT. אשמח להבהרה בנושא.
2. אני מבין (ושוב, תקן אותי אם אני טועה) שאין טעם בשיקום ציר HPTA כשאתה ב TRT כי הוא מושבת (או יושבת בסופו של דבר).
3. מלבד שיקום הציר (אני מעריך שזוהי מטרתו של פרוטוקול כלומיד ונולבה עם סיום הסייקל), מהי מטרתו של PCT (הזכרת רגישות רבה ברקמות שונות) , ובאילו אמצעים יש לנקוט על מנת להשיג מטרות אלה, עם דגש על העובדה שעם סיום הסייקל חוזרים למינון TRT?

אני מודה שאתה מחדש לי. כניראה שהבנתי לא נכון פוסטים קודמים.
1. חשבתי שכשמבצעים B&C אין צורך ב PCT כי בעצם אין מצב של "אחרי סייקל", ושהסיטואציה תקפה גם לגבי סייקל ב TRT. אשמח להבהרה בנושא.
2. אני מבין (ושוב, תקן אותי אם אני טועה) שאין טעם בשיקום ציר HPTA כשאתה ב TRT כי הוא מושבת (או יושבת בסופו של דבר).
3. מלבד שיקום הציר (אני מעריך שזוהי מטרתו של פרוטוקול כלומיד ונולבה עם סיום הסייקל), מהי מטרתו של PCT (הזכרת רגישות רבה ברקמות שונות) , ובאילו אמצעים יש לנקוט על מנת להשיג מטרות אלה, עם דגש על העובדה שעם סיום הסייקל חוזרים למינון TRT?
כל הנקודות שהזכרת אכן לא רלוונטיות ועל כן לא אליהן התייחסתי. יחד עם זאת, בהחלט יש לשקול PCT בפרוטוקול מתאים בכדי להישמר מפעילות אסטרוגנית מוגברת עקב ארומטיזציה וביחוד אם הבלאסט הכיל מינוני טסט גבוהים ו/או שימוש בדופאמין אגוניסטים מידה ובוצע שימוש בNOR19.

כל הנקודות שהזכרת אכן לא רלוונטיות ועל כן לא אליהן התייחסתי. יחד עם זאת, בהחלט יש לשקול PCT בפרוטוקול מתאים בכדי להישמר מפעילות אסטרוגנית מוגברת עקב ארומטיזציה וביחוד אם הבלאסט הכיל מינוני טסט גבוהים ו/או שימוש בדופאמין אגוניסטים מידה ובוצע שימוש בNOR19.
במידה ואכן הבלאסט הכיל מינוני T גבוהים (אשמח אם תציין מה נחשב לגבוה) ו/או NOR19, מהו פרוטוקול ה PCT המתאים?

במקביל ל TRT אני מניח, נולבדקס על פי איזה פרוטוקול?
בעיקרון זה 40-40 -20-20 אך אים היתאזנת מבחינת יחס טסט אסטרוגן אז אתה יכול להוריד את הנולבה.תיזכורת המטרה של הנולבה במיקרה הזה היא רק לימנוע מהאסטרוגן הגבוה שנוצר להשפיע.

בעיקרון זה 40-40 -20-20 אך אים היתאזנת מבחינת יחס טסט אסטרוגן אז אתה יכול להוריד את הנולבה.תיזכורת המטרה של הנולבה במיקרה הזה היא רק לימנוע מהאסטרוגן הגבוה שנוצר להשפיע.
O.K. נראה אם הבנתי נכון: אם אדם נמצא ב TRT ובוחר לבצע סייקל הכולל טסט במינון גבוה ו/או NOR19 ולאחר מכן חוזר ל TRT, עליו להתחיל (במקביל ל TRT) בפרוטוקול נולבדקס 40-40-20-20. יש לך הערכה למה התכוון תום כאשר אמר טסט במינון גבוה?

לא רק עינין של מינון אלא גם המרה לאסטרוגן .טסט עם אסטר קצר פחות מומר . אדם בעל אחוז שומן גבוה ממיר יותר אסטרוגן. אתא יכול לא לקחת כלום להיהות עם היד על הדופק אם אתה מרגיש תופעות אסטרוגניות לקחת מיד נולבדקס או לחילופין להוריד בהדרגה את המינון

• פותח/ת השרשור
מעדכן אחרי שעשיתי מעט עריכות לסייקל:

חומרים:
Test E 500mg EW 1-12
Superdrol [Methastadrol] 20/30/30/30 ED 1-4

תומכים:
HCG 500iu EW 1-12
Tudca 1.5g ED 1-5 מחולק ל3 פעמים & NAC & LIV 52

PCT:
Raloxifene [Evista] 120/120/60/30 15-18 במידה והדילר יוכל להשיג לי, אם לא פרוטוקול רגיל של נולבה
Clomid 150/100/100/50 15-18
*ארימידקס בהישג יד*

אשמח אם מי שמבין בבדיקות דם יוכל לעבור שנייה ולומר אם הערכים טובים מספיק בשביל להתחיל את הסייקל, בעיקר תפקודי הכבד (יש לי חשש ל"כבד שומני"), נמצא כרגע בסייקל קלן 140 מק"ג אז יכול להיות שיש קשר לרמות הגבוהות של האנזימים
http://1drv.ms/1pL5ISS

תמונה של הSD בשביל טום:
http://i62.tinypic.com/2h7i4bo.jpg

מעדכן אחרי שעשיתי מעט עריכות לסייקל:

חומרים:
Test E 500mg EW 1-12
Superdrol [Methastadrol] 20/30/30/30 ED 1-4

תומכים:
HCG 500iu EW 1-12
Tudca 1.5g ED 1-5 מחולק ל3 פעמים & NAC & LIV 52

PCT:
Raloxifene [Evista] 120/120/60/30 15-18 במידה והדילר יוכל להשיג לי, אם לא פרוטוקול רגיל של נולבה
Clomid 150/100/100/50 15-18
*ארימידקס בהישג יד*

אשמח אם מי שמבין בבדיקות דם יוכל לעבור שנייה ולומר אם הערכים טובים מספיק בשביל להתחיל את הסייקל, בעיקר תפקודי הכבד (יש לי חשש ל"כבד שומני"), נמצא כרגע בסייקל קלן 140 מק"ג אז יכול להיות שיש קשר לרמות הגבוהות של האנזימים
http://1drv.ms/1pL5ISS

תמונה של הSD בשביל טום:
http://i62.tinypic.com/2h7i4bo.jpg
SD מעולה!
אין קשר בין קלן למדדי אנזימי הכבד הגבוהים. קלן אינו עובר מטאבוליזם בכבד (למה 140מק"ג?!). מה שכן, כפי שכבר הסברתי, SD יטיס אותם לשמיים. הוא מאוד קשה על הכבד, יותר מאנדרול למשל (dimethyl). לא אומר שתצרך השתלה לאחר הסייקל, רחוק מאוד מכך, אבל אם כבר שאלת, אז בחרת בסטרואיד שהוא אחד הרעילים לכבד עם מדדי אנזימי כבד גבוהים.
להגיד לך שתתאכזב מהתוצאות אני כנראה לא יכול. 4 שבועות SD ייתנו כזה בוסט לכח, שכנראה לא משתווה לשום דבר אחר. גם הגדילה מ-4 שבועות כאלה לא ישאירו אותך עם השאלה: "מתי הטסט אמור להיכנס ולהשפיע?"... 😃

אם יש לך שאלות ספציפיות במהלך הסייקל או לפניו (בעיקר בשלב השימוש במפלצת הסופרדרול), אני כאן.

SD מצטיין מ-M1T מבחינת כח, נופל ממנו מבחינת גדילה, מעט פחות רעיל ומעט יותר נוח במהלך סייקל. M1T הוא סטרואיד מאוד עוצמתי אך קשה מאוד למשוך איתו לסייקל של 4 שבועות.
באיזה מידה הm1t ארומתי לאסטרוגן ושות? אני מחפס משהו שיתן גדילה אך יהיה ללא תופעות אסטרוגניות כמו דיבול.

• פותח/ת השרשור
SD מעולה!
אין קשר בין קלן למדדי אנזימי הכבד הגבוהים. קלן אינו עובר מטאבוליזם בכבד (למה 140מק"ג?!). מה שכן, כפי שכבר הסברתי, SD יטיס אותם לשמיים. הוא מאוד קשה על הכבד, יותר מאנדרול למשל (dimethyl). לא אומר שתצרך השתלה לאחר הסייקל, רחוק מאוד מכך, אבל אם כבר שאלת, אז בחרת בסטרואיד שהוא אחד הרעילים לכבד עם מדדי אנזימי כבד גבוהים.
להגיד לך שתתאכזב מהתוצאות אני כנראה לא יכול. 4 שבועות SD ייתנו כזה בוסט לכח, שכנראה לא משתווה לשום דבר אחר. גם הגדילה מ-4 שבועות כאלה לא ישאירו אותך עם השאלה: "מתי הטסט אמור להיכנס ולהשפיע?"... 😃

אם יש לך שאלות ספציפיות במהלך הסייקל או לפניו (בעיקר בשלב השימוש במפלצת הסופרדרול), אני כאן.

תודה טום, אתה מספר אחת 😃
בזמן האפיסטן אני זוכר שהייתה לי אקנה כמו שלא היה לי בחיים, וההרגשה הכללית הייתה לא טובה.
הייתי ישן איזה 12 שעות ביום וברגיל אני ישן 6.
מכיר את התופעות לוואי האלה בהקשר של סופרדרול? אני מתחיל פסיכומטרי על תקופת הסייקל ואני לא רוצה שהחומרים יחריבו אותי.

לגבי הקלן, הייתי על 120 כמה ימים אבל אז שמתי לב שיש לי עוד המון לרזות אז העלתי ל140.
נראה לי שאני אחזור חזרה ל120 כי ברגע שאני לוקח 3 כדורים (מחלק 40-60-40) הלחץ דם שלי מרקיע שחקים.

זה לא ממש הרבה רלוקסיפן לPCT?

לא נראה לי. כעיקרון 60mg raloxifene = 20 mg tamoxifen רק שרלוקסיפן מונע ג'ינו טוב יותר.
http://www.nih.gov/news/pr/apr2006/nci-17.htm

לא נראה לי. כעיקרון 60mg raloxifene = 20 mg tamoxifen רק שרלוקסיפן מונע ג'ינו טוב יותר.
מעבר לכך, רלוקסיפן עדיף על נולבדקס מאחר והוא אגוניסט לרצפטור האסטרוגני באיזורים בהם נולבדקס אנטגוניסט ודווקא באזורים בהם האגוניסטיות עדיפה ובמיוחד למרימי משקולות (בהיבט צפיפות העצם למשל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית