הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ייעוץ לגבי איזה אבקת חלבון לקנות

• פותח/ת השרשור Yoni1o
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Yoni1o

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
אני היום מזמין את האבקת חלבון עכשיו רציתי להזמין את dymatize elite 4.5 kg ב-668 שקל ורציתי לשאול אותכם אם יש מחיר יותר זול לאבקה הזאת בארץ ? כי אני לא יזמין מחול אין לי כח לחכות כל פעם חודש

ואם יש לכם המלצה על אבקה שהיא יותר טובה או אותו דבר בערכים שלה ובכמות שלה ושהיא באותו מחיר אז אשמח אם תמליצו לי ולא להמליץ לי על אבקות שרוצים לקדם מכירות שלהם בארץ אלא אבקות באמת טובות ובמחיר שציינתי שלא נופלות מה-elite

אתה יכול להזמין גם את האופטימום, תחפש בגוגל עליה ותקרא קצת, בעיקרון הם האבקות המוכרות בשוק וממליץ לך בתור אבקה ראשונה (תקן אותי אם אני טועה) להזמין 5LBS ולא 9 כי עד שאתה לא סגור על טעם אתה יכול מאוד להתבאס.
תקרא על המבצעים של אמינו שופ - שווה ממש!
https://www.lbs.co.il/threads/57529/

אם אתה מעוניין אני מוכר אותה ב620 טעם וניל
0508322446

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להזמין גם את האופטימום, תחפש בגוגל עליה ותקרא קצת, בעיקרון הם האבקות המוכרות בשוק וממליץ לך בתור אבקה ראשונה (תקן אותי אם אני טועה) להזמין 5LBS ולא 9 כי עד שאתה לא סגור על טעם אתה יכול מאוד להתבאס.
תקרא על המבצעים של אמינו שופ - שווה ממש!
https://www.lbs.co.il/threads/57529/
בסוף קניתי super quad protein ישכנעו אותי במכון ועשו לי 4.5 kg במחיר של 600 שקל אז אמרתי לעצמי נחסוך גם 100 שקל וגם במנה יש 27 גרם חלבון והמאמן שם אמר לי שזה חארטה ועם שומרים על תזונה נכונה אז זה לא כזה נורא עם הערכים של האבקה הזאת עם קצת יותר פחמימות מהאבקה של dymatize אז חשבתי לעצמי וקניתי תאבקה רק אל תגידו לי שאכלתי אותה וזה זין של אבקה כי הוא אמר לי שזה חלבון מי גבינה שנספג מהר אחרי אימון וגם יש בזה איזולט שגם במשך היום יספג בגוף ויבנה את השריר למשך היום ושחבל לקנות dymatize בעוד 100 שקל
בקיצור אני קצת מבואס שלא רציתי להתאפס לחכות לאבקה עוד יומיים של dymatize וקניתי את זאת אבל בקשה תגידו לי שזה לא קריטי
בסוף קניתי super quad protein ישכנעו אותי במכון ועשו לי 4.5 kg במחיר של 600 שקל אז אמרתי לעצמי נחסוך גם 100 שקל וגם במנה יש 27 גרם חלבון והמאמן שם אמר לי שזה חארטה ושומרים על תזונה נכונה אז זה לא כזה נורא עם הערכים של האבקה הזאת עם קצת יותר פחמימות מהאבקה של dymatize אז חשבתי לעצמי וקניתי תאבקה רק אל תגידו לי שאכלתי אותה וזה זין של אבקה כי הוא אמר לי שזה חלבון מי גבינה איזולט שגם במשך היום יספג בגוף ויבנה את השריר ושחבל לקנות dymatize בעוד 100 שקל וגם כל הקטע הזה של מי גבינה שזה נספג מהר אחרי אימון הוא אמר לי זה חארטה וזה כדי לשווק חברות של אבקות חלבון כי הוא אמר לי שאני צריך להגיע לכמות חלבון שלי ביום וזהו
בקיצור אני קצת מבואס שלא רציתי להתאפס לחכות לאבקה עוד יומיים של dymatize וקניתי את זאת אבל בקשה תגידו לי שזה לא קריטי
כי אם זה קריטי אז פעם הבאה אני יחליף אבקה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 81.3 · צפיות: 262
נערך לאחרונה:
כלל שכדאי לך לאמץ: קח תמיד בחשבון שמוכרים מונעים מאינטרס כלכלי. הם רוצים למכור לך את האבקה שמניבה להם הכי הרבה רווח ולכן הם ישתמשו בטכניקות של מכירה כדי לגרום לך להאמין שזה מוצר טוב יותר.

בכל מה שקשור לאבקות ובכלל לצריכה חכמה (גם לא בעולם תוספי התזונה) עדיף שתגיע לחנות כשאתה יודע מה אתה רוצה ואתה רק בשלב של לברר מחירים. אל תתן למוכרים או מאמנים לבלבל אותך. תמיד כשאומרים לך "זה יותר טוב" תבקש הפניה למחקר שקבע שזה יותר טוב.. ואם אין מחקר אז זה לא יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
כלל שכדאי לך לאמץ: קח תמיד בחשבון שמוכרים מונעים מאינטרס כלכלי. הם רוצים למכור לך את האבקה שמניבה להם הכי הרבה רווח ולכן הם ישתמשו בטכניקות של מכירה כדי לגרום לך להאמין שזה מוצר טוב יותר.

בכל מה שקשור לאבקות ובכלל לצריכה חכמה (גם לא בעולם תוספי התזונה) עדיף שתגיע לחנות כשאתה יודע מה אתה רוצה ואתה רק בשלב של לברר מחירים. אל תתן למוכרים או מאמנים לבלבל אותך. תמיד כשאומרים לך "זה יותר טוב" תבקש הפניה למחקר שקבע שזה יותר טוב.. ואם אין מחקר אז זה לא יותר טוב.
וואלה ביאסת אותי אז מה האבקה הזאת פח ?
כי הוא אמר לי שזה גם שטויות ולא חייב מי גבינה אחרי אימון כי זה סתם גימיק שיווקי לאבקות חלבון כי מספיק שהגוף יגיע לכמות חלבון שהוא צריך ביום וזהו והוא אמר שיש גם באבקה הזאת מי גבינה וגם איזולט שנספג לאט במשך היום שזה טוב לבניית השריר ושזה לא קריטי ושעדיף לי לא לבזבז עוד 100 שקל על dymatize כי זה לא קריטי והוא היה בחור טוב הסביר לי כזה בלי אינטרסים

וואלה ביאסת אותי אז מה האבקה הזאת פח ?
כי הוא אמר לי שזה גם שטויות ולא חייב מי גבינה אחרי אימון כי זה סתם גימיק שיווקי לאבקות חלבון כי מספיק שהגוף יגיע לכמות חלבון שהוא צריך ביום וזהו והוא אמר שיש גם באבקה הזאת מי גבינה וגם איזולט שנספג לאט במשך היום שזה טוב לבניית השריר ושזה לא קריטי ושעדיף לי לא לבזבז עוד 100 שקל על dymatize כי זה לא קריטי והוא היה בחור טוב הסביר לי כזה בלי אינטרסים

אין לך מה להתבאס.. אני לא מכיר את האבקה ואני לא מכיר את המוכר...
התגובה שלי הייתה כללית לגבי צרכנות נבונה.
תבין, כל התשתית של חנויות לממכר תוספי תזונה, זהה לתשתית של חנות נעליים ולתשתית של סופרים ולכל חנות אחרת.
למה אתה חושב ששופרסל מבליטים את מותג הבית שלהם על פני המתחרים? כי הם עושים עליו יותר רווח ולכן הם רוצים שתקנה אותו.
למה אתה חושב שבחנות נעליים המוכר כל הזמן מנסה להציע לך נעליים מאותו המותג? כי הם עושים עליו יותר רווח.
למה אתה חושב שסוכן נסיעות מנסה לגרום לך לקנות טיסה בחברה Y? כי היא משלמת לו עמלת סוכן גבוהה יותר.

גם באבקות חלבון זה לא שונה, בא ספק אומר לחנות\מכון תמכרו Z אבקות בתוך חודש ואני אעשה לכם הנחה מטורפת. אז כל המוכרים ינסו לדחוף לכמה שיותר לקוחות את המוצר הזה.... זה לא אומר שהמוצר לא טוב, זה גם לא אומר שינסו לדחוף את המוצר למישהו שבכלל זה לא מתאים לו.
זה רק אומר שאתה כצרכן צריך להיות מודע לדברים האלה ועדיף שכשאתה בא לקנות משהו שעולה כמה מאות שקלים אז תעשה את המחקר המקדים ותדע מראש איזה מוצר אתה רוצה לקנות ככה שישאר לך רק לעשות השוואות מחירים.

יש גם עוד משהו שחשוב שתבין... בשוק תחרותי אין כזה דבר חברה שיש לה "מונפול"... אם יש אבקה עם נתונים מסוימים לחברה מסוימת תהייה אבקה מאוד דומה גם לחברה אחרת... תחשוב על בייגלה... ברגע שיצא השטוחים, מיד אחרי זה יצאו מוצרים דומים למתחרים. אף אחד לא נשאר מאחור.
העניין הוא שלא תמיד חנויות עובדות מכל הספקים ולכן לפעמים אתה לא רואה את זה.

• פותח/ת השרשור
אין לך מה להתבאס.. אני לא מכיר את האבקה ואני לא מכיר את המוכר...
התגובה שלי הייתה כללית לגבי צרכנות נבונה.
תבין, כל התשתית של חנויות לממכר תוספי תזונה, זהה לתשתית של חנות נעליים ולתשתית של סופרים ולכל חנות אחרת.
למה אתה חושב ששופרסל מבליטים את מותג הבית שלהם על פני המתחרים? כי הם עושים עליו יותר רווח ולכן הם רוצים שתקנה אותו.
למה אתה חושב שבחנות נעליים המוכר כל הזמן מנסה להציע לך נעליים מאותו המותג? כי הם עושים עליו יותר רווח.
למה אתה חושב שסוכן נסיעות מנסה לגרום לך לקנות טיסה בחברה Y? כי היא משלמת לו עמלת סוכן גבוהה יותר.

גם באבקות חלבון זה לא שונה, בא ספק אומר לחנות\מכון תמכרו Z אבקות בתוך חודש ואני אעשה לכם הנחה מטורפת. אז כל המוכרים ינסו לדחוף לכמה שיותר לקוחות את המוצר הזה.... זה לא אומר שהמוצר לא טוב, זה גם לא אומר שינסו לדחוף את המוצר למישהו שבכלל זה לא מתאים לו.
זה רק אומר שאתה כצרכן צריך להיות מודע לדברים האלה ועדיף שכשאתה בא לקנות משהו שעולה כמה מאות שקלים אז תעשה את המחקר המקדים ותדע מראש איזה מוצר אתה רוצה לקנות ככה שישאר לך רק לעשות השוואות מחירים.

יש גם עוד משהו שחשוב שתבין... בשוק תחרותי אין כזה דבר חברה שיש לה "מונפול"... אם יש אבקה עם נתונים מסוימים לחברה מסוימת תהייה אבקה מאוד דומה גם לחברה אחרת... תחשוב על בייגלה... ברגע שיצא השטוחים, מיד אחרי זה יצאו מוצרים דומים למתחרים. אף אחד לא נשאר מאחור.
העניין הוא שלא תמיד חנויות עובדות מכל הספקים ולכן לפעמים אתה לא רואה את זה.
נו אז בגדול אני שואל אותך על האבקה הזאת זה קריטי שצריך שהיא תהייה 100% מי גבינה או שזה חארטה וזה בסדר העיקר שאני יגיע לערכים הסופיים שלי ביום מבחינת חלבון ?
ולא שהיא ממש לא טובה היא אחלה ויש בה גם חלבון מי גבינה ואיזולט אבל פשוט אני לא רוצה להרגיש שנדפקתי יעני רק תגיד לי שזה לא כזה קריטי ואם אני מגיע לכמות חלבון שלי ביום אז אין כ״כ חשיבות למי גבינה כי זה סתם גימיק שיווקי והחלבון נספג במשך כל היום כמו שהוא אמר לי ושרק צריך להגיע לכמות חלבון ביום

בוודאי שיש הבדלים בין חלבון מי גבינה לחלבונים אחרים.
יש מדד שנקרא Biological Value, ככל שהערך שלו גבוה יותר כך הגוף מנצל בצורה טובה יותר את החלבון.
יחד עם זאת, ישנם מקרים (שאפרט בהמשך) שאתה תעדיף לצרוך חלבון עם BV נמוך יותר בגלל שהוא משרת מטרה אחרת (ספיגה איטית במהלך הלילה למשל).

אם תזונאי אמר לך שהבדלים בין סוגי חלבון הם גימיק שיווקי ושמה שחשוב זה להגיע לכמות חלבון, זה תזונאי שהייתי ממליץ לשלוח אותו חזרה לספסל הלימודים. צריך לדעת מתי לצרוך כל סוג חלבון אחרת אתה לא מנצל את התוכנות של החלבון.

חלבון מי גבינה מסיס במים ונספג במהירות, קזאין מתמוסס לאט ונספג במשך 6-7 שעות ולכן ממליצים לקחת אותו במנה מדודה לפני השינה.
אחת הסיבות שברוב התפריטים יש לך יוגורט לפני השינה היא שמוצרי חלב מכילים 80% חלבון קזאין ורק 20% חלבון מי גבינה. לכן, זה "שומר" על השרירים שלך במהלך הלילה ודואג שתהייה הספקת חלבון סדירה גם בשעות שאתה ישן.

אני לא חושב שנדפקת, אתה צריך פשוט לדעת מתי לצרוך כל דבר. וגם אם קנית מוצר שהוא לא מה שרצית תמיד תוכל לשנות את התפריט כדי שיתאימו לערכים של המוצר עד שתסיים אותו. זה לא אידיאלי אבל מצד שני אף אחד לא יזרוק 600 שקל לפח.

מדובר בתשלובת חלבונים שהיא בערך החלבון הכי זול חוץ מחלבון סויה כי אין בה רק מי גבינה וכמובן לא רק חלבון מי גבינה איזולייט אלא גם מוקשחי גבינה ועוד חלבוני מילוי זולים עם ערך ביולוגי נמוך ממי גבינה.
בנוסף יש בו כמת יחסית גדולה של ממתיק מלאכותי(סוכרלוז) ודי הרבה פחמימה למנה לאבקת חלבון סטנדרטית.
ממה שאני יודע בכלל לא מייצרים יותר את האבקה הזאת בחו״ל כי הוציאו אותה בפורמולה חדשה

לסיכום כנראה שילמת 130-140 שקל יותר מדי עבור האבקה שקיבלת(קל למצוא ממוכרים פרטיים ב500, או מאתרים גדולים את הדלי הקטן ב299 עם משלוח ועם שייקר וחטיף חלבון וסוכר ענבים מתנה)
להבא תציץ במה שיש תאמינו שופ להציע ו/או בפורום קניה ומכירה פה ותעשה שיעורי בית כדי לא להוציא יותר מדי.

מדריך במכון מקבל פרמיה של 7-10 אחוז ל מכירת חלבון, הגיוני שיספר לך שזה חלבון אש אם הוא מדריך צעיר או עובד ברשת גדולה.

בכל מקרה חלבון זה חלבון, אם כבר קנית תהנה ממנו

נערך לאחרונה:
לא מבין איך אתה קונה 4.5 קילו ב 600 כשיש לך פה באתר 4.5 קילו של משהו קצת יותר מוכר ב 500...
לא מבין את זה.

בוא נסכם את הנושא בכך ששילמת שכר לימוד על חוסר הידע שלך ושלפעם הבאה תהיה חכם ומוכן יותר ותבדוק דברים, בינתיים תהנה מהאבקה שקנית.

נערך לאחרונה:
הוא ימשיך לשלם על חוסר הידע שלו כי הוא כתב שהוא לא מתכוון להזמין מחו"ל 😃

הוא ימשיך לשלם על חוסר הידע שלו כי הוא כתב שהוא לא מתכוון להזמין מחו"ל 😃

שיהיה לו לבריאות, לא אני ולא אתה נתחיל לחנך אותו. הוא ילמד דרך הכיס....

• פותח/ת השרשור
להזמין מחול אני לא יזמין כי זה מגיע אחרי חודש מבינים ?
בקיצור אתם מבאסים אותי מה האבקה הזאת ממש על הפנים או שהחלבון יעשה את העבודה ?
ויש לי שאלה תגידו איזה אבקה אתם ממליצים לי לקנות ב-600 שקל שהיא יותר טובה במקום רק לבאס אותי ?
כי מחול הבנתי עד שמגיע חודש +- ושהם עושים בעיות עם אבקה שהיא 4.5 קילו ולא מעבירים אותה במכס

נערך לאחרונה:
אחינו, אבקת חלבון היא לא לחודש אחד.. אתה הולך להשתמש בה תקופה ארוכה.
אם אתה צריך לרגע זה אז תקנה בארץ אבל את של החודש הבא תזמין מעכשיו.

אין מכס על תוספי תזונה.
יש רק מע"מ אם אתה מזמין (כולל משלוח) מעל 75$.

אין מה להתבאס, גם אם הזמינות הביולוגית נמוכה יותר מחלבון אחר, זה לא מה שעומד בינך לבין רוני קולמן..
תדאג לאכול כמו שצריך, אל תתבאס מהאבקה, תתאמן טוב והכל יהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
להזמין מחול אני לא יזמין כי זה מגיע אחרי חודש מבינים ?
בקיצור אתם מבאסים אותי מה האבקה הזאת ממש על הפנים או שהחלבון יעשה את העבודה ?
וגם אם אתה מתבאס, בהנחה שלא פתחת אותה.. אפשר הרי להחליף לא?
שוב אותם תגובות חח בקיצור אחים שלי תגידו לי מה להזמין אני עכשיו מזמין מחול גם אם צריך לעוד חודש ואחרי החודש הזה אני ישתמש רק באיכות אבל דברו מה גם פה יש איסור לדבר על אבקות ועל מקומות שמוכרים כל פורום זה ככה

לא הבנתי מה הבעיה לחשב את הזמן שלך ולהזמין את האבקה החדשה לעוד חודש כשהאבקה הנוכחית שלך תסתיים ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית