הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אינסולין - לוג, (לא דיון).

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
עדכון אינסולין, בכל זאת יש כאן גולשים נחמדים שמגיע להם העדכון.

8.8.14

נלקח זמן לאחר ההזרקה, התבצעה הזרקה של 5 יחידות אינסולין מהיר. העט נלקח מהקירור במקרר - והועבר לאחסון במקום ידידותי בארון.

אז ככה: זה הזמן שאני שורר בו לאחר ההזרקה ללא הכנסה של שום פחמימה, אני מחכה לתסמינים של היפו כאשר הכבד יפריש כמות גדולה של IGF-1 ולאחר מכן אכניס את הפחמימה.

image.jpg

אז ככה, השייק עם הסוכרים והפחמימות מחכה לי ממש בהישג יד. בזמן שאני כותב אני מרגיש רעב מטורף שלא הרגשתי מעולם, רעידות בידיים שלא היו מביישות 300 מ״ג קלן. מחכה עוד קצת לנפילת סוכר ושותה את השייק. הרגשה חדשה.

משתמש לחודש. הוא רק החל בסייקל, איך הוא אמור לדעת אם להעלות מינון? הוא משתמש ב-5IU לפני ו-5IU אחרי.
שאלתי את אייל. אבל אם כבר ענית במקומו אז אתה יכול לענות יפה.
כוונתי הייתה אם המינון עולה בהדרגה, ושאלתי אם הוא מתכנן לקחת את האינסולין גם לפני האימון (בהמשך הסייקל

• פותח/ת השרשור
כוונתי הייתה אם המינון עולה בהדרגה, ושאלתי אם הוא מתכנן לקחת את האינסולין גם לפני האימון (בהמשך הסייקל

1. הוא ענה לך יפה מהמצופה, זה לוג - לא דיון.

2. אני מתכוון אך בהמשך.

תום ענה לך לגבי לפני ואחרי האימון - כן.
לגבי מינונים - נמתין לתגובה של אייל אם הוא יהיה מעוניין להגיב 😃
את נקודת המבט שלי לגבי המינונים שיתפתי.

• פותח/ת השרשור
תום ענה לך לגבי לפני ואחרי האימון - כן.
לגבי מינונים - נמתין לתגובה של אייל אם הוא יהיה מעוניין להגיב 😃
את נקודת המבט שלי לגבי המינונים שיתפתי.

שוב, גם ככה קפצתי מהר לעניין האינסולין - אז אעשה זאת בהדרגה. נכון להיום זה 10iu per day.

שוב, גם ככה קפצתי מהר לעניין האינסולין - אז אעשה זאת בהדרגה. נכון להיום זה 10iu per day.
אני יכול לשתף אותך שאני על 20 יחידות. נותן לפני אימון מכה אחת. humolog. עובד בערך חמש שעות. אבל עדיין לא חוויתי פעם אחת נפילת סוכר.
חושב לנסות פרוטוקול זהה לשלך. נראה לי שלעבור את ה 20 יח זה כבר מוגזם.

אני יכול לשתף אותך שאני על 20 יחידות. נותן לפני אימון מכה אחת. humolog. עובד בערך חמש שעות. אבל עדיין לא חוויתי פעם אחת נפילת סוכר.
חושב לנסות פרוטוקול זהה לשלך. נראה לי שלעבור את ה 20 יח זה כבר מוגזם.
כמה זמן כבר אתה עם האינסולין? רואה תוצאות?

• פותח/ת השרשור
יום א׳

אירובי בוקר 30 דק על קיבה ריקה, בעוד כ-15 דק אזריק את האינסולין כאשר אסיים את משקה ה-BCAA שלי.

כמו כן היום מתחיל להכניס דקה ארוך כאשר הטרן יורד.

בוקר טוב.

image.jpg

• פותח/ת השרשור
ההיפו הקדים עצמו מהצפוי, גורר עוד קצת ושותה את השייק.

image.jpg

• פותח/ת השרשור
12.8.14

הנפילה הכי קשה שחוויתי עד כה התרחשה היום בבוקר, לאחר האירובי בוקר מהרתי הביתה להכין את האוכל למהלך היום בעבודה - ולא עקבתי אחרי השעון. מהלחץ הזמן עבר מהר ובאמצע הבישול של החזה עוף הכפות רגליים התחילו לרקוד להם - והתחלתי לראות שחור סביב העיניים. הצצתי בשעון וראיתי שעבר שעה ו-45 דק מרגע ההזרקה. התיישבתי מהר - ובקושי הצלחתי לפתוח את השייקר, לרגע היה לי מוזר ולא הבנתי איך פותחים אותו. ברגע ששתיתי את כל השייק ואכלתי את התפוח חזרתי לעצמי לאחר כ-10 דק.

מסקנה, לשים שעון מעורר לאחר שעה ו-20.

נ.ב

אחת הזקנות תפסה אותי מזריק באמצע שהיא הייתה על ההליכון, ואז אמרה: " צעיר כמוך חולה בסכרת, תשמור על עצמך חמודיל'ה".

ואני, מביט בה בחצי חיוך ואומר לה תודה.

אני מתאר לעצמי את הזקנה מגיעה הביתה ומספרת לילדים ״היום ראיתי בחור צעיר מסכן חולה בסכרת אבל הוא בכל זאת מצליח לשמור על כושר ונראה טוב״ חחחח

אני יודע שזה לא דיון, אבל מעניין אותי לדעת (נטו בשביל ידע).. למה משתמשים באינסולין?
ממה שאני יודע, התפקיד של האינסולין זה לאחסן סוכר / אנרגיה בשריר ובכבד ובכך לאזן את הסוכר בדם.
למה בודיבילדרים מזריקים את זה? (שוב, אתה לא חייב לענות, אבל אשמח ללמוד עוד על הנושא).

אני יודע שזה לא דיון, אבל מעניין אותי לדעת (נטו בשביל ידע).. למה משתמשים באינסולין?
ממה שאני יודע, התפקיד של האינסולין זה לאחסן סוכר / אנרגיה בשריר ובכבד ובכך לאזן את הסוכר בדם.
למה בודיבילדרים מזריקים את זה? (שוב, אתה לא חייב לענות, אבל אשמח ללמוד עוד על הנושא).
גם אני הייתי שמח להבין למה משלבים אינסולין בסייקל

גם אני הייתי שמח להבין למה משלבים אינסולין בסייקל
אז פתחו פוסט בפורום המתאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית