הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצת מוזרה לגבי "יציאות"

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
וואלה לא נעים לא יודע איך להתבטות, השאלה שלי כזאת-
מאז ומתמיד אני מקפיד על תפריט נקי ז"א במשך כל יום אני אוכל אוכל שלרוב הוא מגבינות דלות שומן, חזה עוף, טונה, לחם מחיטה מלאה, חלב 1-3% וכו'.

אני משתדל לאכול מספיק ולפעמים מוסיף מעבר למה שאני אוכל כל יום, הקטע הוא שאני בקושי נכנס לשירותים, אין לי מושג איך אבל אני מסוגל לא להכנס שבוע+ ואפילו יותר (בשביל שתן אני נכנס אולי 20 פעם ביום אבל זה בגלל שאני שותה מספיק).

השאלה שלי אחרת... זה יכול להיות איזהשהיא בעיה? בעיה בחילוף חומרים או משהו בסגנון?

כמה אפשרויות:

1. אין מספיק סיבים תזונתיים בתפריט, תכניס את כל מה שאתה אוכל למחשבון קלוריות ותבדוק.
2. בעיה רפואית כזו או אחרת, יכולות להיות המון סיבות ועל כך תצטרך לפנות לרופא המשפחה לאיבחון.

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר אני חושב שיש מספיק סיבים (נדמה לי), התפריט פחות או יותר הולך בצורה כזו:

ארוחה 1: בד"כ קערה גדולה לפחות 100 ג' של דגנים , כמו קורנפלקס,מולטי צ'יריוס וכו, עם כוס-2 של חלב ובערך סקופ חלבון

ארוחה 2: 150-200 גרם חזה עוף מבושל, אורז/פסטה, ירקות

ארוחה 3: סנדביץ' עם טונה/קוטג', ירק

ארוחה 4: 3-4 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קופסאת טונה/קוטג' 3%, ירקות

ארוחה 5: חצי גביע קוטג' (120-150 גרם בערך), גביע יופלה פירות 0%, לפעמים שותה כוס-2 של חלב 1% (לפעמים מוסיף כף חמאת בוטנים, מה שבא).

זה השלד פחות או יותר... לפעמים ביום אימון מוסיף לפני אימון שייק מבננה,חלב וחמאת בוטנים (לא תמיד).

אמור להיות פה מספיק סיבים אני חושב

יש לך עצירות או שפשוט אתה לא צריך לשירותים ?

עשית שינויים בתזונה ומאז זה קרה ? או שפתאום ללא כל שינוי זה קרה ?

יש לך עצירות או שפשוט אתה לא צריך לשירותים ?

עשית שינויים בתזונה ומאז זה קרה ? או שפתאום ללא כל שינוי זה קרה ?

כבר שעתיים וחצי מאז ביקר כאן לאחרונה....
אולי זה כבר "לא אקטואלי" .....אם אתה מבין למה אני מתכוון

תוסיף ירקות ופרות לתפריט בדגש יותר על ירקות. ש"ש יכול להיות אחלה פתרון, לא חסר מתכונים בפורם תריץ חיפוש.
אם המצב לא משתפר פנה לרופא לקבלת יעוץ מקצועי.

תנסה להחליף את הקורנפלקס בFIBER1 של נסטלה (שלי הוא תמיד עוזר במקרים כאלה)
תוסיף עוד פירות וירקות עתירי סיבים (מלפפון ירוק עם הקליפה גזר וכו)
*לפי מה שראיתי בתזונה שלך אין פירות בכלל תנסה לדחוף איזה 2 פירות בתוספת
וכמו כן יש בסופר פארם סיבים שניתן לקנות ולהוסיף לכל אוכל (אבקה לבנה חסרת טעם כזאת)
שתי כפות מזה גם עושה פלאים
אם כל זה לא עוזר ואתה הולך רק פעם בשבוע הייתי פונה לגסטרולוג זה נשמע לא תקין

• פותח/ת השרשור
אני אוסיף ירקות.. למרות שאני אוכל לפחות 4 ביום (עדיין לא הרבה אבל גם משהו).

ושומן אני משתדל.. זה עושה לי בעיות עם הפצעים.. אני משתדל לשלב קצת טחינה חמאת בוטנים ולפעמים שמן זית, כאילו יוצא 3-4 כפות (מנות) שומן בתפריט.

אני אוכל די הרבה שומן בתפריט שלי ויש לי בעיה עם הפצעים ולא שמתי לב לשינוי מאז שהתחלתי לאכול הרבה שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית