הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אינסולין - לוג, (לא דיון).

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
עדכון אינסולין, בכל זאת יש כאן גולשים נחמדים שמגיע להם העדכון.

8.8.14

נלקח זמן לאחר ההזרקה, התבצעה הזרקה של 5 יחידות אינסולין מהיר. העט נלקח מהקירור במקרר - והועבר לאחסון במקום ידידותי בארון.

אז ככה: זה הזמן שאני שורר בו לאחר ההזרקה ללא הכנסה של שום פחמימה, אני מחכה לתסמינים של היפו כאשר הכבד יפריש כמות גדולה של IGF-1 ולאחר מכן אכניס את הפחמימה.

image.jpg

אז ככה, השייק עם הסוכרים והפחמימות מחכה לי ממש בהישג יד. בזמן שאני כותב אני מרגיש רעב מטורף שלא הרגשתי מעולם, רעידות בידיים שלא היו מביישות 300 מ״ג קלן. מחכה עוד קצת לנפילת סוכר ושותה את השייק. הרגשה חדשה.

• פותח/ת השרשור
14.8.14

בצעתי ניסוי, הפעם - 5 יחידות האינסולין נכנסו כ-20 דק מתחילת האירובי. במהלך האירובי שתיתי כ-חצי ליטר של מים בתוספת 5 גרם bcaa.

ההיפו לא הגיע גם לאחר שעתיים, לכן אזריק היום את האינסולין לפני אימון A, ונראה איך זה יתקדם.

זמן החיים של האנטט הוא 3.5 ימים , אם תזריק פעם אחת בשבוע אחרי חודש אתה תרגיש ירידה בטסט כי לא יהיו לך רמות שוות בדם , אם אתה כל כך רוצה להזריק פעם אחת בשבוע לך על ספיונט
ספיונט ואנטט זה אותו הדבר. ספויונט מכיל עוד פחמן, זה כל ההבדל (זמן מחצית חיים של עוד כמה שעות לשבוע).

בסיסי ביותר, אני עובד כמו תוקי. לפני כמה ימים אמרו לי לעשות פעם בשבוע,אבל אני עושה פעמיים בשבוע.
בעיקרון אני דיי מכיר את המחצית חיים ואיך זה עובד בתאורייה, במעשי אני פשוט שואל.
נוראי. פתח דחוף נושא בפורום כדי לבדוק שמה שאתה עושה בסדר.
בינתיים, שחרר את הלוג של אייל.

לנושא - אייל, המון תודה על השיתוף, אני מאוד נהנה 😃

כמה שריר נקי עלית לדעתך ואם עלית בנוסף שומן כמו שרוב האנשים אומרים שהאינסולין מעלה?
אשמח לפרוטוקול 😃 כמה פחממה חלבון ל1IU אתה כרגע

• פותח/ת השרשור
כמה שריר נקי עלית לדעתך ואם עלית בנוסף שומן כמו שרוב האנשים אומרים שהאינסולין מעלה?
אשמח לפרוטוקול 😃 כמה פחממה חלבון ל1IU אתה כרגע

image.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית