הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם וTSH

ted bundy

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
2
47
2
שלום חברים בבדיקות שלי הTSH היה נע בין 8.4 ל6.5 , דיי גבוה, הרופא משפחה אמר שזה לא מצב חריג וזה דיי בסדר.. אני בכל מקרה לא סמכתי עליו ועשיתי בדיקת אולטרא סאונד ובדקו לי גם T4 , הT4 היה תקין לחלוטין אפילו טיפה גבוה מקו הממוצע , וכנל האלטרא סאונד היה בסדר, עכשיו אני לא מבין מה הTSH אומר עליי, יש לי הפרעה בתפקוד כלשהוא? .. משתמש בסטרואידים שומר תזונה מתאמן חזק עושה אירובי נראה טוב לא שמן וגם לא חטוב טבעי ..אבל בסך הכל לא נראה במראה שיש לי הפרעה רצינית.. בכל מקרה תודה על מידע, דעות, ותגובות שיעזרו לי להבין קצת במה מדובר.. יום טוב חברה

הרופא משפחה אמר שזה לא מצב חריג וזה דיי בסדר..
הגיע הזמן להחליף רופא משפחה

ובדקו לי גם T4
למה לא בדקו גם T3? תעשה בדיקה ל T3 וT4 בו זמנית. אומנם זה דיי נדיר אבל ה T4 יכול להיות גבוה אך ה T3 נמוך.

משתמש בסטרואידים
באילו? אתה משתמש גם כשעשית את בדיקת הדם?

TSH גבוה יכול לגרום לבעיות רבות, בין היתר העלאה במשקל/קושי להוריד במשקל. מנגד אם ה T3/T4 תקינים אז זה כבר מוזר. תעשה בדיקה חוזרת ל TSH, T3, T4

• פותח/ת השרשור
לעשות בדיקה חוזרת כשאני בסייקל או במנוחה ? והשתמשתי בבולדנון טסט פניל טורינבול זה החומרים שהתנסתי איתם פחות או יותר כמובן לא בסייקל אחד .. וקלן.. אה וגם דיבול

• פותח/ת השרשור
לא אין לי מחסור ביוד בדקתי .. מתסף במולטי ויטמין ומינרל כמו שצריך ושם לב לתזונה .. זה לא זה .. אעשה בדיקה שוב מעצבן אותי שהרופא הזה מחפף אותי כשאני דואג ורוצה לבדוק דברים לעומק.. איש מקצוע עאלק

לעשות בדיקה חוזרת כשאני בסייקל או במנוחה ? והשתמשתי בבולדנון טסט פניל טורינבול זה החומרים שהתנסתי איתם פחות או יותר כמובן לא בסייקל אחד .. וקלן.. אה וגם דיבול
באיזה סייקל היית כשעשית את הבדיקת דם?

• פותח/ת השרשור
באחד מהם כשהיה 8.4 הייתי על טורינבול ופניל וקלן ועשיתי דיאטה מאוד ארוכה וקשה מה שלא היה נחוץ בישביל לרדת במשקל סוג של כאסח והמטבוליזם שלי הושבת לגמרי עשיתי שעתיים אירוביי ביום ואפס פחמימה בקיצור אחר כך התאזנתי על עצמי העפתי את הקלןהעלתי בהדרגה אוכל הורדתי אירובי והגעתי במסה למצב שאני לא משמין ועולה נקי על 350-400 פחמימה ביום, מה שנחשב לדיי נורמלי. [כמובן זה לא קוביות על 700 פחמימה , אבל זה נורמלי] בסייקל מסה שלי דיבול בולד וטסט עשיתי שוב בדיקות הTSH היה 6.5 והT4 היה תקין לחלוטין , ולא היה מחסור ביוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית