הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל "ראשון" AAS

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
אז אני רוצה להתחיל סייקל "ראשון" (יש ניסיון בעבר עם אפיסטן) ויש לי מספר שאלות.
הסייקל יראה כך:

חומרים:
Test E 500mg EW 1-12
Methastadrol [Superdrol] 20/30/30/30 ED 1-4

תומכים:
HCG 500iu EW 1-12
Tudca 1g ED 1-5

PCT:
Nolvadex 40/40/20/20 15-18
Clomid 100/50/50/50 15-18

זה הולך להיות הסייקל העיקרי שלי השנה, אני מצפה שהרצפטורים יקבלו מספיק זמן להתאושש מהסייקל הזה.

אז ככה:
1. יש חסרונות להוסיף ארימידקס לסייקל? חשבתי על 0.5mg EOD 1-12
2. יש זמן שהוא נחשב טוב לניקוי הגוף מסטרואידים אורלאים? ריץ' פיאנה אומר שכדי להישאר על "הצד הבטוח" כדי להיות יותר זמן נקי מאשר על חומרים. מתכנן להתחיל אותו כ7 וחצי שבועות אחרי סיום האפיסטן (כמובן אערוך בדיקות תפקודי כבד).
3. 500iu פרנגיל יוכלו לתקן אטרופיה שכבר קרתה? מאז תחילת הTRT אני שם לב להצטמקות של האשכים ואני תוהה אם יש אפשרות להחזיר אותם לגודל המתאים שלהם אפילו לתקופה של מספר חודשים.

אם יש אערות על הסייקל אשמח לשמוע גם כן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא מבין את השאלה. אפשר גם לקחת ביחד. פרווירון אינו 17aa.
חשבתי שבגלל שגם סופרדרול וגם פרווירון הן מולקולות DHT, זה יהיה מטופש לשלב ביניהם כי הסיכון לתופעות לוואי אנדרוגניות גבוה יותר.
אשמח אם תסביר לי איפה הטעות שלי.

חשבתי שבגלל שגם סופרדרול וגם פרווירון הן מולקולות DHT, זה יהיה מטופש לשלב ביניהם כי הסיכון לתופעות לוואי אנדרוגניות גבוה יותר.
אשמח אם תסביר לי איפה הטעות שלי.
זה שסטרואיד הוא נגזרת dht לא בהכרח אומר שהאנדרוגניות שלו גבוהה. עבור SD יחס ה-Vida הוא 400:20 לעומת מטיל טסט. כלומר, פי ארבעה אנבולי וכחמישית אנדרוגני.

• פותח/ת השרשור
זה שסטרואיד הוא נגזרת dht לא בהכרח אומר שהאנדרוגניות שלו גבוהה. עבור SD יחס ה-Vida הוא 400:20 לעומת מטיל טסט. כלומר, פי ארבעה אנבולי וכחמישית אנדרוגני.
ואני הייתי בטוח שSD אנדרוגני דווקא בגלל שהוא פופולרי למטרות כח, עכשיו אני מבין שהאנדורגניות שלו זה הדבר האחרון שצריך להטריד אותי, פאקינג אנאבר יותר אנדרוגני ממנו.

בגלל שיחס האנדרוגניות די זהה לזה של הפרווירון, יהיה נכון לקחת בזמן הסופרדרול 25 מ"ג פרווירון (ולא 50 מ"ג)?

ואני הייתי בטוח שSD אנדרוגני דווקא בגלל שהוא פופולרי למטרות כח, עכשיו אני מבין שהאנדורגניות שלו זה הדבר האחרון שצריך להטריד אותי, פאקינג אנאבר יותר אנדרוגני ממנו.

בגלל שיחס האנדרוגניות די זהה לזה של הפרווירון, יהיה נכון לקחת בזמן הסופרדרול 25 מ"ג פרווירון (ולא 50 מ"ג)?
אל תיסחף בלתת משקל רב מדי ליחס. מידת אנדרוגניות או אנבוליות של סטרואיד עפ"י היחס משקף תוצאות בנות 50 שנה שהוסקו בשיטת "In Vivo", (על חולדות) מאז התפחה מאוד הביולוגיה המולקולרית.
אם נסתכל למשל על היחס עבור פרוווירון הוא כאמור 40-150, ז"א יותר אנבולי מטסט ב-50%. יחד עם זאת אותה "אנבוליות" אינה קיימת במציאות כשלסטרואיד, בדיוק כמו ל-DHT (פי 4 "אנבולי" מטסט) אין כמעט תרומה לגדילה.
לשאלתך, SD הוא בעל תרומה אנדרוגנית במידה מועטה יחסית בסייקל המשלב גם טסט ולכן ניתן לשלב פרווירון במינון רצוי ללא חשש ככל שזה קשור ב-SD. יחד עם זאת אני לא ממש משוכנע מה תבקש להשיג בתוספת של פרווירון. מה רע בסייקל ללא פרווירון?

• פותח/ת השרשור
אל תיסחף בלתת משקל רב מדי ליחס. מידת אנדרוגניות או אנבוליות של סטרואיד עפ"י היחס משקף תוצאות בנות 50 שנה שהוסקו בשיטת "In Vivo", (על חולדות) מאז התפחה מאוד הביולוגיה המולקולרית.
אם נסתכל למשל על היחס עבור פרוווירון הוא כאמור 40-150, ז"א יותר אנבולי מטסט ב-50%. יחד עם זאת אותה "אנבוליות" אינה קיימת במציאות כשלסטרואיד, בדיוק כמו ל-DHT (פי 4 "אנבולי" מטסט) אין כמעט תרומה לגדילה.
לשאלתך, SD הוא בעל תרומה אנדרוגנית במידה מועטה יחסית בסייקל המשלב גם טסט ולכן ניתן לשלב פרווירון במינון רצוי ללא חשש ככל שזה קשור ב-SD. יחד עם זאת אני לא ממש משוכנע מה תבקש להשיג בתוספת של פרווירון. מה רע בסייקל ללא פרווירון?

מה רע ביותר טסט חופשי בדם? 😃
ברצינות, נראה לי אני אפשוט רגל מהסייקל הזה

יש לך כל כך הרבה לשפר בטכניקה לפני שאתה צריך להתחיל עם חומרים. חומרים לא ישפרו לך את הטכניקה (וגם לא ציוד).
תשקיע את הכסף, האנרגיה והזמן בכיוון הנכון לפני שאתה חושב על חומרים. אתה ממש לא שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית