הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לחברים שרשומים בסניפי SPACE

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
המדריכים בחולון בקושי נכנסים לאיזור המשקולות.
מקסימום עושים סיבוב הסברים קצר למתאמן חדש או מסדרים כמה משקולות 1.5 במקום. מוזר שב20 קילו הם לא נוגעים 😳

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוט איך אתה מגיע למצבים האלה..
ואני גם חפרתי להם לפני והם ידעו שאני עדיין מנוי להולמס פלייס ולא התרגזו בכלל

המקרה עם ההודעה יצא לי בטעות, אבל תאמין לי שגם אתה היית מתעצבן אם מישי הייתה מתקשרת אלייך ויוצאת עלייך בטלפון.

עכשיו רשמו לי בפייסבוק אחרי שאמרתי להם שלמרות המקרה עדיין ארשם למקום, רשמו לי בתגובה:"תוותר".
דווקא תספורת נדירה, במיוחד של בייל

🤢

המקרה עם ההודעה יצא לי בטעות, אבל תאמין לי שגם אתה היית מתעצבן אם מישי הייתה מתקשרת אלייך ויוצאת עלייך בטלפון.

עכשיו רשמו לי בפייסבוק אחרי שאמרתי להם שלמרות המקרה עדיין ארשם למקום, רשמו לי בתגובה:"תוותר".

🤢
איזה בני זונות, איזה סניף זה ? איפה ?

• פותח/ת השרשור
חולון, סניף חדש בקניון עזריאלי חולון החדש שפתחו.

אתמול רשמתי להם כמה דברים בהודעה פרטית שיידעו שחסרים להם סתם כביקורת בונה סה"כ בשביל לעזור והאישה הזאת יצאה עליי גם בנוגע לזה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עכשיו התקשרו אליי משם ולא עניתי, בטח כבר סימנו אותי ולא יתנו לי להירשם, סעמק.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם להגיד אם לשמחתי או לצערי אבל נרשמתי למקום. ופתחתי איתם אחושרמוטה ברגל שמאל.

איך שבאתי לשם כדי להירשם הייתי עם 2 חברים, הנציג מכירות שבא לרשום אותי אומר לי שהמחיר עלה(לא רצו שארשם ובגלל זה העלו את המחיר ? לא יודע)

5 דק' אני יושב איתו שם והבנאדם ב-HOLD - יושב שם ולא מדבר איתי ולא כלום. כמה דק' אח"כ מגיעה מישי(די בטוח שזאת אותה אחת שדיברה איתי בטלפון)

"אומרת לי אתה יודע על מה באתי לדבר איתך....?" עם פרצוף תואם, חבר שלי יושב לידי ופשוט צוחק לה בפנים, אומר לה בפנים "נו מה באת לעשות לו שיחת נזיפה ? שיחת מנהל" וואלה אם לא הייתי לחוץ להירשם למקום ואם היו לי אופציות אחרות הייתי גם צוחק לה בפנים אבל לא רציתי להרוס ת'סיכויים שלי להירשם.

הצעתי באחת הפוסטים שלהם בפייסבוק אם הם יכולים להביא מקרר כי אני בטוח שיש אנשים שבאים עם שייק(כמוני, שברובו מורכב מחלב ולא רוצה שיתקלקל)
וירצו לקחת אותו אחרי האימון. אז היא עושה לי אתה מכיר מכון כושר שיש בו מקרר ? אמרתי לה "כן המכון הקודם שלי", הייתה בהלם שנייה ויצאה מזה "אתה מכיר ב-4 הרשתות הגדולות ?" כבר לא עניתי ולא התווכחתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית