ייעוץ מה יותר עדיף בטסט ?

yanivbest28

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
חברים שלום לכם רציתי לדעת מה יותר עדיף טסט אנטאט או סוסטנון
יש כאלה אומרים שטסט אנטאט הוא איכותי ומפציצץ ויש כאלה אומרים
שסוסטנון חזק וטוב כי הוא מורכב מכמה טסטים

אז מה עדיף ? 😳

אם אפשר קצת לפרט תודה 😃

• פותח/ת השרשור
קראתי את המדריך למתחילים אבל זה לא אומר מה יותר טוב ומה יותר עדיף

זה רק מסביר לך מה כל אחד עושה

אין שום עדיפות מיוחדת לסוסטנון מאשר לאננתת.
טסט זה טסט, סה"כ סוסטנון זה מגוון של אסטרים, הוא נכנס יותר מהר לפעולה, אך כדי לנצל את האסטרים הקצרים, צריך לקחת בתדירות גבוהה יותר.

בשבילך, אין יותר מדיי הבדל, עדיף שתלך על מה שיש לך זמין.

יש כאלו שאומרים שבהתחלה עדיף להשתמש באנתת [יש אפילו מישהו בפורום שהסביר לי את זה] כדי לא לשגע את הגוף עם כמה סוגי אסטרים ואני נוטה להקשיב לו בנושא הזה

אין שום בעיה להשתמש באנטט או סוסטנון אני אישית לא אוהב את השילובים של האסטרים אני לא רואה בזה כזה יתרון ורוב האסטרים הם קצרים חוץ מ האסטר דקהנוט שהוא ארוך אני אישית מעדיף אנטט אבל מה שתבחר יעשה את העבודה אין בעיה בכלל היפוטרופי שילוב של האסטרים לא משגע את הגוף ולא נעליים מה זה אומר בכלל משגע את הגוף אין דבר כזה זה פשוט משתחרר למחזור הזה יותר מהר מאנטט ומנסה לתת לך את היתרון של שיחרור איטי ושמירה על רמות הורמון גבוהות עם האסטר הארוך (דקהנוט) נסיון מסוים להנות מכל העולמות אני אומר שאם אתה כבר צריך להזריק 3 פעמים בשבוע אז עדיף פרופ אם אין צורך לזריקות תחופות עדיף אנטט או סיפיונט וזהו

• פותח/ת השרשור
תודה חברים על התגובות אני רואה כאן במאמר שיש יתרון קל לטסט אנטאט
אז נראה לי שאני הולך על אנטאט למשך 8 שבועות בשילוב של אנאדרול

לפי השאלה אני משאר שזה סייקל ראשון (תקן אותי אם אני טועה).
אני בדיוק רוצה לעשות סייקל דומה - טסט+אנדרול

חיפשתי בגוגל ואין לוג מסודר של טסט+אנדרול.

אתה רוצה לנהל לוג מסודר של הסייקל לטובת כולנו?

• פותח/ת השרשור
חחח זה לא הראשון שלי פשוט בהתחלה התחלתי רק עם כדורים בלי כל מני תוספות של טסט וכאלה כי קצת פחדתי
אבל עכשיו אין לי בעיה

זאת בדיוק הבעיה שהתחלת עם כדורים מי מתחיל עם כדורים אורלים זה רעל טהור הנזק לא שווה את התועלת בטח לא אנדרול שהוא אחד הרעילים ביותר

• פותח/ת השרשור
התחלתי עם כדורים כי לא רציתי להשתמש בכל מני מחטים כי זה נראה לי מוגזם אז התחלתי עם כדורים וראיתי שיש תגובה מצוינת לגוף עד שהחלטתי ללכת על מחטים

מי זה דיזל? זה שהייתה תגובה מצויינת זה לא בגלל הכדורים זה בגלל שזה היה פעם ראשונה שהכנסת סטרואידים לגוף וגם בגלל שמה לעשות סטרואידים עובדים אבל אורלים עושים נזק גדול לא רק ברעילות לכבד אלה גם לפרופיל שומנים ושינוי של רמות הכולסטרול בדם ביחוד ביחס שבין הכולסטרול הטוב לרע קיצר לא!!! מתחילים עם אורליים ולדעתי מומלץ להמנע מהם כמה שיותר

שמע אני לא יודע מי או מה הוא יודע אבל אם זה מה שהוא המליץ לך אז הוא לא יודע יותר מידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית