דאע"ש - ISIS

שלום לכולם,

אז לאחרונה יצאנו לכולנו לשמוע על הטרור הגדול שמחולל ארגון דאעש בעיראק וסוריה, ועל הכופר שהוא דורש עבור 2 אמריקאים
עכשיו לפי מה שאומרים הארגון מונה בסה"כ 23 אלף חיילים והנשק שיש להם זה קלצ'ניקובים, ועוד רובים רגילים ללחימה(לא זוכר ממש שמות)
אני לא זוכר את השם, אבל לפני כמה ימים בכיר במערכה המדינית של ארה"ב אמר שדאעש הוא הצבא הכי חזק במזרח התיכון, למעט ישראל
עכשיו אני שואל/מעוניין לדון אתכם כיצד זה הגיוני שהם מצליחים לנצח צבאות של 2 מדינות אם הם מיעוט בכוח אדם ויש להם רק רובים דיי סטנדרטים? ולמה הם נחשבים לכזה צבא חזק?

זה פשוט-המערב חלש.
כל הנשק שבעולם לא יעזור לך לנצח את החולשה המנטלית של המערב.

זה פשוט-המערב חלש.
כל הנשק שבעולם לא יעזור לך לנצח את החולשה המנטלית של המערב.
אבל איך זה הגיוני שהמיעוט הזה מצליח לנצח 2 צבאות של מדינה כשגם חיזבאלה נגדם?
אבל אני רואה שמנהל אמר שהם מחרימים נשקים של הצבאות האלה, ככה שזה דיי עונה על השאלה שלי(?)

הם ממש לא חמושים רק ברובים. הם החרימו מהצבא העיראקי המתפורר ציוד שמספיק ל-200K לוחמים. ורק לפני כמה ימים הם השתלטו על בסיס ח"א עם שדה תעופה בסוריה: http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2689
ראיתי שהם השתלטו על שדה תעופה בסוריה
פשוט ממש מוזר שהם עושים צחוק מסוריה ועיראק כאילו כלום..

• פותח/ת השרשור
אני סקרן מתי ראשו של נסראללה יערף ע"י איזה פעיל דאע"ש רעול פנים. (חיזבאללה זה האויב הכי חזק שיכול לעמוד מולם - חוץ מישראל).

שלום לכולם,

אז לאחרונה יצאנו לכולנו לשמוע על הטרור הגדול שמחולל ארגון דאעש בעיראק וסוריה, ועל הכופר שהוא דורש עבור 2 אמריקאים
עכשיו לפי מה שאומרים הארגון מונה בסה"כ 23 אלף חיילים והנשק שיש להם זה קלצ'ניקובים, ועוד רובים רגילים ללחימה(לא זוכר ממש שמות)
אני לא זוכר את השם, אבל לפני כמה ימים בכיר במערכה המדינית של ארה"ב אמר שדאעש הוא הצבא הכי חזק במזרח התיכון, למעט ישראל
עכשיו אני שואל/מעוניין לדון אתכם כיצד זה הגיוני שהם מצליחים לנצח צבאות של 2 מדינות אם הם מיעוט בכוח אדם ויש להם רק רובים דיי סטנדרטים? ולמה הם נחשבים לכזה צבא חזק?

קודם כל הם השתלטו על מקורות כספיים רבי עוצמה בעיראק (סדרה של בנקים).
דבר שני, יש להם הרבה יותר מרובים. יש להם טנקים משוכללים, ציוד לחימה חדיש ועוד..
מלבד-זאת, הם משקיעים בהדרכות לוחמה די טובות עבור הלוחמים שלהם והם מטילי אימה ע"י סרטונים מבעיתים כך שגם בפן הפסיכולוגי יש להם שליטה.

הצבאות המדוברים הם בדיחה, ומלבד-זאת דעאש נחלו כמה הפסדים בקרבות עם צבאות סוריה ולא רק נצחונות.
קצב גיוס הלוחמים אליהם הוא גבוה מאוד עקב התשלום הגבוה יחסית (לאזור) שהם מציעים.

וכשאתה אומר 23 אלף, אתה קצת מזלזל... בצוק איתן גויסו 60 אלף חיילי מילואים מתוכם רק כ15 אלף פעילים בלוחמה אקטיבית ועדיין... ובחמאס יש הרבה פחות פעילים.

ויש עוד מלא

אני סקרן מתי ראשו של נסראללה יערף ע"י איזה פעיל דאע"ש רעול פנים. (חיזבאללה זה האויב הכי חזק שיכול לעמוד מולם - חוץ מישראל).

כן ממש.

נסראללה רועד מהם, ככה זה שמדובר בלוחמת גרילה מול גרילה - אין חוקים ואין התחשבות ואז באמת יש פחד.
שם אין טריקים של התקשורות העולמית

ממה שדאעש טוענים הם הצליחו להשתלט על שדה תעופה ו\או בסיס חיל אוויר בסוריה. מה שאומר שיש להם מטוסים. ראו אותם מצטלמים ליד מטוסי קרב. אני מקווה שלא נצטרך לחכות ולפעול רק אחרי שיקרה פה איזה אסון.

ממה שדאעש טוענים הם הצליחו להשתלט על שדה תעופה ו\או בסיס חיל אוויר בסוריה. מה שאומר שיש להם מטוסים. ראו אותם מצטלמים ליד מטוסי קרב. אני מקווה שלא נצטרך לחכות ולפעול רק אחרי שיקרה פה איזה אסון.
שיהיו להם מטוסים עד מחר..אין להם באמת מה לעשות איתם.

יש מטוסים, אין טייסים.

זאת בדיוק הדוגמא, רק אחרי אסונות העולם מתעורר(לאו דווקא מדבר על ישראל)
כמו למשל רק אחרי הרציחה של ג'יימס פולי התחילו להתעורר בעולם אני גם מצפה ללחימה בין דאעש וחיזבאלה, שיאכלו אחד את השני..

לא מבין למה כולם נבהלים מזה שהם ערפו לו את הראש , העולם הזה מוזר .
למה זה חולני לערוף למישהו את הראש , ולזרוק טיל על יותר מחצי מיליון אנשים , זה עוד סביל ?
כשאתה זורק את הטיל אתה לא יודע במה תפגע , אתה יכול להרוג ילד , תינוק , נכה , עיוור , חולה סופני , אוטיסט , מה לא ?
מה הקטע להיכנס לשוק מהעריפה הזאת ולקבל את הטילים כאילו זה אמצעי לחימה לגיטימי. עולם צבוע .

לא מבין למה כולם נבהלים מזה שהם ערפו לו את הראש , העולם הזה מוזר .
למה זה חולני לערוף למישהו את הראש , ולזרוק טיל על יותר מחצי מיליון אנשים , זה עוד סביל ?
כשאתה זורק את הטיל אתה לא יודע במה תפגע , אתה יכול להרוג ילד , תינוק , נכה , עיוור , חולה סופני , אוטיסט , מה לא ?
מה הקטע להיכנס לשוק מהעריפה הזאת ולקבל את הטילים כאילו זה אמצעי לחימה לגיטימי. עולם צבוע .
כי אף אחד לא זורק טילים במטרה להרוג אנשים חפים מפשע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית