לא כי זה לא כלב.
למה? כי כלב הוא חמוד ופרה לא? זה הכל עניין של תרבות. במזרח אוכלים גם כלבים.
שריר, הוא שריר הוא שריר. לא משנה אם זו פרה, חתול, עכבר, נחש, צר, כריש או ארנב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כי זה לא כלב.
אחלה מקור חלבון, כשר?שמעתי שהן משפרות התאוששות,היש אמת בדבר?
כי כלב הוא כלב.למה? כי כלב הוא חמוד ופרה לא? זה הכל עניין של תרבות. במזרח אוכלים גם כלבים.
ופרה זה טעים.כי כלב הוא כלב.
חתול הוא חתול.
ו"עוף זה ציפור ופרה זה חיה". So what's your point?כי כלב הוא כלב.
חתול הוא חתול.
כמובן., member: 2035"]שמעתי שהן משפרות התאוששות,היש אמת בדבר?
אתה יודע שחתול או כלב אינם טעימים?[/QUOTE]ו"עוף זה ציפור ופרה זה חיה". So what's your point?
כמובן.
ופרה זה טעים.
אולי חתול וכלב טעימים, האם היית אוכל את הכלב שלך ?[/QUOTE]אתה יודע שחתול או כלב אינם טעימים?
לא. בהנחה והיה לי כלב, הוא היה נקנה לא לשם אכילה, אלא לשם גידול, בן בית וכו'. אבל לא תהיה לי שום בעיה להזמין מנת בשר כלב במקום שיגיש כזו מנה.אולי חתול וכלב טעימים, האם היית אוכל את הכלב שלך ?
אם אתה קונה פרה למטרות גידול היית אוכל את הכלב שלך ?[/QUOTE]לא. בהנחה והיה לי כלב, הוא היה נקנה לא לשם אכילה, אלא לשם גידול, בן בית וכו'. אבל לא תהיה לי שום בעיה להזמין מנת בשר כלב במקום שיגיש כזו מנה.
התנאים שלי לאכילת חיות הם:
1. לא בסכנת הכחדה
2. מוות שאינו ביסורים. לדוגמא: היום עם פטיש אוויר של פרות או כדור בראש. לכן אני משתדל לא לאכול בשר כשר.
אגב, להשמיד מאות אלפי חיות (חרקים, מכרסמים, זוחלים, ציפורים, וכו') לשם גידול שדה זה בסדר?
אם אתה קונה פרה למטרות גידול היית אוכל את הכלב שלך ?
ואם אמא שלך/ אחותך כוסיות?למה? כי כלב הוא חמוד ופרה לא? זה הכל עניין של תרבות. במזרח אוכלים גם כלבים.
ואם אמא שלך/ אחותך כוסיות?
הרי כוס זה כוס
אשאל את הרב.אחלה מקור חלבון, כשר?
מחכה1 זה גם בחינםאשאל את הרב.
נמלים זה טעיםמחכה1 זה גם בחינם
לפי מה שאני זוכר אין להם כל כך טעם...נמלים זה טעים