ייעוץ מה יותר עדיף בטסט ?

yanivbest28

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
חברים שלום לכם רציתי לדעת מה יותר עדיף טסט אנטאט או סוסטנון
יש כאלה אומרים שטסט אנטאט הוא איכותי ומפציצץ ויש כאלה אומרים
שסוסטנון חזק וטוב כי הוא מורכב מכמה טסטים

אז מה עדיף ? 😳

אם אפשר קצת לפרט תודה 😃

קח טסט אנטט ל-10 שבועות 500MG בשבוע מפוצל ל-2 זריקות ותהיה כבר בשקט במקום לשחק אותה מבין גדולה.

עזוב את זה שלפעמים לא שווה בכלל לקחת אוראלים בגלל הסיכון, אבל לקחת רק אוראלים?
לקחת 6 שבועות דיבול לבד בלי טסט? דבר הכי דבילי ששמעתי.... ואחרי זה לקחת וינסטרול בלי טסט שבכלל דופק את כל הליבידו.

מה נותר להגיד לך? תמשיך לאנשים שאין להם מושג ונראה לאן תגיע.

נ.ב

לתוצאות תגיע השאלה אם תשמר אותם והדבר היותר חשוב זה הבריאות שלך שאם תמשיך ככה גם היא תלך ותהרס.

ולyanivbest28 אף אחד לא אמר לך שאם תיקח 5 גרם טסט ו5 אנדרול ביום לא תגדל אתה תגדל אחושרמוטע אבל תמות תוך זמן קצר חח אז יאלה תתאבד גאון

תקשיבו זה העבר שלי וגם מה שאני הולך לעשות

לא רציתי להזריק אז הרבצתי סייקל דיבול 6 שבועות גדלתי ואז עשית סייקל קצת של וינסטרול להתייבש קצת. ועכשיו נייה רציני החלטתי להרביץ סייקל מאסה אחרי חיטוב. וזה טסטו אנטטט רפואי עירני 500 CC לשבוע. למשך 8 שבועות. 4 שבועות אנאדרול 50 מלגרם ואז 2-4 שבועות דיבול

עכשיו אני רוצה לדעת איפה הטעות שלי ?

מצויין אחי תקשיב מה תעשה עכשיו שבוע 1-4 תתחזק עם אנדרול 4-8 תגדל עם דיבול ואחר כך "תתייבש" עם וינסטרול 8-12 ואחר כך בסוף תשמור על הכוח אחרי הייבוש עם הלוטסטין עזוב זריקות אמללהה איכסה ולכל הקנאים תמותו יניב הולך לאולימפיה!!!

מצויין אחי תקשיב מה תעשה עכשיו שבוע 1-4 תתחזק עם אנדרול 4-8 תגדל עם דיבול ואחר כך "תתייבש" עם וינסטרול 8-12 ואחר כך בסוף תשמור על הכוח אחרי הייבוש עם הלוטסטין עזוב זריקות אמללהה איכסה ולכל הקנאים תמותו יניב הולך לאולימפיה!!!

כמה שההודעה הזאת צינית, אבל כל ההודעה הזו זה מה שמתנהל אצלו במוח.
אז ח"ח על התגובה 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית