הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה יותר עדיף בטסט ?

yanivbest28

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
חברים שלום לכם רציתי לדעת מה יותר עדיף טסט אנטאט או סוסטנון
יש כאלה אומרים שטסט אנטאט הוא איכותי ומפציצץ ויש כאלה אומרים
שסוסטנון חזק וטוב כי הוא מורכב מכמה טסטים

אז מה עדיף ? 😳

אם אפשר קצת לפרט תודה 😃

• פותח/ת השרשור
תקשיבו זה העבר שלי וגם מה שאני הולך לעשות

לא רציתי להזריק אז הרבצתי סייקל דיבול 6 שבועות גדלתי ואז עשית סייקל קצת של וינסטרול להתייבש קצת. ועכשיו נייה רציני החלטתי להרביץ סייקל מאסה אחרי חיטוב. וזה טסטו אנטטט רפואי עירני 500 CC לשבוע. למשך 8 שבועות. 4 שבועות אנאדרול 50 מלגרם ואז 2-4 שבועות דיבול

עכשיו אני רוצה לדעת איפה הטעות שלי ?

תקשיבו זה העבר שלי וגם מה שאני הולך לעשות

לא רציתי להזריק אז הרבצתי סייקל דיבול 6 שבועות גדלתי ואז עשית סייקל קצת של וינסטרול להתייבש קצת. ועכשיו נייה רציני החלטתי להרביץ סייקל מאסה אחרי חיטוב. וזה טסטו אנטטט רפואי עירני 500 CC לשבוע. למשך 8 שבועות. 4 שבועות אנאדרול 50 מלגרם ואז 2-4 שבועות דיבול

עכשיו אני רוצה לדעת איפה הטעות שלי ?

הטעות שלך זה שאתה פשוט לא יודע מה אתה עושה!

קודם כל לא מתחילים מאורליים נקודה!!!!!!
עשית 6 שבועות דיבול ואז וינסטרול עם הפסקה בלי הפסקה מה עשית בשביל PCT?
אתה בכלל יודע מה PCT? ומה הקשר לוינסטרול וייבוש החומרים "היבשים" נקראים יבשים כי אין ספיחת נוזלים עקבל המרה לאסטרוגן אין להם שום תכונות מייבשות העליה איתם היא פשוט עליה נקייה ללא נוזלים. ועכשיו אתה הולך להריץ 8 שבועות טסט 4 שבועות אנדרול ואז 4 שבועות דיבול חחחחח לקבוע לך תור להשתלת לב או כבד? אחי סטרואידים זה לא בשבילך אין לך שום מושג מה אתה עושה סייקל על הפנים אחי

• פותח/ת השרשור
אתם יודעים מה חברים אני יתחיל ואז אני יפרסם כאן תמונות שלי ואז נראה מי יצחק

נ.ב

PCT שיקום מערכת הורמונלית וכן עשיתי הפסקה בין אחד לשני

אתם יודעים מה חברים אני יתחיל ואז אני יפרסם כאן תמונות שלי ואז נראה מי יצחק

נ.ב

PCT שיקום מערכת הורמונלית וכן עשיתי הפסקה בין אחד לשני

בואנה אחי אתה ממש דביל הא זה שתראה תוצאות זה ברור זה לא שאלה של האם סטרואידים עובדים או לא זה איך לקחת אותם נכון ולדעת מה הם עושים ומה תופעות הלוואי שלהם ולא כל תופעת לוואי אתה רואה בעניים אבל עם תמשיך ככה אתה יכול להיות בטוח שהיה לך נזק תמידי לכבד ובעיות כולסטרול מה שיכול להביא לדברים ממש ממש לא נעימים ומסוכנים אף אחד לא אמר שלא תראה תוצאות במה שאתה עושה אבל אתה עושה את זה לא נכון ואתה ממש לא יודע מה אתה עושה אחי ואני שמח שאתה יודע ש PCT זה שיקום למערכת ההורמונלים אתה גם יודע מה זה סייקל אבל אתה לא יודע איך להריץ אותו אבל תעשה מה שאתה רוצה אחי םה רק מייעצים ואם אתה חושב שאתה יודע הכי טוב אז אין לך מה לחפש פה בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

מה רע טסט+אנדרול בתור סייקל ראשון?

אם סייקל ראשון אז כבר עדיף לתת בראש לא?

אתם אומרים שאורלים לא מתאימים למתחילים, אז מתי? אחרי שסחטת את הכבד שלך?
אחרי 5 סייקלים כשהכבד כבר מפרפר?

לדעתי אנדרול מבית מרקחת פחות מסוכן מדיאנבול אנדרגראונד שבושל מבחנה ליד LSD.

תקנו אותי אם אני טועה....

• פותח/ת השרשור
אם אתה חושב שאני עושה משהו לא נכון אז יש לך טעות אני מתייעץ 10 פעמים עש שאני עושה צעד

ולא סתאם אני עושה את הסייקל הזה יש מי שעומד מאחורי שיתן לי עצות והכל מה שאני צריך

אם אתה חושב שאני עושה משהו לא נכון אז יש לך טעות אני מתייעץ 10 פעמים עש שאני עושה צעד

ולא סתאם אני עושה את הסייקל הזה יש מי שעומד מאחורי שיתן לי עצות והכל מה שאני צריך
אתה בא לכאן פותח אשכול ומתייעץ, אומרים לך תשובה ואז אתה אומר שזו טעות אז למה פתחת את האשכול הזה מתלכתחילה אם אתה לא מאמין בעצות שנותנים לך כאן? תעשה אנדרול מצידי תזריק טרי טרן בסייקל ראשון.

אמרתי לך אחי תעשה מה שאתה רוצה מה שאני אומר מגיע אחרי מחקר מאאאאאאוווודדדדדד מעמיק בנושא ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר אני אומר לך שאין לך מושג מה אתה עושה ועובדה שאתה לא מביא טיעונים מדעיים למה שאתה עושה כי פשוט אין כאלה אבל אמרתי לך אם יש מי שמייעץ לך אז הפורום הזה לא בשבילך הרי יש מומחה מאחוריך אז איך אנחנו אלה שאין להם מושג יכולים לעזור לך?!

לגבי vadim אני אגיד לך מה גע בסייקל הזה כסייקל ראשון

1. הרעילות לכבד כאשר אתה מציג לגוף חומר רעיל כמו אנדרול בפעם הראשונה אז מאוד קשה לכבד להתמודד עם פירוק ה"רעל" הזה מתפקודי כבד טסים למעלה והכבד עובד נורא קשה ואם תעמיס עליו יותר מדי אתה יכול להגיע לכשל (לאורך זמן וען מנונים גבוהים)
2. בפעם הראשונה שאתה לוקח אנבולים צריך לזכור שיש להם תופעות לוואי חלקם קשים יתר מאחרים וכל אחד מגיב להם אחרת סייקל ראשון לעניות דעתי צריך להיות כזה שיאפשר לגוף להסתגל לאנדרוגניים וגם כדי לדעת איך הגוף מגיב אליהם בוא נגיד ואתה רגיש לתופעת לואי מסויימת ונגרמת מחומר מסויים אם תקח לדוגמא 2 חומרים בסייקל ראשון ומשהו יתחרבן לך איך תדע לאיזה חומר הגבת לא טוב? בגלל זה ממולץ לקחת רק טסט כסייקל ראשון כדי לדעת איך הגוף מגיב לאנדרוגניים מה גם שבסייקל ראשון טסט בלבד יספק תוצאות מאוד מואד יפות.
3. אורליים לדעתי עדיף להתרחק מהם כמה שרק אפשר לדעתי התועלת לא שווה את הנזק בין עם זה רעילות לכבד השפעה על כולסטרול ברמה הרבה יותר קשה מסטרואידים בזריקה והשפעה רגע על טריציגלרידים אם כבר החלטת ללכת על אנבולים מומלץ להתחיל מאלה הפחות רעילים וגם להתחיל במינון נמוך יחסית כדי לראות את התגובה שלך לחומר ובמידה והכל הסדר להגביר את המינון ודרך אגב הגוף מסתגל טוב יותר אחרי שכבר לקחת אורליים כמה פעמים זאת אומרת שהגוף "יסתדר" טוב יותר עם אורלים אחרי 5 סייקלים מאשר בסייקל הראשון
ברור שאנדרול רפואי הרבה יותר טוב מ UG כמו כל סטרואיד אם יש אפשרות לפארמה אז עדיף מבחינת הרעילות אין הבדל זה אותו כמיכל

מבחינת בקרת נזקים בשילוב של 2 חומרים, האנדרול יהיה שבוע 2-4 שזה בדיוק הזמן שהטסט נכנס לפעולה
כך שאם יש "בעיה" עם אנדרול אני אדע.

ואללה אתם לא מקשיבים הא זה לא רק הבעיה של תופעות שאתה יכול "לראות" זה רעל לגוף ודרך אגב מי אמר שלטסט לוקח 4 שבועות להכנס לפעולה איך שהזרקת טסט יש קפיצה של ההורמון בדם מה שלוקח 4 שבועות זה להגיע לרמה אופטימלית לדם אבל תעשו מה שאתם רוצים אני רואה שזה כמו לדבר לקיר יש לכם הקשבה סלקטיבית אז תעשו מה שאתם רוצים שיהיה לכם בהצלחה אני את שלי אמרתי יש לכם יועץ סטרואידים תפנו אליו ואל תביאו את השאלות הדביליות שלכם לפורום ואז תצפצפו על העצות שנותנים לכם יש לכם יועץ בשביל זה

פשוט סייקל ראשון מאוד נפוץ (למרות ההמלצות) הוא טסט+דיבול.
אז אם כבר דיבול, לא עדיף משהוא שהוא פארמא(כמו אנדרול ל 3 שבועות) ולא דיבול UG ?

• פותח/ת השרשור
ודים תקשיב להם אם אין לך משהו שידריך אותך אז תקשיב להם הם היו מייצים של רוני קולמן יש מצב
שנראה אותך בתחרות אחרי הסייקל

בגלל הזילזול שלך הרווחת השעייה ל48 שעות, משקיעים בך עונים לך ברצינות ואתה כמו ליצן בקרקס עוד מנסה להסתלבט.
בקשר לתגובות הרעות עלי, ממש אכפת לי כאילו אני מוכר משהו או שאני צריך לייחצן את עצמי למשהו כזה או אחר.

פשוט סייקל ראשון מאוד נפוץ (למרות ההמלצות) הוא טסט+דיבול.
אז אם כבר דיבול, לא עדיף משהוא שהוא פארמא(כמו אנדרול ל 3 שבועות) ולא דיבול UG ?

זאת בעיה אחרת לכשעצמה אבל אנדרול הרבה יותר רעיל מדיבול עדיף להתחיל עם משהוא יותר "קליל" ואז לעבור לדברים הכבדים יותר

כמו שאני מבין אנדרול הוא 17-אלפא-אקילייטד כמו כל שאר האורלים.

יש סיבה לרעילות הגבוהה שמוזכרת בכל מקום?

חיפשתי בפרופילים ולא מצאתי הסבר.

ודים תקשיב להם אם אין לך משהו שידריך אותך אז תקשיב להם הם היו מייצים של רוני קולמן יש מצב
שנראה אותך בתחרות אחרי הסייקל

אם אתה עושה שטויות וניסויים על עצמך

למה אתה מנסה לשכנע אנשים אחרים לעשות את זה ?

כמו שאני מבין אנדרול הוא 17-אלפא-אקילייטד כמו כל שאר האורלים.

יש סיבה לרעילות הגבוהה שמוזכרת בכל מקום?

חיפשתי בפרופילים ולא מצאתי הסבר.

17-CC זה שינוי במבנה הכימי של הסטרואיד שגורם לו לשרוד את המעבר בכבד
ולהכנס למחזור הדם השינוי הזה הוא מה שגורם לסטרואיד להיות רעיל לכבד אבל
יש הבדל בכמיכל בין סטרואיד לסטרואיד דיבול שונה במבנה הכימי שלו מאנדרול
אנדרול הוא פשוט כמיכל יותר "כבד" מדיבול הינדסו אותו בצורה כזאת זה הכל זה לאוו דווקא
העודה שכל האורלים הם 17-CC

• פותח/ת השרשור
נהנת מהחסימה יופי
עכשיו לנושא שלנו אני מכיר כמה אנשים אישית שעשו את הסייקל הזה ואחד מהם עומד על במה ולוקח כמות מטורפת שאל אנדרול אז אל תבוא ותגיד לי שאי אפשר לעשות את הסייקל הזה כי אתם מסתמכים על מחקרים על
עכברים ולא על אנשים זה לא משנה מה יגידו לכם אתם תגידו שזה לא טוב כי ככה כתוב במחקר אז חבריה תעשו מה טוב בשבילכם ואני יעשה מה טוב בשבילי

ובכלל שאלתי אותכם איזה טסט עדיף מה קפצתם על הכדורים

נהנת מהחסימה יופי
עכשיו לנושא שלנו אני מכיר כמה אנשים אישית שעשו את הסייקל הזה ואחד מהם עומד על במה ולוקח כמות מטורפת שאל אנדרול אז אל תבוא ותגיד לי שאי אפשר לעשות את הסייקל הזה כי אתם מסתמכים על מחקרים על
עכברים ולא על אנשים זה לא משנה מה יגידו לכם אתם תגידו שזה לא טוב כי ככה כתוב במחקר אז חבריה תעשו מה טוב בשבילכם ואני יעשה מה טוב בשבילי

ובכלל שאלתי אותכם איזה טסט עדיף מה קפצתם על הכדורים

זה שחבר שלך עומד על הבמה זה יפה,זה שהוא לוקח כמות מטורפת של אנדרול ורואה תוצאות זה לא אומר זה טוב לגוף .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית