הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלת רב : סייקל ראשון

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
בשעה טובה החלטתי להצטרף לחברה הטובים ולעשות סייקל..
לאחר חשיבה מרובה עם איש משכיל ומבין בנושא הוחלט שבתור סייקל ראשוני נתחיל עם החומרים הבאים :

דיאנבול :
50MG - למשך 4 שבועות.

פרימובולן:
1 מ"ל פעמיים בשבוע , למשך 8 שבועות.

סוסטנון250/אנטט:
1 מ"ל פעמיים בשבוע , למשך 8 שבועות.

פרווירון:
2 כדורים ביום , למשך 8 שבועות.

PCT -
כלומיד , טמוקסיפן/ארימדקס , בהתאם לבדיקות דם ותופעות במהלך הסייקל.

הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים על השילוב בתור סייקל ראשון ?
האם סייקל שכזה אומר להביא לתוצאות נאות?

אשמח לתגובות

זה האיש המשכיל הכי טיפש שהכרתי מהיכרות ראשונית מדברייך. בן כמה אתה ראשית כל?

• פותח/ת השרשור
אני בן 33 ,

חשוב לציין שהמטרה היא לא לבנות גוף של באדיבילדר... המטרה היא להוסיף איזה גרם או שתיים של מסת שריר איכותי.. ולאחר מכן להתחיל בחיטוב , אולי לשקול סייקל חיטוב..

השאלה האם החומרים האלה יעשו את העבודה.. וכמובן שהתופעות לוואי יהיו בגדר הנסבל (כמובן עדיף שלא יהיו בכלל...)

אני בן 33 ,

חשוב לציין שהמטרה היא לא לבנות גוף של באדיבילדר... המטרה היא להוסיף איזה גרם או שתיים של מסת שריר איכותי.. ולאחר מכן להתחיל בחיטוב , אולי לשקול סייקל חיטוב..

השאלה האם החומרים האלה יעשו את העבודה.. וכמובן שהתופעות לוואי יהיו בגדר הנסבל (כמובן עדיף שלא יהיו בכלל...)

גרם או שתיים של מסת שריר?

תעבור על התפריט תזונה שלך ושיהיה בהצלחה.

99% מאנשים שמבינים בתחום הזה ובמיוחד אלה שיש להם נסיון בחומרים יגידו לך שסוסטנון בלבד או סוסטנון + דיבול יספיק בהחלט לסייקל ראשון. סייקל ראשון יעיף אותך בכוח וגם במאסה בתנאי שאתה יודע לאכול להתאמן ולישון טוב. ואם הדיבול הזה לא זיוף אז 30 מלגרם יעשה את העבודה. מי שלוקח 50 מלגרם דיבול בסייקל ראשון סתם יתפוצץ בנוזלים ואחרי הסייקל יתפנצר.
הפרימו פה מיותר. וכך בחשבון שאם הפרימו שלך הוא לא של חברה אמינה אז זה לא פרימו בפנים גם כך.
הפרווירון אתה יכול להשאיר.
* המטרה שלך זה לא פיתוח גוף ? אז החומרים זה לא בשבילך. מי שמשתמש בחומרים זה למטרת גדילה. והסייקל הזה יכול לתת לך עליה של כ-9 קילו בממוצע מתי שתסיים אותו. אתה מדבר איתי על גרם או 2 של שריר ? אתה מסתלבט או מה ?
ב- PCT לוקחים רק כלומיד וטמוקסיפן. ארימדקס לוקחים רק במהלך הסייקל אם יש צורך.
שמור מרחק מי מי שהמליץ לך הסייקל ועל ה-PCT זה לא בשבילך.
תקנה קראטין חלבון מולטי ויטמין תאכל טוב תתאמן חזק ותיהיה בריא.

אני בן 33 ,

ראשית, מינונים לא מציינים בנפח אלא במשקל.
סוסטנון ופרימו רצוי להזריק פעמיים בשבוע.
וותר על הדיבול. גם כך המינון שרשמת גבוה מדי. אין צורך לעלות מעל ל-30mg ודיבול הוא הכל חוץ ממסת שריר איכותית.
לסייקל ראשון רצוי להריץ טסט בלבד. טסטוסטרון הוא ההורמון האנבולי הנפוץ והמאוזן ביותר.
אם בכל זאת ננעלת על סייקל חיטוב, נסה ללכת עם הסוסטנון במינון נמוך, נאמר 200mg/week ועם הפרימו 800mg/week (שניהם מחולקים לשתי הזרקות שבועיות). תוכל להרוויח מסה נקייה במינימום תופעות לוואי.

המטרה שלך זה לא פיתוח גוף ? אז החומרים זה לא בשבילך. מי שמשתמש בחומרים זה למטרת גדילה. והסייקל הזה יכול לתת לך עליה של כ-9 קילו בממוצע מתי שתסיים אותו. אתה מדבר איתי על גרם או 2 של שריר ? אתה מסתלבט או מה ?
אני לא מסכים איתך אלכס , בדרך כלל אתה עונה לעניין אבל פה בגלל שיש לי עניין אישי דומה - ממש לא מסכים!
אני עשיתי סייקל ראשון על פרימו 400 לשבוע (רפואי) + טסט אנטט במינון של TRT - שמונה שבועות סה"כ .
אני רוצה להגיד לך שמטרתי לא הייתה גדילה משמעותית אבל מי כמוך יודע שאדם המתאמן שנים וברצינות על כל היבט (אימונים, תזונה , אורח חיים) ומרגיש תקוע ומוכן להיכנס לעולם האפל הזה - יש פיתרון לכל מטרת יעד.
אם באמת הבחור מוכן מנטאלית ובריא פיזית ויודע מה הוא עושה - אני מסכים עם תום (כאילו דה...) וסייקל פרימו במינון בין 400 - 800 וטסט במינון נמוך יכול לתת לבחור יופי של התקדמות.
@Dark Soul Omega - אני רוצה לשתף אותך שהסייקל שעשיתי היה נוח בלי תופעות לוואי משמעותיות והתמורה הייתה ונשארה בין 3-4 ק"ג שריר נקי ללא נוזלים . היום אני אחרי חודש וחצי מסיום הסייקל , העליה במסת השריר נשמרה כולה , התזונה שלי נשארה מדוייקת וירדתי באחוזי שומן בצורה מספקת למידי.
אני מרגיש שהתקדמתי יפה .
תקשיב לתום , לכל מילה ולכל דגש !
תחפור בפורום על כל פרט ופרט לפני שאתה מתחיל , והכי חשוב - שיהיה לך את כל המוצרים לפני תחילת הסייקל (כולל מים בקטריוסטטים ! , וויאלים ריקים וכ"ד).
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית