הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אינסולין - לוג, (לא דיון).

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
עדכון אינסולין, בכל זאת יש כאן גולשים נחמדים שמגיע להם העדכון.

8.8.14

נלקח זמן לאחר ההזרקה, התבצעה הזרקה של 5 יחידות אינסולין מהיר. העט נלקח מהקירור במקרר - והועבר לאחסון במקום ידידותי בארון.

אז ככה: זה הזמן שאני שורר בו לאחר ההזרקה ללא הכנסה של שום פחמימה, אני מחכה לתסמינים של היפו כאשר הכבד יפריש כמות גדולה של IGF-1 ולאחר מכן אכניס את הפחמימה.

image.jpg

אז ככה, השייק עם הסוכרים והפחמימות מחכה לי ממש בהישג יד. בזמן שאני כותב אני מרגיש רעב מטורף שלא הרגשתי מעולם, רעידות בידיים שלא היו מביישות 300 מ״ג קלן. מחכה עוד קצת לנפילת סוכר ושותה את השייק. הרגשה חדשה.

12.8.14

הנפילה הכי קשה שחוויתי עד כה התרחשה היום בבוקר, לאחר האירובי בוקר מהרתי הביתה להכין את האוכל למהלך היום בעבודה - ולא עקבתי אחרי השעון. מהלחץ הזמן עבר מהר ובאמצע הבישול של החזה עוף הכפות רגליים התחילו לרקוד להם - והתחלתי לראות שחור סביב העיניים. הצצתי בשעון וראיתי שעבר שעה ו-45 דק מרגע ההזרקה. התיישבתי מהר - ובקושי הצלחתי לפתוח את השייקר, לרגע היה לי מוזר ולא הבנתי איך פותחים אותו. ברגע ששתיתי את כל השייק ואכלתי את התפוח חזרתי לעצמי לאחר כ-10 דק.

מסקנה, לשים שעון מעורר לאחר שעה ו-20.

נ.ב

אחת הזקנות תפסה אותי מזריק באמצע שהיא הייתה על ההליכון, ואז אמרה: " צעיר כמוך חולה בסכרת, תשמור על עצמך חמודיל'ה".

ואני, מביט בה בחצי חיוך ואומר לה תודה.
ממש דרמה קווין אתה

• פותח/ת השרשור
שכחתי שהוצאתי את הטרן הקצר ובמקומו נכנס דקה ארוך, זו התוצאה של טסט אננטט בולדנון, ודקה ארוך (לא כולל אינסולין x2).

איזה יום שמח לי היום 🤘

image.jpg

נערך לאחרונה:
אני לא יכול להעניק לך מוניטין אבל פאקק אחי 9 מ״ל?? איזה ביצים.
לא עדיף לך לקנות מזרקים יותר גדולים?

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה. בצד ימין של המזרק הנוזל מגיע עד 3.
כמה זה במג?
זה יתן לי אינדיקציה כמה זה 250 מג
תודה

תלוי באסתר של החומר והמינון. אם דקה הוא 200 למיל, ויש לנו 3, אז זה 600.

ונניח זה טסט אנתת. 500 מפוצל לשבוע
כמה זה במזרק איזה מספר ?
פשוט מנסה ללמוד ולהבין ולא סתם לעשות. הבנתי שזה 250 מג. אבל איזה מספר זה במזרק

ונניח זה טסט אנתת. 500 מפוצל לשבוע
כמה זה במזרק איזה מספר ?
פשוט מנסה ללמוד ולהבין ולא סתם לעשות. הבנתי שזה 250 מג. אבל איזה מספר זה במזרק
אם על הויאל רשום 1cc/250mg אז עד הפס שרשום עליו 1cc תזריק 250mg.

אייל אני מקנא בך.
אני רוצה גם מזרק 5מ"ל! שונא לחלק את האננתת פעמיים בשבוע.
או שמישו ילמד אותי כאן בבקשה איך להזריק לכתף ולרגל. אני לא מבין את יוטיוב...

• פותח/ת השרשור
אייל אני מקנא בך.

אתה שונא לחלק את האננטט פעמיים בשבוע? אבל זה מה שזה, זה לא בולדנון שאפשר להזריק פעם אחת בשבוע. אתה מחוייב לפצל ל-2 מועדים.

ואם חשבת שאני מזריק אננטט פעם בשבוע מהתמונה טעית, במזרק של ה-6 מיל יש 2 מיל של טסט ו-4 מיל של בולדנון. ובמזרק השני 3 מיל דקה.

אייל אני מקנא בך.
זמן החיים של האנטט הוא 3.5 ימים , אם תזריק פעם אחת בשבוע אחרי חודש אתה תרגיש ירידה בטסט כי לא יהיו לך רמות שוות בדם , אם אתה כל כך רוצה להזריק פעם אחת בשבוע לך על ספיונט

בסיסי ביותר, אני עובד כמו תוקי. לפני כמה ימים אמרו לי לעשות פעם בשבוע,אבל אני עושה פעמיים בשבוע.
בעיקרון אני דיי מכיר את המחצית חיים ואיך זה עובד בתאורייה, במעשי אני פשוט שואל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית