הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תחרות שנייה

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
סיכום תחרות:

סקוואט:
היה לי מטרה ולא רציתי להתאבד בסקוואט אז נתתי 140 שטס כמו 5rm (אולי זה באמת 5rm) ואז 150 שכבר עשיתי לשלשות שגם כן טס, בשלישית לקחתי 160 למרות שהצלחתי לא הייתי מרוצה מהמהירות של הסקוואט.
המוט היה נוראאא מחוספס ואני רגיל להחליק אותי במורד הגב ואז להעביר למיקום שאני רגיל אליו אבל הפעם הייתי צריך להוציא בלי זה ומה שקרה זה שהמוט היה הרבה יותר גבוה ממה שאני רגיל...
סך הכל שיפור של 40 קילו בסקוואט (אבל עם רצועות) וכנראה שהיה לי עוד 5-10 קילו על המוט (לא מתחייב (; )

בנץ:
הופתעתי לטובה, פתחתי עם 82.5 שיהיה שיא תחרותי ואז התלבטתי לכמה לקפוץ כי היה ממש קל!
יוסי לא ראה אז ביקשתי שיסתכל בכניסה השנייה 85 ולפי זה נראה וה-85 גם כן עלה מאוד מהר...
אז קפצתי ל-90 שעלה טוב מאוד אחרי שנכשלתי עם זה פעמיים במכון....
ואת האמת לדעתי היה לי עוד איזה 2.5 קילו בבנץ.
בכל מקרה שיפור של 10 קילו בבנץ.

דדליפט:
בחימום הרגשתי טיפה איטי, איך שעליתי לתת כניסה ראשונה 180 זה עלה ממש קל - הרגיש כמו 140...
כניסה שנייה 200 המוט עלה טוב ומהיר אבל לא כמו שעלה באקטיב שדרך אגב בתחרות עצמה הרגשתי מעולה אז זה לא bad day.
ב-220 הניתוק שזה החלק החזק שלי הרגיש מוזר , המוט דדליפט ממש לא היה נוח ...
לא הפריע לי העובי או הסימון כמו לשאר , הרגיש עקום כזה, הבחירת מילים שלי לתיאור של ההרגשה : ״גמישות לא אחידה״ .
שיפור של רק 15 קילו מסכנים בדדליפט ): .

טוטאל 450 (שיפור של 65 קילו)

אחרי החפירה הנה הסירטון:

יש סיכוי טוב שנתראה בדצמבר , יש 18 שבועות אז יש הרבה זמן להשתפר , יש כבר מטרות בראש מבחינת משקלים ומעין תיכנון ראשוני לבלוק נפח.

תודה לכולם למארגני התחרות, לספוטרים , לקבוצת אקטיב ולכל השאר שהרימו את האווירה וצעקו לי ״עלה עלה״ למרות שנכשלתי בלי לתת מלחמה /:

כל הכבוד הייתי נותן עוד מוניטין אבל בזבזתי הכל על הכאפה. כבוד שהצלחת לתת כזאת תחרות אחרי 3 סינגלים מאוד כבדים לגב של אליק.

עכשיו ברצינות - תחרות מעולה סחטיין. הרבה פקששו בדדליפט אל תיקח אישית.

יפה והכול אבל אני לא מבין כמה דברים.. הדבר הראשון זה למה אתה שם משקל שאתה בקושי יכול להרים..להרות שאתה גבר כאילו? באמא שלי שלא הבנתי.. דבר
שני אני לא מצליח להבין מה כולם כאן מתלהבים מדדליפט וסקוואט.. באמא שלי תרגילים הכי מפגרים שקיימים בפלנטה ונטו תרגילי פוזה אם אתה שואל אותי.

יפה והכול אבל אני לא מבין כמה דברים.. הדבר הראשון זה למה אתה שם משקל שאתה בקושי יכול להרים..להרות שאתה גבר כאילו? באמא שלי שלא הבנתי.. דבר
שני אני לא מצליח להבין מה כולם כאן מתלהבים מדדליפט וסקוואט.. באמא שלי תרגילים הכי מפגרים שקיימים בפלנטה ונטו תרגילי פוזה אם אתה שואל אותי.
ואט דה פאק זה לא הטמבל הזה מהפורום השני חחחחחחח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית