הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על החבילה הזאת ?

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אהה עוד פעם אתה אומר שכל הפורמולות האלה הם סתם בזבוז כסף חחח אבל חלק מהאנשים שזה דברים נחמדים אז רציתי אולי גם לנסות משהו כזה אפשר לנסות פעם אחת ואז אם באמת זה שטות אני אלמד לקח בעצמי
סה"כ זה אינדיבידואלי

אינדבידואלי מבחינת ההרגשה כן (פאמפ, מרץ וכדומה), מבחינת התוצאה זה כבר לא אינדבידואלי כי זה בולשיט טהור.
לך למכולת תקנה שוקו ב180$ יהיה יותר תועלת.

דרך אגב ה CELLMASS נכשל בעבר בבדיקת מעבדה, הניטריקיס אוקסייד הבאתי בזמנו קופסה שלמה של 200 כדורים למישל הוא אמר שזה לא הזיז (ואם זה לא הזיז למשיל זה באמת חרא), נו אקספלוד חמוד לא עושה הרבה אולי תרים עוד 1-2 חזרות בגדול זהו.

אני אחזק את משה, אין באמת הרבה מה לצפות מפורמולות. לא משהו שקפאין לא יכול לעשות. יצא לי לנסות את אנו אקספלוד ומהתרשמות שלי עם המוצר שמדובר בעוד סתם פורמולה יקרה, קפאין בהחלט יכול להיות תחליף מעולה.
מכל המוצרים שטעמתי היחידי שבאמת אפשר להרגיש אותו זה היה השאטגן (גם עליו כתבתי ביקורת, תריץ חיפוש).
סה"כ מוצר נחמד לא יותר מזה, לדעתי אפשר להסתפק בכדורי קפאין או אפילו כוס קפה חזק.

אני ישמח אם משהו בבקשה יוכל להסביר לי מה שני הפורמולות של הכדורים עושים ואיך אמורים לצרוך אותם?

גם אני חושב שהנו אקספלוד הזה ממש בולשיט מניסיון,הוא נותן לך טיפה מרץ ולא מעבר הכל פסיכולוגי,אני יכול להגיד לך שעברתי לקפאין והשינוי הוא לגמריי לטובה.
חבל על הכסף.

מכל המוצרים הנ"ל הייתי הולך על הNO לא לצפות שיתן יותר מידי כוח אלא יותר אנרגיה שיש פה אנשים שמאוד מזלזלים באנרגיה משום מה לדעתי ברגע שבנאדם אנרגטי הוא נותן יותר מעצמו באימון ובסה"כ כשבנאדם הולך לחדר כושר אחרי יום של עבודה הוא צריך את האנרגיה הזאת כל השאר באמת ביזבוז של כסף כדורי קפאין חזקים יכולים לתת את אותה תוצאה אולי אבל אני אחרי כדורי קפאין מרגיש נפילה עצבנית שלא כמו בNO

כל גוף מגיב אחרת למוצר אחר.
זה נכון שמרץ ואנרגיה זה מאוד חשוב אבל עשו הרבה "רעש" מהנו אקספלוד הזה ומהר מאוד יורד כל האויר..

לדעתי כל החבילה מיותרת אבל אם אתה מחפש מרץ, כח ופאמפ לך על
NO אקספלואוד
קריאטין מונו
ורק אם ממש בא לך והNO לא מביא לך מספיק פאמפ תוסיף ניטריק בוסט של אופטימום (הוא יותר מוצלח מהניטקיס של BSN)

אישית אני לוקח את הסלמאס ואת האקספלוד יחסית אני מרוצה מהם אבל לא בטוח שהם שונים מקריאטין רגיל שהיה עולה לי פחות מרבה מחיר

אתה לא חושב שזה יותר מידי לקחת גם no אקספלוד וגם ניטריק בוסט?

תלוי מה אתה מחפש ?
אם אתה רוצה פאמפ והNO לא נותן לך מספיק אז למה לא להוסיף עוד ארג'נין ?

אני אישית לא הייתי הולך על ניטריקס/ניטריק בוסט כי פאמפ לא מעניין אותי
אם כבר אז NO אקספלואוד לבד מספיק טוב

השאלה מה אתה מחפש וכמה מוכן להשקיע

הנו אקספלוד והCELLMAS ביחד זה שילוב נחמד מאוד,זה אחד משלים את השני,ואתה רואה תוצאות גם עם חלקן פסיכולוגיות זה עדיין לא רק "קפאין" כמו שכולם אומרים פה.
ממליץ לך על הניטריק בוסט נותן אחלה פאמפ במיוחד באימון ידיים אתה תרגיש על עצמך.
תוכל להוסיף עם זה איזה כדור אפדרין עם קפאין ותרגיש על גג העולם.

תקנה קילו קריאטין מונו, מולטי-ויטמין וקפאין, גם זול וגם הכי יעיל

זה כבר הפך להיות מנטרה
אם בא לו לנסות NO שינסה
יש הרבה שאוהבים
נכון שמונו+קפאין הכי מוכח ויעיל אבל אם הוא מוכן לשלם וזה כיף לו
אז לפחות שכן יעשה בחירה טובה ויקח רק את הNO אקספלואוד
כי אם הוא כן בקטע של פאמפ התגובה שלך לא תעזור לו לבחור בין המוצרים שהוא שאל עליהם
(אני מסכים שמה שרשמת הכי יעיל - אבל הבחור כנראה מחפש גם פאמפ)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית