הם גם נגד החמאס ונגד איראן, נראה לי אנחנו והם חברים הכי טובים 🤡בינתיים הם נגד החזבאללה וזה...יאללה דעא"ש
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם גם נגד החמאס ונגד איראן, נראה לי אנחנו והם חברים הכי טובים 🤡בינתיים הם נגד החזבאללה וזה...יאללה דעא"ש
אבל איך זה הגיוני שהמיעוט הזה מצליח לנצח 2 צבאות של מדינה כשגם חיזבאלה נגדם?זה פשוט-המערב חלש.
כל הנשק שבעולם לא יעזור לך לנצח את החולשה המנטלית של המערב.
ראיתי שהם השתלטו על שדה תעופה בסוריההם ממש לא חמושים רק ברובים. הם החרימו מהצבא העיראקי המתפורר ציוד שמספיק ל-200K לוחמים. ורק לפני כמה ימים הם השתלטו על בסיס ח"א עם שדה תעופה בסוריה: http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2689
שלום לכולם,
אז לאחרונה יצאנו לכולנו לשמוע על הטרור הגדול שמחולל ארגון דאעש בעיראק וסוריה, ועל הכופר שהוא דורש עבור 2 אמריקאים
עכשיו לפי מה שאומרים הארגון מונה בסה"כ 23 אלף חיילים והנשק שיש להם זה קלצ'ניקובים, ועוד רובים רגילים ללחימה(לא זוכר ממש שמות)
אני לא זוכר את השם, אבל לפני כמה ימים בכיר במערכה המדינית של ארה"ב אמר שדאעש הוא הצבא הכי חזק במזרח התיכון, למעט ישראל
עכשיו אני שואל/מעוניין לדון אתכם כיצד זה הגיוני שהם מצליחים לנצח צבאות של 2 מדינות אם הם מיעוט בכוח אדם ויש להם רק רובים דיי סטנדרטים? ולמה הם נחשבים לכזה צבא חזק?
חחחחחחחח..חמוד...אני סקרן מתי ראשו של נסראללה יערף ע"י איזה פעיל דאע"ש רעול פנים. (חיזבאללה זה האויב הכי חזק שיכול לעמוד מולם - חוץ מישראל).
אני סקרן מתי ראשו של נסראללה יערף ע"י איזה פעיל דאע"ש רעול פנים. (חיזבאללה זה האויב הכי חזק שיכול לעמוד מולם - חוץ מישראל).
שיהיו להם מטוסים עד מחר..אין להם באמת מה לעשות איתם.ממה שדאעש טוענים הם הצליחו להשתלט על שדה תעופה ו\או בסיס חיל אוויר בסוריה. מה שאומר שיש להם מטוסים. ראו אותם מצטלמים ליד מטוסי קרב. אני מקווה שלא נצטרך לחכות ולפעול רק אחרי שיקרה פה איזה אסון.
ממה שדאעש טוענים הם הצליחו להשתלט על שדה תעופה ו\או בסיס חיל אוויר בסוריה. מה שאומר שיש להם מטוסים. ראו אותם מצטלמים ליד מטוסי קרב. אני מקווה שלא נצטרך לחכות ולפעול רק אחרי שיקרה פה איזה אסון.
יש מטוסים, אין טייסים.
זאת בדיוק הדוגמא, רק אחרי אסונות העולם מתעורר(לאו דווקא מדבר על ישראל)ממה שדאעש טוענים הם הצליחו להשתלט על שדה תעופה ו\או בסיס חיל אוויר בסוריה. מה שאומר שיש להם מטוסים. ראו אותם מצטלמים ליד מטוסי קרב. אני מקווה שלא נצטרך לחכות ולפעול רק אחרי שיקרה פה איזה אסון.
כי אף אחד לא זורק טילים במטרה להרוג אנשים חפים מפשעלא מבין למה כולם נבהלים מזה שהם ערפו לו את הראש , העולם הזה מוזר .
למה זה חולני לערוף למישהו את הראש , ולזרוק טיל על יותר מחצי מיליון אנשים , זה עוד סביל ?
כשאתה זורק את הטיל אתה לא יודע במה תפגע , אתה יכול להרוג ילד , תינוק , נכה , עיוור , חולה סופני , אוטיסט , מה לא ?
מה הקטע להיכנס לשוק מהעריפה הזאת ולקבל את הטילים כאילו זה אמצעי לחימה לגיטימי. עולם צבוע .