הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שבניינו שעשה חצי שנה הפסקה מאימונים

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
השתחררתי לא מזמן, חי במשטר תזונה ואימונים איכותי כמו שכל חייל משוחרר מהתחום חולם עליו,
אז צדמבר מתקרב ואיתו מגיע יציאה לטיול של חצי שנה לדרום אמריקה.

וכמו שכל אחד שחזק בתחום, איך לא, קשה להיפרד והכל העניין של חדר כושר 5 פעמים בשבוע ו2.2 גרם חלבון לכל מ.ג(ככה אני לפחות)

העניין הוא כזה, למי שעשה משהו בסגנון ויכול לספר כמה קשה היה לחזור להתאמן אחרי, או כמה נסיגה של הגוף הייתה?
הצלחתם לשמור על טיפה פקל"ים, או בקיצור, כל מי שיכול לשפוך קצת אור על תחום ה"הפסקה ממושכת מאימונים".

איך מתמודדים עם זה?
תודה 😃

אני גם טס עוד כמה חודשים לדרום אמריקה ומחפש פיתרון לשמר כח.
הדבר היחיד שחשבתי עליו בינתיים זה trx אבל גם איתו זה בעיה לשמר כח רגליים ועוד.

כנראה שאיבוד כוח במידה זו או אחרת הוא בלתי נמנע. בכל מקרה, זה חוזר מהר. נסו כמה שיותר להיכנס לחדרי כושר בערים שתבקרו בהן.

אייתה לי הפסקה מאימונים משהו כמו 8 חודשים. מתי שחזרתי לאימונים המשקלי עבודה ירדו מהשיא ברור, אבל עד כמה שזכור לי זה חזר מאוד מהר גם הכוח וגם המאסה. בתקופה קצרה יכסית.

• פותח/ת השרשור
אייתה לי הפסקה מאימונים משהו כמו 8 חודשים. מתי שחזרתי לאימונים המשקלי עבודה ירדו מהשיא ברור, אבל עד כמה שזכור לי זה חזר מאוד מהר גם הכוח וגם המאסה. בתקופה קצרה יכסית.

תגדיר קצרה?
הייתה הפסקה טוטאלית? בכוונה אפילו לא דברים מקומבנים?

תודה רבה

אשתף עם המקרה שלי:
מהיום שהתגייסתי עד שערקתי (אל תשאל מי מה מו) עברו בערך שנה וחודשיים,בזמן הזה לא הזזתי משקולת אפילו..
אבל תוך חודש,חודש וחצי חזרתי ל90% מהיכולת
אבל כמו שציינו פה כבר,אוכל ואימונים מזדמנים יפחיתו "נזקים"
והכי חשוב,תיהנה בטיול.

תגדיר קצרה?
הייתה הפסקה טוטאלית? בכוונה אפילו לא דברים מקומבנים?
תודה רבה
אני זוכר שאחרי 4 חודשים בהרך הצלחתי לחזור לעצמי כמאט לגמרה.
הפסקה טוטאלית זה לא מילה.. התגייסתי לצבא...+ עברתי פציעה שם. בוא נגיד כך נאלצתי ללמוד ללכת מחדש.

תמיד תוכל למצוא מקום לעשות מתח מקבילים שכיבות שמיכה אם משקל אולי קצת מכוני כושר בערים ... אל דאגה חבר !

אני טיילתי שנה בדרום אמריקה והקאריביים, טסתי עם שק של דיימטייז במוצ'ילה וTRX.

אוכל זה בעיה, לא תמיד יהיה ולא תמיד יהיה משהו סביר, בטח אם אתה מתכוון לעשות הרבה טרקים של מספר ימים (אני עשיתי הרבה טרקים).

בדרום יש טונה מזעזעת שמיובאת מתאילנד, זה כל הבררה של הדג טחון ובתוך שימורים, לא כמו בארץ.
בהמשך מצאתי כמו בארץ אבל לא קניתי כי עלו פי 3.

זה יהיה בתקופות, בדרום (ארגנטינה וצ'ילה בעיקר) שאתה מטייל בכפרים ועיירות אין כל כך חשק או כוח להתאמן וגם האוכל בהתאם, כשתתקדם מדרום המדינות האלו לכיוון צפון מרכז, תגיע לערים גדולות ששם יש חדרי כושר שלרוב יקרים מאוד ולא משתלם לך, בטח אם יש לך TRX, כי גם ככה זה אימון עם משקולות אחד ל...

בבוליביה זול אז הייתי הולך בכל הזדמנות לחדר כושר, ובגדול הייתי תמיד מבקש הכוונה מהבחור בהוסטל בקבלה איפה יש חדר כושר ומגיע ושואל כמה עולה כניסה יומית (בחדרי כושר מוכרים תוספים בדרך כלל).

יצא לי להיות בכמה וכמה חדרי כושר ממש מגניבים, אחד בבוליביה בלהפז שכולו מלא תמונות ענק של בדיבילדרים, ועוד אחד מודרני ויוקרתי גם ב לה פז וזה היה האימון הראשון שלי בגובה כזה (4000 מטר אני חושב), חוויה שלא אשכח.

תופתע לדעת שכמעט בכל בית מרקחת מוכרים אבקות חלבון, בדרך כלל משהו ג'נרי שנראה מזעזע, איכות ההדפסה של תווית נראית כמו של מדפסת משנות ה 60 (לא השתמשתי), ומצד שני בפוקון בצ'ילה קניתי קילו של אופטימום באיזה סופר (יקר מאוד!!! אבל לאור המצב התזונתי אין ברירה).

(ברפובליקה הדומיניקנית קניתי דלי של טווינלאב בסופר גדול)

אני הייתי חודשיים במקסיקו בפלאיה דל כרמן, שם אני ועוד כמה חברה עשינו מנוי של חודש לחדר כושר שנקרא THE GYM, רמה גבוהה מאוד ותכין את העניים לבחורות ולתיירות שאתה הולך לראות שם, כמו בתמונות בפייסבוק.

בתחילת הטיול רזיתי מאוד ואיבדתי מסה, בהמשך שהתחלנו להיות במדינות מודרניות יותר וזולות יותר אז אתה אוכל יותר ויצא שלקראת הסוף השמנתי לא מעט, במקסיקו כיוון שהיה לי מנוי לחודש ואמצעים עשיתי "חיטוב" (אלכוהול, מסיבות, ארוחות בדירה שהשכרנו ועוד...) ירדתי 7 קילו וחזרתי בערך ל סט פויינט.

ועוד ועוד ועוד...

לקח לי כמה חודשים לחזור לכוח של לפני הטיסה ולעבור אותו, הייתי מופתע לטובה.

בגדול, המרדף אחר חדר כושר וגני ילדים בשביל לעשות TRX מגניב משעשע ובדרך כלל יהיו חברה שיבואו איתך להתאמן.

TRX בעיר הדרומית בעולם בארגנטינה שם אימנתי מספר ילדות חמודות שהיו סקרניות ורצו גם להשתמש במכשיר המוזר, תתכונן להרבה ילדים שירצו להתאמן איתך IMG_20121113_190638 - Copy.jpg
חדר כושר יוקרתי ומודרני בעיר לה פז בבוליביה שם פגשנו בחור ישראלי לשעבר באדיבילדר גדול מאוד דובר עברית שעבר בגיל צעיר לבוליביה עקב משהו עם מוזיקה וזה החדר כושר שבו הוא מתאמן. (לא אני בתמונה)

IMG-20130314-WA0002.jpg
חבל שלא צילמתי עוד...

רפובליקה דומיניקנית, אני ואחי הגדול שכרנו אופנועים וכל פעם היינו נוסעים לחוף קאריבי אחר ומתאמנים (הוא גם הביא TRX)
P6012643.JPG P6012641.JPG

נערך לאחרונה:

אוכל זה בעיה, לא תמיד יהיה ולא תמיד יהיה משהו סביר, בטח אם אתה מתכוון לעשות הרבה טרקים של מספר ימים (אני עשיתי הרבה טרקים).

בדרום יש טונה מזעזעת שמיובאת מתאילנד, זה כל הבררה של הדג טחון ובתוך שימורים, לא כמו בארץ.

זה יהיה בתקופות, בדרום (ארגנטינה וצ'ילה בעיקר) שאתה מטייל בכפרים ועיירות אין כל כך חשק או כוח להתאמן וגם האוכל בהתאם, כשתתקדם מדרום המדינות האלו לכיוון צפון מרכז, תגיע לערים גדולות ששם יש חדרי כושר שלרוב יקרים מאוד ולא משתלם לך, בטח אם יש לך TRX, כי גם ככה זה אימון עם משקולות אחד ל...

בבוליביה זול אז הייתי הולך בכל הזדמנות לחדר כושר, ובגדול הייתי תמיד מבקש הכוונה מהבחור בהוסטל בקבלה איפה יש חדר כושר ומגיע ושואל כמה עולה כניסה יומית (בחדרי כושר מוכרים תוספים בדרך כלל).

יצא לי להיות בכמה וכמה חדרי כושר ממש מגניבים, אחד בבוליביה בלהפז שכולו מלא תמונות ענק של בדיבילדרים, ועוד אחד מודרני ויוקרתי גם ב לה פז וזה היה האימון הראשון שלי בגובה כזה (4000 מטר אני חושב), חוויה שלא אשכח.

תופתע לדעת שכמעט בכל בית מרקחת מוכרים אבקות חלבון, בדרך כלל משהו ג'נרי שנראה מזעזע, איכות ההדפסה של תווית נראית כמו של מדפסת משנות ה 60 (לא השתמשתי), ומצד שני בפוקון בצ'ילה קניתי קילו של אופטימום באיזה סופר (יקר מאוד!!! אבל לאור המצב התזונתי אין ברירה).

אני הייתי חודשיים במקסיקו בפלאיה דל כרמן, שם אני ועוד כמה חברה עשינו מנוי של חודש לחדר כושר שנקרא THE GYM, רמה גבוהה מאוד ותכין את העניים לבחורות ולתיירות שאתה הולך לראות שם, כמו בתמונות בפייסבוק.

בתחילת הטיול רזיתי מאוד ואיבדתי מסה, בהמשך שהתחלנו להיות במדינות מודרניות יותר וזולות יותר אז אתה אוכל יותר ויצא שלקראת הסוף השמנתי לא מעט, במקסיקו כיוון שהיה לי מנוי לחודש ואמצעים עשיתי "חיטוב" (אלכוהול, מסיבות, ארוחות בדירה שהשכרנו ועוד...) ירדתי 7 קילו וחזרתי בערך ל סט פויינט.

ועוד ועוד ועוד...

בגדול, המרדף אחר חדר כושר וגני ילדים בשביל לעשות TRX מגניב משעשע ובדרך כלל יהיו חברה שיבואו איתך להתאמן.

TRX בעיר הדרומית בעולם בארגנטינה שם אימנתי מספר ילדות חמודות שהיו סקרניות ורצו גם להשתמש במכשיר המוזר, תתכונן להרבה ילדים שירצו להתאמן איתךצפה בקובץ המצורף 19094
חדר כושר יוקרתי ומודרני בעיר לה פז בבוליביה שם פגשנו בחור ישראלי לשעבר באדיבילדר גדול מאוד דובר עברית שעבר בגיל צעיר לבוליביה עקב משהו עם מוזיקה וזה החדר כושר שבו הוא מתאמן. (לא אני בתמונה)

צפה בקובץ המצורף 19095
חבל שלא צילמתי עוד...

רפובליקה דומיניקנית, אני ואחי הגדול שכרנו אופנועים וכל פעם היינו נוסעים לחוף קאריבי אחר ומתאמנים (הוא גם הביא TRX)
צפה בקובץ המצורף 19096 צפה בקובץ המצורף 19097
אתה בטוח שאתה לא המשווק הרשמי של TRX\חברת נסיעות בארץ ? 😛

• פותח/ת השרשור

ועוד ועוד ועוד...

TRX בעיר הדרומית בעולם בארגנטינה שם אימנתי מספר ילדות חמודות שהיו סקרניות ורצו גם להשתמש במכשיר המוזר, תתכונן להרבה ילדים שירצו להתאמן איתךצפה בקובץ המצורף 19094

צפה בקובץ המצורף 19095
חבל שלא צילמתי עוד...

צפה בקובץ המצורף 19096 צפה בקובץ המצורף 19097
לתגובה כזאת איכותית ומפורטת לא ציפיתי, אתה תותח!!
תודה רבה!!

חצי שנה חחח אני הפסקתי 13 שנים.
הפסקתי בגיל 24 חזרתי ב 37.
תוך חצי שנה חזרתי למסה ולמשקלי העבודה.

לא גדולים. אבל זה לא משנה, לא הייתי מגיע למשקלים האלה אם הייתי מתחיל מ 0.
הנקודה שניסיתי להדגיש היא שיש עליה מהירה למתאמנים חוזרים.
כנראה שאתה צודק אבל זה לא אומר שלא כדאי להתאמן בקטנה כדי למזער נזק.

אני לא יודע עד כמה טוב ה TRX אבל אתה יכול לקנות ערכה של גומיות כושר (resistance bands), יש יחסית זולים אפשר לשנות דרגות עומס, הם מגיעים אם כל מיני ידיות וטופסנים, אני לוקח אותם עכשיו כל פעם שאני טס לחו"ל, כמובן האימון לא כמו בחדר כושר וכו' אבל זה ניראה לי הדרך הכי טובה אם אין חדר כושר

היה לי בחור שהתאמן בחדר כושר מאוד רציני טס ל 4 חודש לדרום אמריקה חזר ניראה לי 5 קילו פחות וזה היה נראה שהכל ירד מהשריר (הוא עשה רק טרקים ולא התאמן בכלל או אכל כמו שצריך)
אבל חזר ב 3 חודש למצב שהוא היה לפני +-

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית