מחשב נייד (או פאד?)ללימודים

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
היי, הסיבה שאני פותח עוד אשכול נייד היא מכיוון שרוב הפוסטים מדברים על ניידים גם למשחקים, ואו נפתחו לפני שנה והטכנולוגיה תמיד משתכללת.

אני מחפש נייד שישמש לי ללימודים, או פאד, תלוי לפי הניסיון של אנשים ומה יותר נוח, שיחזיק לי להמון שנים. אני לא מחפש משחקים או שום דבר אחר, אולי מעט סדרות, יש לי מחשב מספיק חזק בבית שיספק לי את המשחקים\סרטים\פורנ..אה, תוכנות גרפיקה.

אז השתי השאלות שצצות הן;
1) נייד או פאד?
2) איזה נייד\פאד?

תלוי מה אתה הולך ללמוד ואיך המחשב/פאד ישתלב בלמידה.
למשל, אם אתה לומד הנדסה או מדעים מדוייקים, כנראה שלא תוכל לסכם באופן שוטף שלא באמצעות מחברת ועט. לעומת זאת, אם אתה הולך ללמוד משהו הומני או משפטים, תוכל לבחור לסכם ואז אולי יש יתרון ללפטופ, או שתרצה רק סיכומים של אחרים + מצגות ואז לפאד יש יתרון (משקל, ניידות וזמן סוללה).

טאבלטים נוחים לצריכה של תוכן.
מחשבים ליצירה של תוכן.

לאחר שתינעל על פתרון, תגדיר תקציב, תבדוק ברשתות הגדולות מה נכנס בתקציב שלך ונעזור לך לצמצם לדגמים המוצלחים.

• פותח/ת השרשור
טאבלטים נוחים לצריכה של תוכן.
מחשבים ליצירה של תוכן.

לאחר שתינעל על פתרון, תגדיר תקציב, תבדוק ברשתות הגדולות מה נכנס בתקציב שלך ונעזור לך לצמצם לדגמים המוצלחים.
יצירה, דהינו כתיבה ותיכנות?

אני מניח שהתקציב שלי יהיה בין 1K ל 2K, כשהעדפות הן מחשב יציב, מהיר, ושיחזיק להמון זמן. אין לי שום צורך בגרפיקה.

אם אתה צריך לכתוב עבודות וכו' לא יהיה לך כוח עם פאד. אם אתה צריך רק לקרוא חומר יהיה לך יותר נוח עם פאד.
זה בערך מסכם את זה.

ב2000 שקל אני לא יודע כמה מחשב נייד מהיר ועמיד אתה יכול לקנות.. על כל מקרה ממליץ לך על הפורום hwzone.co.il

להגיד "אני מחפש מחשב ללימודים" זה בדיוק כמו להגיד "אני מחפש משקולת לאימונים".
עד שלא תכתוב מה אתה לומד ולאיזה מטרה ספיצפית המחשב, אי אפשר לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
להגיד "אני מחפש מחשב ללימודים" זה בדיוק כמו להגיד "אני מחפש משקולת לאימונים".
עד שלא תכתוב מה אתה לומד ולאיזה מטרה ספיצפית המחשב, אי אפשר לעזור לך.
אני לומד כרגע לפסיכומטרי, והדבר היחידי שאני יכול להגיד כרגע זה שאם אני אלמד מקצוע הנדסה כלשהוא זה יהיה אחרי שאני אמכור את הנשמה שלי לשטן. האם זה מספיק?

אני לומד כרגע לפסיכומטרי, והדבר היחידי שאני יכול להגיד כרגע זה שאם אני אלמד מקצוע הנדסה כלשהוא זה יהיה אחרי שאני אמכור את הנשמה שלי לשטן. האם זה מספיק?

לא.
יש תארים אחרים שדורשים משאבי מחשב. (גרפיקה, עיצוב, עריכה..)
אני מניח שאתה הולך בכיוון הומני.
נייד פשוט עם CORE I3 קיים במסגרת התקציב ויעשה את העבודה.

לי כיף אצל השטן. הוא משלם טוב 🙌

לדעתי לא צריך לפטופ ללימודים, רק לקחת אולי לחברים ללמוד ביחד או להעביר את הזמן בשיעורים.
אם אתה לומד משהו סטייל מנהל עסקים או משהו עם הרבה מילים - מישהו אחר יסכם ויעלה לרשת אז מיותר לרשום
אם אתה לומד הנדסה או משהו עם מספרים - על גבול בלתי אפשרי לכתוב בלפטופ, וגם כאן יש מישהו שיעשה ויסרוק.

וכמו שאמרו - hwzone.co.il

• פותח/ת השרשור
לא.
יש תארים אחרים שדורשים משאבי מחשב. (גרפיקה, עיצוב, עריכה..)
אני מניח שאתה הולך בכיוון הומני.
נייד פשוט עם CORE I3 קיים במסגרת התקציב ויעשה את העבודה.

לי כיף אצל השטן. הוא משלם טוב 🙌
יש לי מחשב חזק בבית, אין לי בעיה להשתמש בו לדברים ספציפים
לדעתי לא צריך לפטופ ללימודים, רק לקחת אולי לחברים ללמוד ביחד או להעביר את הזמן בשיעורים.
אם אתה לומד משהו סטייל מנהל עסקים או משהו עם הרבה מילים - מישהו אחר יסכם ויעלה לרשת אז מיותר לרשום
אם אתה לומד הנדסה או משהו עם מספרים - על גבול בלתי אפשרי לכתוב בלפטופ, וגם כאן יש מישהו שיעשה ויסרוק.

וכמו שאמרו - hwzone.co.il

אני מעוניין ללמוד בחוץ - בבתי קפה, גנים, ספריות, מתחת לבית שלך - רק לא בבית. למסקנה הזאת הגעתי למסקנה בבגרויות שלי ורק כך הוצעתי ציונים טובים. לפסיכומטרי למשל, אני חייב גישה לאינטרנט וצורה רחבה יותר למידע מאשר סמרטפון.

קודם תחליט מה אתה רוצה ללמוד, תתחיל סמסטר ראשון, ורק אז תראה אם יש לך צורך במחשב/טאבלט.
אין טעם לעשות את כל ההכנות מעכשיו. מחשב אפשר לקנות תוך יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית