הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Tom platz סקוואט 238kg x 23

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
פאקינג מטורף אבל אין סיכוי שזה 238 קילו לא נשמע הגיוני בכלל אפילו אם כתוב בסרטון. אני לא מזלזל אבל 238 קילו = 525 ליברות ותחשבו שזה ל23 חזרות יפות.. פשוט לא הגיוני ואני יביא דוגמא: לפי מחשבון One rep max שבדרך כלל הוא צודק או מאוד קרוב 525 כפול 10 חזרות זה 700 ליברות לחזרה אחת, רוב האליט פווארליפטרס מתקשים מאוד עם 700 פאונדס ועוד לחשוב שהוא "כביבול" עשה את זה ל23 חזרות והוא אפילו לא פווארליפטר? אין סיכוי זה אומר שהוא צריך לעשות סקוואט של איזה 900 פאונד raw

פאקינג מטורף אבל אין סיכוי שזה 238 קילו לא נשמע הגיוני בכלל אפילו אם כתוב בסרטון. אני לא מזלזל אבל 238 קילו = 525 ליברות ותחשבו שזה ל23 חזרות יפות.. פשוט לא הגיוני ואני יביא דוגמא: לפי מחשבון One rep max שבדרך כלל הוא צודק או מאוד קרוב 525 כפול 10 חזרות זה 700 ליברות לחזרה אחת, רוב האליט פווארליפטרס מתקשים מאוד עם 700 פאונדס ועוד לחשוב שהוא "כביבול" עשה את זה ל23 חזרות והוא אפילו לא פווארליפטר? אין סיכוי זה אומר שהוא צריך לעשות סקוואט של איזה 900 פאונד raw
מחשבי RM לא מדויקים כל כך, בטח ובטח שלא בהשוואת טווח של 23 חזרות מול חזרה אחת.

טוב אז כדאי שאני יתחיל לעבוד על הרגליים כמוהו ויהיה לי סקוואט של 1300 פאונד .....
מדקה 5:15 בבקשה. והוא גם מדגים איך עושים KNEE SNAPS במהלך הסרטון + דיפס עם leg extensions ביחד - SUPER SET BRUH

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית