דאע"ש - ISIS

הם נראים כמו רדנקים מוסלמים. נוסעים על הטנדר שלהם כמו מפגרים.
עד עכשיו הם הרגו בעיקר כפריים. אני לא חושב שהם צריכים להדאיג אותנו. אני לא רואה מה ההבדל בינם לבין החמאס. שניהם רוצים להרוג אותנו. לא ממש משנה לי אם זה כדור בראש או אם זה פיגוע.
והם לא כאלה אכזריים. אני יכול להיות הרבה יותר יצירתי מהם.

ובקשר לקונספירציות... יש גם שמועות שישראל ואהוד ברק הרסו את התאומים. עשו לי טובה. זה פאקינג האינטרנט כל פלוץ כותב מה שבא לו באתרים סמרטוטיים כמו before it news ואנשים מהשוליים של החברה שרע להם, מאמינים לזבל הזה, כי כמו תמיד האנטישמיות הגיע בעיקר מהשוליים של החברה. לאנשים רע בחיים אז הם מאשימים את היהודים.
אתם מאמינים באילומינטי?

אני לא יודע אם זה כל כך עניין של אמונה. מבחינה היסטורית התנועה קיימת\הייתה קיימת. לגבי כל הסיפורים לגביהם (שהם די מגוונים) אתה לא יכול בסופו של דבר לדעת. אני מניח שכן יש קבוצה של אנשים ש"מושכים בחוטים" מהסיבה הפשוטה שככה העולם פועל בגלל מה שנקרא כסף. למי שיש המון כסף ושולט על המון תאגידים יכול להחזיק אנשים קצר. שזה בערך איך שהמאפיה פועלת.

מי שמתעניין בהשקפה שלהם ושל הבונים החופשיים וסקרן מה הם לומדים מאחורי דלתיים סגורות, יכול לקרוא על hermeticism.

סתם חבורה של אפסים..
ואני רציני לגמרי שאני אומר שהם לא מדגדגים את ישראל ואין שום בעיה שיגיעו

לא אתפלא אם כל הארגון הזה זה מזימה של הCIA/מוסד

אני מבין ששניכם מצהירים הצהרות שנובעות מהניסיון הביטחוני העשיר שרכשתם בעבודתכם כ"אנשי מסתורין בין לאומיים".

נערך לאחרונה:
אני באמת לא רואה איך המוסד או ישראל תיהיה שותפה לעניין כל כך נתעב ואכזרי מה גם שאין לה מניעה. לא רק שדאע"ש אמרו שהם רוצים להשתלט על כל האיזור הלבנט -שכולל בתוכו גם את ישראל מה שמפריך את הקונספירציה הזו מה גם שהם סתם הורגים אנשים ללא כל מניע חוץ מטעמי דת -(בשם אללה כמובן) זה למה אין סיכוי שלישראל אין יד בדבר. בנוגע לאמריקה, אולי יש חלק בדבר עצם העובדה שראש דאע"ש ישב בכלא האמריקאי וזה כבר מאוד מחשיד מה גם שהוא שוחרר ממש לא מזמן ורק אז התנועה החלה לפרוח. לאמריקאים אחרי הכל יש הרבה מאוד סודות לשמור - אפילו פולרד המסכן שריגל לפני מי יודע כמה עשורים עדיין לא שוחרר מהכלא האמריקאי רק בגלל הסודות שהם שומרים (אמריקה החברה ה"גדולה" של ישראל, כן?) אני באמת לא יופתע כל כך אם יש לאמריקה חלק בדבר אבל הבעיה היא שעכשיו אמריקה ואיראן פועלות (בצורה מצומצמת יש לומר) נגד דאעש שזה נוגד את מה שאמרתי אבל אי אפשר לדעת באמת אולי זה סיפור כיסוי או סתם בגלל שהאמריקאים הבינו איזה הרס הם זרעו.

סרטון מעניין שיש ד"ר מרדכי קידר על דעאש, מי שלא מכיר אותו הוא מזרחן ידוע שעולה הרבה לשידורים בטלוויזיה הערבית ומכסח את השדרנים עם עובדות.

לא מספיק שהבאתם לפה קונספירציה אנטי ישראלית עלובה. הבאתם לפה קונספירציה שהגיעה מעיתון איראני.

ברור שהם יכתבו שישראל וארהב אחראיות להכל...

כמו שאמרתי. מעניין ולו רק בשביל לפתוח את הראש. גם בפוסט הראשון אמרתי שזה בא ממקורות בלי יותר מדי אמינות - בוא ניקח את זה בפרופורציה ונתייחס לזה כמה שזה: תיאוריית קונספירציה.

אני מבין ששניכם מצהירים הצהרות שנובעות מהניסיון הביטחוני העשיר שרכשתם בעבודתכם כ"אנשי מסתורין בין לאומיים".
זה לא כזה מופרך. כמו שארה"ב עזרו בהקמת הטליבאן ואל קעידה כדי להילחם בסובייטים, כמו שאנחנו עזרנו לחמאס מול הפת"ח. לכולם יש אינטרס במזה"ת.

לי נראה קצת תמוה שרק לאחרונה שמעתי על הארגון טרור הכי עשיר, רצחני ומסוכן בעולם, שקיים כבר מספר שנים ולקח חיים של אלפים.
כמישהו נבון שלא מקבל את הכל כמובן מאליו נראה לי טבעי לחשוד שמשהו מסריח פה.

ואגב, בינתיים דאעש לא ממש פעלו נגד ישראל באופן מובהק. הם אפילו הצהירו שהם מסתכלים על החמאס כעל אויב גדול מישראל. זה ממקורות לא ערביים, אגב.

לי נראה קצת תמוה שרק לאחרונה שמעתי על הארגון טרור הכי עשיר, רצחני ומסוכן בעולם, שקיים כבר מספר שנים ולקח חיים של אלפים.
כמישהו נבון שלא מקבל את הכל כמובן מאליו נראה לי טבעי לחשוד שמשהו מסריח פה.
ואגב, בינתיים דאעש לא ממש פעלו נגד ישראל באופן מובהק. הם אפילו הצהירו שהם מסתכלים על החמאס כעל אויב גדול מישראל. זה ממקורות לא ערביים, אגב.

הם לא תמיד היו הכי עשירים,רצחניים ומסוכנים בעולם. רק ב2014 הם התנתקו מאל קעידה בעיראק.
גורמים המזוהים עם דאעש (סלפים) בעזה לקחו חלק בירי הרקטות על ישראל במהלך "צוק איתן".
והם לא רואים בחמאס באופן ספציפי אויב, הם רואים בכל מוסלמי שלא חי לפי חוקי השריעה אויב. הם אשכרה פוצצו מסגד מפורסם בעיראק, כי "האיסלאם המודרני מעודד כפירה".

הם לא תמיד היו הכי עשירים,רצחניים ומסוכנים בעולם. רק ב2014 הם התנתקו מאל קעידה בעיראק.
גורמים המזוהים עם דאעש (סלפים) בעזה לקחו חלק בירי הרקטות על ישראל במהלך "צוק איתן".
והם לא רואים בחמאס באופן ספציפי אויב, הם רואים בכל מוסלמי שלא חי לפי חוקי השריעה אויב. הם אשכרה פוצצו מסגד מפורסם בעיראק, כי "האיסלאם המודרני מעודד כפירה".
בדיוק. ארגון ג'יהאד קיצוני שמתמקד בלהרוג מוסלמים ומשאיר את היהודים לסוף? אני לא אומר שזה לא אפשרי, כי אני לא מבין את האידאולוגיה עד הסוף, אבל זה נשמע מוזר. בפועל, מה שנטען באותם גורמים שהפיצו את התיאוריה הוא לא בהכרח שקר: יש סלידה מהאיסלאם הקיצוני בעולם, ועובדה שהארגון הזה מושך אליו ג'יהאדיסטים מכל רחבי העולם - גם מאירופה.

אחי, אני אישית חושב שתיאוריית הקונספירציה הזאת היא הטרלה אחת גדולה.

אני לא שולל את זה. דעתי האישית על תיאוריות קונספירציה בכללי זה שלרוב, הן נוצרו על ידי אנשים תמימים שלא מאמינים שבאמת קיימים כאלה סוגים של רוע בעולם. אבל תראה איזה דיון מעניין נהיה פה.

תפסיקו להתייחס לתיאוריות הפטתיות האלה.
ביבי לא היה מסוגל להלחם מול החמאס בלי לאשר הפסקות אש כל שלושה ימים, אז שהוא יקים ארגון טרור שישתלט על כל עירק ויפיל את התאומים?

ברור שלא יקים וישלוט בארגון טרור, בטח לא כשהארגון הורג באכזריות חפים מפשע... אבל יכול להיות שהוא מנווט את הארגון בדרך כזו או אחרת... (לוחמה פסיכולוגית, סוכנים כפולים בארגון שמייעצים לראש של הארגון ומטים החלטות לטובת ישראל וכו) היו מקרים דומים. (הכוונה גם לאובמה לא בהכרח ביבי)

מתברר שכוכב הרשת החדש ששיסף את גרונו של העיתונאי האמריקאי הוא אזרח בריטי, המשתייך לקבוצה לא קטנה של אזרחים בריטים בשרות דאעש. כעת כל בריטניה רועשת וגועשת מכך, ועוד יותר מהאפשרות (או העובדה) שכל מיני דאעשים מסתובבים להם עכשיו בין הרגלים.
אולי עכשיו הם סוף סוף יתחילו להתעורר ויבינו מי הטובים במזה"ת ומי הרעים.

מתברר שכוכב הרשת החדש ששיסף את גרונו של העיתונאי האמריקאי הוא אזרח בריטי, המשתייך לקבוצה לא קטנה של אזרחים בריטים בשרות דאעש. כעת כל בריטניה רועשת וגועשת מכך, ועוד יותר מהאפשרות (או העובדה) שכל מיני דאעשים מסתובבים להם עכשיו בין הרגלים.
אולי עכשיו הם סוף סוף יתחילו להתעורר ויבינו מי הטובים במזה"ת ומי הרעים.

שיאכלו את הדייסה שהם בישלו.

ברגע שהרשויות נתנו יד לכל ההפגנות הללו והתמיכה באסלאם והשריעה הם הביאו את הנגע הזה על עצמם.

עכשיו מסתובבים להם בין הרגליים מיליוני מחבלים איסלמיסטים רדיקליים שמוכנים בעת פקודה להתפוצץ בכל מקום שיגידו להם.

שיאכלו את הדייסה שהם בישלו.

ברגע שהרשויות נתנו יד לכל ההפגנות הללו והתמיכה באסלאם והשריעה הם הביאו את הנגע הזה על עצמם.

עכשיו מסתובבים להם בין הרגליים מיליוני מחבלים איסלמיסטים רדיקליים שמוכנים בעת פקודה להתפוצץ בכל מקום שיגידו להם.
כרוניקה של טימטום ידוע מראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית