הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מה לא בריא בלחם?

nattyko212

משתמש מתחיל
217
12
נק' מוניטין:
33
217
12
אני קורא ושומע ביותר מידי ממקומות על כמה שלחם משמין ולא בריא ואני באמת מנסה להבין מה שונה הפחמימה של לחם מפחמימה של אממ אורז או תפוחי אדמה? פחמימה זה פחמימה לא? מה משמין בלחם שלא משמין באורז

אלו בעיקר השפעות מעולם הפליאו והספר "בטן חיטה" של וויליאם דייויס, ואפילו לאחרונה נכתב ספר בנושא ע"י אנתוני קולפו.

ועם זאת, פחמימה=פחמימה. זה לא זה שמדאיג את אלו שפתחו במסע השמצה נגד הלחם אלא מיקרונוטריאנטים נוספים שלכאורה מזיקים לנו. כמו החלבון המצוי בלחם - גלוטן. ועדיין, אין לכך שום בסיס מדעי תקף נכון להיום (ואני לא מצפה גם שיהיה).

ואגב, ביקורת של הספר "בטן חיטה":
http://www.aaccnet.org/publications/plexus/cfw/pastissues/2012/opendocuments/cfw-57-4-0177.pdf

אין באמת בעיה בלחם כל אוד אם אתה לא אלרגי אבל עדיין כמויות של לחם לא יהיו טובות לא לך ולא לאף אחד בגלל שהוא כן פחמימה וכמו כל פחמימה
אם תוכל הרבה ממנה אתה סתם תשמין

אין באמת בעיה בלחם כל אוד אם אתה לא אלרגי אבל עדיין כמויות של לחם לא יהיו טובות לא לך ולא לאף אחד בגלל שהוא כן פחמימה וכמו כל פחמימה
אם תוכל הרבה ממנה אתה סתם תשמין
זה לא נכון להגיד שאם תאכל הרבה פחמימות תשמין.
גם אם כל הקלוריות שלך יגיעו מפחמימות, ואתה תקפיד על מאזן קלורי שלילי - אתה תרד במשקל. כמובן שזה לא דבר אידיאלי לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית