עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתם מאמינים באילומינטי?
סתם חבורה של אפסים..
ואני רציני לגמרי שאני אומר שהם לא מדגדגים את ישראל ואין שום בעיה שיגיעו
לא אתפלא אם כל הארגון הזה זה מזימה של הCIA/מוסד
זה לא כזה מופרך. כמו שארה"ב עזרו בהקמת הטליבאן ואל קעידה כדי להילחם בסובייטים, כמו שאנחנו עזרנו לחמאס מול הפת"ח. לכולם יש אינטרס במזה"ת.אני מבין ששניכם מצהירים הצהרות שנובעות מהניסיון הביטחוני העשיר שרכשתם בעבודתכם כ"אנשי מסתורין בין לאומיים".
לי נראה קצת תמוה שרק לאחרונה שמעתי על הארגון טרור הכי עשיר, רצחני ומסוכן בעולם, שקיים כבר מספר שנים ולקח חיים של אלפים.
כמישהו נבון שלא מקבל את הכל כמובן מאליו נראה לי טבעי לחשוד שמשהו מסריח פה.
ואגב, בינתיים דאעש לא ממש פעלו נגד ישראל באופן מובהק. הם אפילו הצהירו שהם מסתכלים על החמאס כעל אויב גדול מישראל. זה ממקורות לא ערביים, אגב.
בדיוק. ארגון ג'יהאד קיצוני שמתמקד בלהרוג מוסלמים ומשאיר את היהודים לסוף? אני לא אומר שזה לא אפשרי, כי אני לא מבין את האידאולוגיה עד הסוף, אבל זה נשמע מוזר. בפועל, מה שנטען באותם גורמים שהפיצו את התיאוריה הוא לא בהכרח שקר: יש סלידה מהאיסלאם הקיצוני בעולם, ועובדה שהארגון הזה מושך אליו ג'יהאדיסטים מכל רחבי העולם - גם מאירופה.הם לא תמיד היו הכי עשירים,רצחניים ומסוכנים בעולם. רק ב2014 הם התנתקו מאל קעידה בעיראק.
גורמים המזוהים עם דאעש (סלפים) בעזה לקחו חלק בירי הרקטות על ישראל במהלך "צוק איתן".
והם לא רואים בחמאס באופן ספציפי אויב, הם רואים בכל מוסלמי שלא חי לפי חוקי השריעה אויב. הם אשכרה פוצצו מסגד מפורסם בעיראק, כי "האיסלאם המודרני מעודד כפירה".
מתברר שכוכב הרשת החדש ששיסף את גרונו של העיתונאי האמריקאי הוא אזרח בריטי, המשתייך לקבוצה לא קטנה של אזרחים בריטים בשרות דאעש. כעת כל בריטניה רועשת וגועשת מכך, ועוד יותר מהאפשרות (או העובדה) שכל מיני דאעשים מסתובבים להם עכשיו בין הרגלים.
אולי עכשיו הם סוף סוף יתחילו להתעורר ויבינו מי הטובים במזה"ת ומי הרעים.
כרוניקה של טימטום ידוע מראש.שיאכלו את הדייסה שהם בישלו.
ברגע שהרשויות נתנו יד לכל ההפגנות הללו והתמיכה באסלאם והשריעה הם הביאו את הנגע הזה על עצמם.
עכשיו מסתובבים להם בין הרגליים מיליוני מחבלים איסלמיסטים רדיקליים שמוכנים בעת פקודה להתפוצץ בכל מקום שיגידו להם.