הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על הסייקל הראשון.

• פותח/ת השרשור Vladi
  • פורסם בתאריך

Vladi

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
טוב אחרי הרבה חודשים של קריאה, החלטתי לעשות את הסייקל הראשון שלי.
גובה 1,80, גיל: 25, משקל: 79 ק"ג, א"ש: 12%.
מתאמן כבר 3 שנים.

מטרה: נקרא לזה "גוף פיטנס" משהו כמו Chirs Evans.

מה אתם חושבים על זה?
thump_9026781ciclo.jpg

http://s2.subirimagenes.com/otros/previo/thump_9026781ciclo.jpg

Legalon שבועיים לפני ואחרי סייקל.
במהלך הסייקל Liv 52.

תודה.

יש הרבה תשובות לגבי סייקל ראשון , אני מציע לך לעשות חיפוש תחת "סייקל ראשון" ובשורה של "פורסם עי המשתמש" תכתוב tom , יהיה לך הרבה תשובות להרבה סוגיות של חומרים לסייקל ראשון , אני חושב שאתה חייב לקרוא את כל השרשורים והתשובות , ולאחר מכאן לשאול ספציצית.
להלן הקישור האחרון לשרשור דומה:
https://www.lbs.co.il/threads/57261/

בהצלחה

בוקר טוב, אני חושב שזה אחד הסייקלים הפחות טובים שראיתי..

1- למה אני לא רואה טסט בכל העניין הזה? כל סייקל חייב טסט, זה הבסיס, זה הסטרואיד הכי טוב והכי מאוזן שקיים וזה אחד מהורמוני המין החשובים ביותר.. (אם אתה עושה סייקל עם חומרים ״קלים״ ולא משביתים אז לא חייב)
2- למה לשלב שלושה חומרים בסייקל ראשון? טסט אננטט או סוסטנון זה יהיה מספיק.
3- הסייקל קצר מדי, 6 שבועות לסייקל כזה לא ייתן לך כלום..
4- לפרגניל יש הרבה צורות לקיחה (במהלך הסייקל, הפצצה בסוף הסייקל ועוד..) מה שאתה כתבת ממש לא מספיק ולא ייתן לך כלום..
5- למה הפרווירון ממשיך איתך גם ל-pct? פרווירון הוא סטרואיד לכל דבר!! ב-pct אתה אמור להתנקות מהחומרים ולתת למערכת ההורמונאלית שלך להתאושש, אם אתה מכניס סטרואיד לתקופת התאוששות אז זו לא תקופת התאוששות.
6- הPCT קצר מדי ומינון החומרים לא נכון.. PCT בסיסי אמור להמשך ארבעה שבועות והמינונים הם- נולבדקס: שבועיים ראשונים 40 מ״ג ושבועיים אחרונים 20 מ״ג. כלומיד: שבועיים ראשונים 100 מ״ג (יש כאלו שיגידו לך אפילו לקחת שבוע ראשון 150 מ״ג) ושבועיים אחרונים 50 מ״ג.

בנימה אישית: תחקור קצת יותר לפני שאתה מתחיל..

ודרך אגב, אין כזה דבר ״אני שואף להיות מראה פיטנס״ או ״אני שואף לבילדינג״. קודם כל חייבים לצבור מסה לא משנה לאיזה סגנון אתה מתחבר יותר. חשוב לזכור שגם דוגמני הפיטנס עושים לעיתים סייקלים כבדים של מסה שהם משמינים בהם וצוברים נוזלים והכל ואחר כך מחטבים קצת..

טוב אחרי הרבה חודשים של קריאה, החלטתי לעשות את הסייקל הראשון שלי.
גובה 1,80, גיל: 25, משקל: 79 ק"ג, א"ש: 12%.
מתאמן כבר 3 שנים.

מטרה: נקרא לזה "גוף פיטנס" משהו כמו Chirs Evans.

מה אתם חושבים על זה?
thump_9026781ciclo.jpg

http://s2.subirimagenes.com/otros/previo/thump_9026781ciclo.jpg

Legalon שבועיים לפני ואחרי סייקל.
במהלך הסייקל Liv 52.

תודה.
סייקל לא טוב. מבלי להעליב, נראה מועתק. לולא ה-HCG נראה קצת כמו סייקל לאישה... מינוני הווינסטרול נמוכים מאוד, כנ"ל הפרימו.
LEGALON אחרי/לפני/במהלך הסייקל מעבר לכך שלדעתי מוכל ב-LIV52.
אם הכוונה להעלות סייקלים מוזרים בטענה שהם קורצים לך, אין בעיה, אלא שאין סיכוי שתקבל לכך אישור.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה חברה, למדתי ! חסר לי להבין עוד. אחרי ההמלצות שלכם ווד כמה דברים שקראתי בניתי סייקל חדש, מקווה מאוד שהפעם הוא נכון.
thump_9027529untitled.jpg

שבועיים לפני ואחרי סייקל: לגלון

השימוש של פרווירון ונולבדקס במינון נמוך שמטרתם הוא להיות אנטי אסטרוגנים. פרווירון מטרתו כאן למנוע כמה שיותר סטרוידים שהופכים לאסטרוגן, ואלה שכן מצליחים הנובלדקס ימנע תופעות גם כמה שיותר.

מומלץ לקחת גם LIV52 במהלך הסייקל גם אם אני אקח לגלון?
תודה.

הבנתי תודה חברה, למדתי ! חסר לי להבין עוד. אחרי ההמלצות שלכם ווד כמה דברים שקראתי בניתי סייקל חדש, מקווה מאוד שהפעם הוא נכון.
thump_9027529untitled.jpg

שבועיים לפני ואחרי סייקל: לגלון

השימוש של פרווירון ונולבדקס במינון נמוך שמטרתם הוא להיות אנטי אסטרוגנים. פרווירון מטרתו כאן למנוע כמה שיותר סטרוידים שהופכים לאסטרוגן, ואלה שכן מצליחים הנובלדקס ימנע תופעות גם כמה שיותר.

מומלץ לקחת גם LIV52 במהלך הסייקל גם אם אני אקח לגלון?
תודה.
חבל שלא קראת את מה שכתבתי..
הסייקל החדש יותר טוב מהקודם אבל בכל זאת יש כמה מקומות שאפשר לשפר:

• נולבדקס נלקח ב-PCT. במהלך הסייקל משלבים אותו רק במקרה של עודף אסטרוגן, אם אין לך עודף באסטרוגן ותופעות לוואי (חזה נשי וכו..) אז לא משלבים. אתה עלול להוריד את האסטרוגן בצורה דרסטית וזה לא טוב. (הרבה חושבים שאסטרוגן זה רע אבל יש לו תפקידים מאוד חשובים בגוף)

• מינוני הפרגניל עדיין לא מתאימים, אני חוזר על מה שאמרתי בתגובה הקודמת- אפשר לקחת במהלך הסייקל כל שבוע 500iu או להפציץ בסוף (עדיפות לאופציה הראשונה). מה שכתבת עכשיו (1000iu כל שלושה ימים למשך שבועיים) זה יותר טוב ממה שכתבת מקודם אבל עדיין לא מספיק.

• אורך הסייקל לא מספיק במידה ואתה משתמש בטסט אננטט. עדיף למשוך אותו ל-10 או 12 שבועות. עוד נקודה היא שמינון הטסט נמוך מדי לסייקל, 250 מ״ג לשבוע זה ממש מעט, עדיף להעלות ל-500 מ״ג.

• בנוגע לפרווירון, אני רואה שאתה מתעקש עליו אז כדאי שתדע שהוא גורם לתופעות לוואי אנדרוגניות כמו נשירת שיער הגדלת הערמונית וכו׳.. פרווירון הוא תוספת נהדרת לסייקל אבל ממש לא הכרחי ובטח לא למטרה שציינת (למנוע המרה של טסט לאסטרוגן).

• ה-PCT קצר מדי. הסברתי מקודם במדויק איך לבצע PCT טוב, תסתכל בתגובה הקודמת שלי. עוד בעיה שאני שמתי לב אליה היא שאתה לא מחכה שבועיים וחצי מסוף הסייקל עד התחלת ה-PCT. זה חשוב מאוד לתזמן את כניסת החומרים של ה-PCT לאחר יציאת הסטרואידים.

אתה גם אמור לכתוב את המטרה שלך, מה אתה מתכוון להוציא מהסייקל, ככה שאר החברים פה יוכלו לעזור לך הרבה יותר טוב. יש חומרים שעדיפים למסה ויש חומרים שעדיפים לחיטוב. האסטר של החומר גם חשוב אז תציין אותו, אם אתה מתכוון לטסט אננטט אז תציין שזה אננטט.

לילה מצויין שיהיה לך.

כוריגון 250iu כל 3 ימים (500 בשבוע) במהלך הסייקל!!! - שבועיים לאחר זריקה ראשונה
תעלה את הטסט ל500מג
תוריד את הבולדנון
נולבה תשאיר לpct
תמשוך את הסייקל 10-12 שבועות
פרווירון אפשרי לשלב במהלך הסייקל לאורך כולו, לא חובה.
לדעתי יש לך עוד הרבה לקרוא לפני שאתה נכנס לסייקל

הצבע אדום נותן לי השראה לכתוב עכשיו .
הסייקל שלך חלש (שנייה היה פיצוץ), עוד פעם צבע אדום איך אפשר לכתוב כך????.

טוב אז כך הסייקל הזה לא מפחיד, אין לך מה לדאוג יותר מידי
1.פרימובולן אחד היוקרתיים יש לו מעט תופעות לוואי הוא פופולארי בחיטוב לפי מה ששמעתי מאנשים לא כזה אנדרוגני.
2.תוריד את הבולדנון הוא יעשה אותך רעב כמו שד זה יבאס אותך בסייקל זה בכלל בשביל מסה לפתוח תאבון או בשביל פווארליפטינג.
3.הפרווירון כבר כמה יכול להיות אנדרוגני גם כך אין לך כל כך הרבה אנדרוגנים, הוא מאפשר יותר טסט חופשי ומונע ארומיטציה לDHT בסייקל הזה עם הטסט הוא יפחית סיכון להתקרחות מDHT כי וויני ופרימו לא כאלה אנדרוגנים והטסט גם כך המון לקחו ולא התקרחו מהאדרוגניות שלו זה נדיר שזה קורה.
4.הווינסטרול גם מפחית את הרמה של הSHGB ומעלה את רמת הסטרואידים החופשיים כמו פרווירון אומרים שהוא הכי בעיתי לשיער, אישית אין לי שמץ אם זה נכון.
6.תעשה 500 טסט בשבוע זה ליגה
7.PCT יש פה בפורום תקרא אין לי כח לכתוב.
מקווה שאני צודק במה שכתבתי....

1.פרימובולן אחד היוקרתיים יש לו מעט תופעות לוואי הוא פופולארי בחיטוב לפי מה ששמעתי מאנשים לא כזה אנדרוגני.
2.תוריד את הבולדנון הוא יעשה אותך רעב כמו שד זה יבאס אותך בסייקל זה בכלל בשביל מסה לפתוח תאבון או בשביל פווארליפטינג.
3.הפרווירון כבר כמה יכול להיות אנדרוגני גם כך אין לך כל כך הרבה אנדרוגנים, הוא מאפשר יותר טסט חופשי ומונע ארומיטציה לDHT בסייקל הזה עם הטסט הוא יפחית סיכון להתקרחות מDHT כי וויני ופרימו לא כאלה אנדרוגנים והטסט גם כך המון לקחו ולא התקרחו מהאדרוגניות שלו זה נדיר שזה קורה.
4.הווינסטרול גם מפחית את הרמה של הSHGB ומעלה את רמת הסטרואידים החופשיים כמו פרווירון אומרים שהוא הכי בעיתי לשיער, אישית אין לי שמץ אם זה נכון.
אתה מסכים איתי שהבחור צריך לכתוב לפחות מה המטרות שלו? אי אפשר לעזור לו אם הוא לא כותב מה הוא רוצה. לפחות שיכתוב אם זה סייקל מסה או חיטוב..

אתה מסכים איתי שהבחור צריך לכתוב לפחות מה המטרות שלו? אי אפשר לעזור לו אם הוא לא כותב מה הוא רוצה. לפחות שיכתוב אם זה סייקל מסה או חיטוב..

הוא אמר שהוא רוצה להיות "גוף פיטנס" זאת אומרת חיטוב או שהוא רוצה לעלות מסת שריר רזה..... טוב הסתבכתי מה באמת הוא רוצה? להישאר אותו מסת שריר רק יותר חטוב?

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות, קראתי שוב הכל ועשיתי כמה תיקונים לסייקל.

thump_9029176untitled.png

http://www.subirimagenes.com/imagen-untitled-9029176.html

חילקתי את הHCG למהלך הסייקל.
עיליתי את המינון של הטסטוסטרון.
יש הפסקה של שבועיים עד תחילת הPCT.

אגב המטרה שלי היא לפתח מסת שריר כמה שיותר נקייה.
תודה על הסבלנות.

אנחנו מתקרבים.
תוריד את הבולדנון
איפה הכלומיד בpct?
Hcg מפסיקים שבוע לפני הזריקה האחרונה אם אני לא טועה

אגב המטרה שלי היא לפתח מסת שריר כמה שיותר נקייה.
אל תסתבך ואל תתחכם. 500 מג טסטוסטרון בשבוע למשך 10 שבועות. תצרוך את כמות המזון הרצויה על פי המטרה, ושהמזון יהיה כמה שיותר נקי. Keep it simple.

• פותח/ת השרשור
אל תסתבך ואל תתחכם. 500 מג טסטוסטרון בשבוע למשך 10 שבועות. תצרוך את כמות המזון הרצויה על פי המטרה, ושהמזון יהיה כמה שיותר נקי. Keep it simple.
כן, חשבתי על זה גם אבל רציתי לנצל כמה שיותר את הסייקל.
אני יתחיל רק עם הטסטו בנתיים ומשם ימשיך ללמוד.
בסייקל של טסטו בלבד הHCG ונולבדקס נשארים אותו דבר נכון?.
כמובן במהלך הסייקל LIV52.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית