הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי איזה אבקת חלבון לקנות

• פותח/ת השרשור Yoni1o
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Yoni1o

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
אני היום מזמין את האבקת חלבון עכשיו רציתי להזמין את dymatize elite 4.5 kg ב-668 שקל ורציתי לשאול אותכם אם יש מחיר יותר זול לאבקה הזאת בארץ ? כי אני לא יזמין מחול אין לי כח לחכות כל פעם חודש

ואם יש לכם המלצה על אבקה שהיא יותר טובה או אותו דבר בערכים שלה ובכמות שלה ושהיא באותו מחיר אז אשמח אם תמליצו לי ולא להמליץ לי על אבקות שרוצים לקדם מכירות שלהם בארץ אלא אבקות באמת טובות ובמחיר שציינתי שלא נופלות מה-elite

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה הבעיה לחשב את הזמן שלך ולהזמין את האבקה החדשה לעוד חודש כשהאבקה הנוכחית שלך תסתיים ?
סבבה הבנתי אבל דבר תגיד לי מה להזמין
ואני יזמין עכשיו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בחר מה שאתה רוצה - אישית אני אוהב את אופטימום וסיינטרקס.

• פותח/ת השרשור
סבבה הבנתנ
לא הבנתי מה הבעיה לחשב את הזמן שלך ולהזמין את האבקה החדשה לעוד חודש כשהאבקה הנוכחית שלך תסתיים ?
סבבה הבנתי אבל תגיד לי מה זה איכותי לעזאזל אני יזמין עכשיו -ט
גם כל הקטע הזה זה שצריך לפתוח כל פעם אימייל חדש כדי לקבל הנחה אין זין לזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז תקנה בלי הנחה ביג פאקינג דיל.

ותבדוק את המחירים, אני לא מכיר את המחירון בע"פ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
גם כל הקטע הזה זה שצריך לפתוח כל פעם אימייל חדש כדי לקבל הנחה אין זין לזה. בודיבולדינג
אז תקנה בלי הנחה ביג פאקינג דיל.

ותבדוק את המחירים, אני לא מכיר את המחירון של BB בע"פ.
בקיצר כמה עולה לי משלוח על 2.3 קילו ?
ואם אני קונה שתיים של gold standart 2.3 קילו אז אני משלם על משלוח אחד או שהם מחייבים אותי על כל אחד משלוח ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם כל הקטע הזה ב-ו-י-ט-זה שצריך לפתוח כל פעם אימייל חדש כדי לקבל הנחה אין זין לזה. בודיבולדינג

בקיצר כמה עולה לי משלוח בו-י-ט-ה על 2.3 קילו ?
ואם אני קונה שתיים של gold standart 2.3 קילו אז אני משלם על משלוח אחד או שהם מחייבים אותי על כל אחד משלוח ?

כנס לאתר ותבדוק!

לא התנסיתי בדיימטייז ככה שאני לא רוצה סתם להגיד לך. אופטימום היא חברה מצוינת רק תבדוק שאתה בוחר טעם שהוא מספיק טוב ושלא תיפול איתו.

יש בפורום אשכול שלם עם חוות דעת על אבקות חלבון... תקרא אותו, יש שם גם מחירים בארץ... ככה שאתה יכול להשוות

• פותח/ת השרשור
לא התנסיתי בדיימטייז ככה שאני לא רוצה סתם להגיד לך. אופטימום היא חברה מצוינת רק תבדוק שאתה בוחר טעם שהוא מספיק טוב ושלא תיפול איתו.
לא יעקבו לי במכס אם אני מזמין שני אבקות gold standart 2.3 קילו ?

בפעם השניה, אין מכס על תוספי תזונה (בהנחה ואתה לא מזמין כמות מסחרית)
יש תשלום מע"מ אם אתה מזמין מעל 75$ כולל משלוח.
אז אם יוצא לך לשלם מעל 75$ (ואל תחשיב הנחות קופונים), תוסף לחישוב שלך גם מע"מ שתדרש לשלם.. וזהו.

• פותח/ת השרשור
בפעם השניה, אין מכס על תוספי תזונה (בהנחה ואתה לא מזמין כמות מסחרית)
יש תשלום מע"מ אם אתה מזמין מעל 75$ כולל משלוח.
אז אם יוצא לך לשלם מעל 75$ (ואל תחשיב הנחות קופונים), תוסף לחישוב שלך גם מע"מ שתדרש לשלם.. וזהו.
רק אם המחיר של האבקה הוא מעל 75 דולר אז יש מעמ או שהמעמ נחשב גם כולל המשלוח ?

אם המחיר הכולל הוא מעל 75$ כולל משלול. אם אתה מקבל איזשהי הנחה היא לא נחשבת..
כלומר, זה לא מה ששילמת בפועל, זה מה שהיית צריך לשלם.

בתי העסק כותבים את זה על החשבונית שהם שולחים וככה במכס יודעים אם לגבות מע"מ או לא.

למשל:
אם קנית אבקה ב 50$ והמשלוח הוא 40$ והיה לך קופון הנחה 20$ אז שילמת 70$ סה"כ... לכאורה אתה לא אמור לשלם מע"מ..
אבל לא מתחשבים בקופון ולכן אתה כן צריך לשלם מע"מ למרות שבפועל שילמת פחות מ 75$.

חברים אין בעיה עם אינפורמציה על המשלוחים, נא לא לציין אתרים ספציפיים כי זה נוגד את חוקי הפורום.
לא חסר מידע בגוגל איך וכמה ולמה על הזמנות
תודה

האינפורמציה על הזמנות מחו״ל עברה את סגול בטעם הטוב. משתמשים קיבלו אזהרה והאשכול ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית